Kaj pomeni, če se ti pogosto skupaj pojavi kombinacija nesreča, sreča? Malo mi je že čudno tole?
Odvisno od tega, katere karte so v bližini. Če bi gledali samo ti dve karti, bi to pomenilo, da se notranji konflikti razrešijo, nepričakovane spremembe se spremenijo v pozitivne, iz neuspeha se razvije uspeh. Zadeve se začnejo odvijati v pravo smer, zadihaš, dobiš nekaj, kar prej ni in ni šlo. Težko je reči kaj več, ker ne poznamo vprašanja ali bistveno, okoliških kart ali na splošno postavitve. Vsekakor pa bi že iz občutka rekel, da se nek notranji konflikt preobrazi, razreši...
Pozitivne karte so okoli, zato mi pa tud ne gre v račun, ali je takoj zraven ali pa kakšna karta vmes. Npr. Nesreča duhovnik sreča sporočilo in uradnik, nanaša se pa kako se bo ena situacija odvila v daljšem časovnem obdobju. Ali se ti zdi da v tej postavitvi pomeni to? Meni se zdi smiselno kar si napisal oz bom rekla da mi postavitve dobijo drugačen smisel.

Ja, jaz bi ostal pri isti interpretaciji, ni kaj preveč za spreminjati. Poglej te karte zgoraj. Bodi nevtralna, ne misli na nič. Zdaj pa se vprašaj kakšne občutke dobiš, ker so zanimivi.
Če pogledam te karte... Oseba se znajde na preizkušnji sprememb, zato se energija pri prvih dveh kartah začne ustavljat. Že ko gledaš postavitev, te občutki ustavijo pri prvih dveh kartah. Ne vem, če to začutiš, ampak vsekakor nevtralno poskusi začutiti, ker se res fajn začuti. Vsaj jaz tako čutim. V povezavi s tretjo je oseba skozi spremembo notranje obogatena, nekaj spusti, in od tukaj so zadeve veliko hitrejše, jasnejše in tukaj spet pride do spoznanja prvih treh (predvsem prvih dveh) kart.
Predlagam, da si vsak vpogled, ki si ga narediš, zapišeš. Pri mešanju in odpiranju kart bodi čustveno nevtralna. Zapiši si prve občutke. Lahko si tudi zapišeš, zakaj si nekaj interpretirala/razložila v tej smeri, ker boš pozneje lažje razumela. Saj sčasoma potem to vse samo začne letet, si ne rabiš več nič zapisovati itd. Ampak za situacije, ki jih ne razumemo, je fajn, če si zapišeš. Sicer pa ima vsak svoj način, tisto kar je komu lažje naj uporablja.