Če je kdo pri kartah, bi ress prosila za vpogled:
- Zgodba 1: tice se odnosa z eno osebo... kaj bi jaz mogla narediti, da bi bil odnos boljsi? kam to vodi? ima tak odnos moznost razvoja in obstanka? kako druga oseba dozivlja ta od odnos?
- Zgodba 2: se nanasa na en cilj/zeljo ... kaj me ovira pri doseganju tega cilja? kdaj bo prislo do izpolnitve te zelje?
- Zgodba 3: selitev... Bo priloznost? Na kaj moram biti pozorna? Bodo ovire?
Hvala, zelo bom vesela, ce si vsaj za katero od vprasanj vzamete cas.
Zivjo,
Zgodba 3, prišle so :stalnost, ljubimec, sreča, potovanje,nesreča. Takole bi rekla, da priložnost bo, zelo bo dobro kazalo, če se mi prav dozdeva naj bi bila to selitev ali k oz skupaj s partnerjem, na žalost je videti potem da bo prišlo do nesoglasij ki lahko preprečijo selitev.
Zgodba 1, karte: pismo, neiskrenost, hrepenenje, nesreča, duhovnik. Nekaj tukaj ni iskreno, vse skupaj kaže na neusklajenost v odnosu, deluje mi da si v tem odnosu zelo odločna oz dominantna in da vidiš zelo realno situacijo in da se ne pustiš manipulirati. Meni se ne zdijo dobri temelji v tem odnosu žal, dokler je samo ena stran pripravljena kaj vlagati je težko kaj premakniti.
Zgodba 2, karte poroka, smrt, vdova, ljubica in uradnik. Bi rekla da boš uspela ampak prej bo pa kar neko zatišje, nesodelovanje, tako da boš že obupala... Se mi pa veš čas odpirajo dve stvari pri tebi zanimivo ta neusklajenost ven hodi in odločnost, deluješ mi zelo dominantna in odločna. Toliko, to so moji občutki in znanje, če ima kdo kaj za dodati in pa tudi povratne informacije bom vesela.