Author Topic: Ciganske karte, 14. del  (Read 82597 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
Re: Ciganske karte, 14. del
« Reply #360 on: January 10, 2020, 08:40:24 PM »
Kaj pomeni, če se ti pogosto skupaj pojavi kombinacija nesreča, sreča? Malo mi je že čudno tole?

Odvisno od tega, katere karte so v bližini. Če bi gledali samo ti dve karti, bi to pomenilo, da se notranji konflikti razrešijo, nepričakovane spremembe se spremenijo v pozitivne, iz neuspeha se razvije uspeh. Zadeve se začnejo odvijati v pravo smer, zadihaš, dobiš nekaj, kar prej ni in ni šlo. Težko je reči kaj več, ker ne poznamo vprašanja ali bistveno, okoliških kart ali na splošno postavitve. Vsekakor pa bi že iz občutka rekel, da se nek notranji konflikt preobrazi, razreši...
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #361 on: January 10, 2020, 08:41:53 PM »
Dragi Žarek, lepo prosim, če boš pri volji, mi lahko lepo prosim pogledaš, kako kaj kaže v tem letu z mojo službo? Se kaže kaj novega? Kmalu? Hvala ti iz srca.

Jaz trenutno ne vidim nekih pozitivnih sprememb. Neka zadeva se je zaključila, zato zdaj sledi nekaj nestabilnosti in konkurence... Se zadeve porihtajo ja, ampak sčasoma.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #362 on: January 10, 2020, 08:43:40 PM »
Zarek lahko prosim za eno situacijo kako se bo odvilo zame prosim?

Offline Manja

• Veteran
« Reply #363 on: January 10, 2020, 09:15:36 PM »
Dragi Žarek, lepo prosim, če boš pri volji, mi lahko lepo prosim pogledaš, kako kaj kaže v tem letu z mojo službo? Se kaže kaj novega? Kmalu? Hvala ti iz srca.

Jaz trenutno ne vidim nekih pozitivnih sprememb. Neka zadeva se je zaključila, zato zdaj sledi nekaj nestabilnosti in konkurence... Se zadeve porihtajo ja, ampak sčasoma.
Hvala za čas in voljo. Hja, pol bo potrebno pa še vztrajat tu, kot sem.

Offline Cebela_88

• Novinec
  • *
« Reply #364 on: January 11, 2020, 03:39:28 PM »
Kaj pomeni, če se ti pogosto skupaj pojavi kombinacija nesreča, sreča? Malo mi je že čudno tole?

Odvisno od tega, katere karte so v bližini. Če bi gledali samo ti dve karti, bi to pomenilo, da se notranji konflikti razrešijo, nepričakovane spremembe se spremenijo v pozitivne, iz neuspeha se razvije uspeh. Zadeve se začnejo odvijati v pravo smer, zadihaš, dobiš nekaj, kar prej ni in ni šlo. Težko je reči kaj več, ker ne poznamo vprašanja ali bistveno, okoliških kart ali na splošno postavitve. Vsekakor pa bi že iz občutka rekel, da se nek notranji konflikt preobrazi, razreši...

Pozitivne karte so okoli, zato mi pa tud ne gre v račun, ali je takoj zraven ali pa kakšna karta vmes. Npr. Nesreča duhovnik sreča sporočilo in uradnik, nanaša se pa kako se bo ena situacija odvila v daljšem časovnem obdobju. Ali se ti zdi da v tej postavitvi pomeni to? Meni se zdi smiselno kar si napisal oz bom rekla da mi postavitve dobijo drugačen smisel.

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #365 on: January 11, 2020, 03:45:23 PM »
Žarek, ali lahko prosim pogledaš, kako se bo izšla določena zadeva zame v začetku februarja. Ali bo pozitivno?
Hvala že vnaprej.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #366 on: January 11, 2020, 06:19:57 PM »

Pozitivne karte so okoli, zato mi pa tud ne gre v račun, ali je takoj zraven ali pa kakšna karta vmes. Npr. Nesreča duhovnik sreča sporočilo in uradnik, nanaša se pa kako se bo ena situacija odvila v daljšem časovnem obdobju. Ali se ti zdi da v tej postavitvi pomeni to? Meni se zdi smiselno kar si napisal oz bom rekla da mi postavitve dobijo drugačen smisel.

Ja, jaz bi ostal pri isti interpretaciji, ni kaj preveč za spreminjati. Poglej te karte zgoraj. Bodi nevtralna, ne misli na nič. Zdaj pa se vprašaj kakšne občutke dobiš, ker so zanimivi.

Če pogledam te karte... Oseba se znajde na preizkušnji sprememb, zato se energija pri prvih dveh kartah začne ustavljat. Že ko gledaš postavitev, te občutki ustavijo pri prvih dveh kartah. Ne vem, če to začutiš, ampak vsekakor nevtralno poskusi začutiti, ker se res fajn začuti. Vsaj jaz tako čutim. V povezavi s tretjo je oseba skozi spremembo notranje obogatena, nekaj spusti, in od tukaj so zadeve veliko hitrejše, jasnejše in tukaj spet pride do spoznanja prvih treh (predvsem prvih dveh) kart.

Predlagam, da si vsak vpogled, ki si ga narediš, zapišeš. Pri mešanju in odpiranju kart bodi čustveno nevtralna. Zapiši si prve občutke. Lahko si tudi zapišeš, zakaj si nekaj interpretirala/razložila v tej smeri, ker boš pozneje lažje razumela. Saj sčasoma potem to vse samo začne letet, si ne rabiš več nič zapisovati itd. Ampak za situacije, ki jih ne razumemo, je fajn, če si zapišeš. Sicer pa ima vsak svoj način, tisto kar je komu lažje naj uporablja.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #367 on: January 11, 2020, 06:28:12 PM »
Žarek, ali lahko prosim pogledaš, kako se bo izšla določena zadeva zame v začetku februarja. Ali bo pozitivno?
Hvala že vnaprej.

Situacija se zna časovno zamakniti. Situacija bo pozitivna, ampak vseeno boš dobivala neke mešane občutke, ker bi želela še več (boljše) od tega.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #368 on: January 11, 2020, 06:38:22 PM »
Hvala žarek. Malo lažje mi je.

Offline Cebela_88

• Novinec
  • *
« Reply #369 on: January 11, 2020, 09:20:36 PM »

Huh hvala za tak globok vpogled, bom poskusla tako tudi pri ostalih. Jaz sem začutila,da bom notranje zelo vznemirjena, da bo moj notranji svet vihrav, nestabilen in zelo prizadet in to me je kar malo ustrašilo, če priznam.
« Last Edit: January 12, 2020, 08:05:38 AM by Cebela_88 »

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #370 on: January 12, 2020, 02:32:46 AM »
Huh hvala za tak globok vpogled, bom poskusla tako tudi pri ostalih. Jaz sem začutila,da bom notranje zelo vznemirjena, da bo moj notranji svet vihrav, nestabilen in zelo prizadet in to me je kar malo ustrašilo, če priznam.

To ni bil globok vpogled. ;D V tej situaciji je moje mnenje, da se nimaš česa bati, ker ko zadeva enkrat steče, bo super in boš tudi sama presenečena.  8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #371 on: January 12, 2020, 04:03:30 AM »

Zarek, lahko prosim, ce malo pokukava?

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #372 on: January 13, 2020, 10:28:01 AM »
Karte za vikend

Sobota: duhovnik - mir, napredek, odločitev
Nedelja: sporočilo - novice, podpis, dobitek, izmenjava

Žarek, ta vikend je bil pa res čisto v teh energijah. Hvala.  :)

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #373 on: January 14, 2020, 10:36:53 AM »
Karte za vikend

Sobota: duhovnik - mir, napredek, odločitev
Nedelja: sporočilo - novice, podpis, dobitek, izmenjava

Žarek, ta vikend je bil pa res čisto v teh energijah. Hvala.  :)

Super  ;) Tudi zame je bilo tako. 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #374 on: January 14, 2020, 10:45:09 AM »

Zarek, lahko prosim, ce malo pokukava?

Žal ne kaže nič kaj preveč obetavnega v tej situaciji. Karte kažejo, da tudi sama vidiš zadevo takšno kot je, torej ne najboljša. Vedeti je potrebno kaj si želimo, potem je smer bolj jasna in stvari lažje dosežemo. Tukaj žal ni videti, da bi se stvari v prihodnosti kaj preveč spremenile, zato glede tega žal ne morem reči nič obetavnega. Če hočeš kaj spremeniti v tej situaciji karte kažejo, da bo potrebno izstopiti iz enih okvirjev, ki te zadržujejo, nato pa se konkretno odločiti in stati za tem, kar po kartah niti ni enostavno, ker kot da zadeva stoji, se ne realizira... Vse dobro!
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆