Author Topic: Ciganske karte, 14. del  (Read 82495 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
Re: Ciganske karte, 14. del
« Reply #435 on: January 26, 2020, 04:08:00 PM »
Ojej, nič kaj lepa karta.  :blank:

Žarek, bi te lahko prosila za en oseben vpogled, ko boš imel čas?

Draga Pika, imaš mogoče vprašanje? Karte kažejo situacijo, ki je bila na dnu in to dno ni imelo izhoda. Zdaj pa kmalu se stvari odprejo in sledi neverjeten preobrat, ki ti bo nudil uspeh, srečo, dobitek. V tej situaciji se brez najmanjšega dvoma stvari razpletejo veliko boljše kot bi pričakovala. Če imaš vprašanje kar povej. 8)

Dragi Žarek,
hvala ti.
V bistvu sem naslednji dan, ko sem postavila vprašanje, neko osebo soočila s svojim razmišljanjem, videnjem situacije in v minuti doživela obrambni napad z njene strani.
Precej hudo je bilo.
Vem, da imam prav in da je oseba delovala nepošteno, šlo je za prebrisano igro.
Zanima me, kako naj ravnam v nadaljevanju.
Konflikta ne želim, je pa nastal, ker sem osebi snela masko in s tem dregnila v osje gnezdo.
Mislim sicer, da sem ji povedala dovolj, vase očitno ne namerava pogledati, vseeno me zanima, ali ev. moram zdaj na kaj paziti. Mogoče pa tvoj odgovor kaže na to, da je bilo soočenje na mestu.
Hvala ti.

Pod neverjetnim preobratom je torej mišljeno izboljšanje, kar karte vsekakor potrjujejo. Kljub temu, da sem karte odprl še pod drugim vprašanjem, je zgodba v njih ista. Ta odnos se uredi, ne le to, da se uredi, ampak se nadgradi. Vsekakor bosta obe razbremenjeni, sproščeni. Kar je bilo je bilo, ker vse je za nekaj dobro, to itak sama veš. Karte ne kažejo, da bi morala na karkoli paziti. Sledi novo obdobje, ki obema prinaša nekaj lepega. Sprejmi to.  8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #436 on: January 26, 2020, 04:22:00 PM »
Ojej, nič kaj lepa karta.  :blank:

Žarek, bi te lahko prosila za en oseben vpogled, ko boš imel čas?

Draga Pika, imaš mogoče vprašanje? Karte kažejo situacijo, ki je bila na dnu in to dno ni imelo izhoda. Zdaj pa kmalu se stvari odprejo in sledi neverjeten preobrat, ki ti bo nudil uspeh, srečo, dobitek. V tej situaciji se brez najmanjšega dvoma stvari razpletejo veliko boljše kot bi pričakovala. Če imaš vprašanje kar povej. 8)

Dragi Žarek,
hvala ti.
V bistvu sem naslednji dan, ko sem postavila vprašanje, neko osebo soočila s svojim razmišljanjem, videnjem situacije in v minuti doživela obrambni napad z njene strani.
Precej hudo je bilo.
Vem, da imam prav in da je oseba delovala nepošteno, šlo je za prebrisano igro.
Zanima me, kako naj ravnam v nadaljevanju.
Konflikta ne želim, je pa nastal, ker sem osebi snela masko in s tem dregnila v osje gnezdo.
Mislim sicer, da sem ji povedala dovolj, vase očitno ne namerava pogledati, vseeno me zanima, ali ev. moram zdaj na kaj paziti. Mogoče pa tvoj odgovor kaže na to, da je bilo soočenje na mestu.
Hvala ti.

Pod neverjetnim preobratom je torej mišljeno izboljšanje, kar karte vsekakor potrjujejo. Kljub temu, da sem karte odprl še pod drugim vprašanjem, je zgodba v njih ista. Ta odnos se uredi, ne le to, da se uredi, ampak se nadgradi. Vsekakor bosta obe razbremenjeni, sproščeni. Kar je bilo je bilo, ker vse je za nekaj dobro, to itak sama veš. Karte ne kažejo, da bi morala na karkoli paziti. Sledi novo obdobje, ki obema prinaša nekaj lepega. Sprejmi to.  8)

Dragi Žarek,
kako lepo, iskrena ti hvala.
Še ura tvojega posta obeta pozitiven razplet.
Gre pa za službeno dogajanje.
Me veseli, da lahko grem sproščeno naprej, ker res ne želim niti ustvarjanja, kaj šele nadaljevanja konflikta.
Hvala! :-*

Offline Cebela_88

• Novinec
  • *
« Reply #437 on: January 26, 2020, 04:31:49 PM »
Ali bi lahko še zame pogledal glede odnosa z mojo vodjo, ali kaj slabega naklepa?

Oseba je v stiski, zato lahko s svojimi dejanji tudi druge vodi v nestabilnost.Skrivanje in nepotrpežljivost iz njegove strani. Karte sporočajo, da se pri tej osebi moraš izražati jasno, saj si lahko drugače izkoriščena. Prav tako lahko pričakuješ razplet situacije, ki ti ne bo všeč. :blank:

Hvala Žarek v kakšnem smislu misliš, da mi ne bo všeč? Da bo vlekla poteze za odpustitev ali v kakšnem drugem smislu? Kolikor sem opazila je oseba skrajno psihično nevarna, žal :( .

Možne so nepredvidljive konfliktne situacije, spremembe, ki ti na splošno ne bodo všeč. Da se temu ubraniš se je potrebno postaviti zase, jasno izražati, stati za seboj in nikakor popuščati. S tem tudi pokažeš spoštovanje sami sebi. Vem, da se ti to ne sliši kot kakšna rešitev, vendar pa ti karte sporočajo ravno to. Premisli o napisanem. 8)

Hvala Žarek, res se vse to dogaja in počnem vse to kar mi karte svetujejo že sedaj, in ves čas razmišljam o najučinkovitejši strategiji (postavila sem meje, stojim za svojim, nič ne povem, sem diplomatska..), vendar me njene spletke, manipulacije, laži in sprenevedanja res izčrpajo včasih do konca. Ko sem jaz.močna je ona na tleh Si mislim da v tej bitki pa dolgoročno ne morem bit zmagovalka ker je že na poziciji taki ki ji daje moč...saj ne vem. Hvala ti, če si še kaj takega videl se priporočam.
« Last Edit: January 26, 2020, 05:08:07 PM by Cebela_88 »

Offline Manja

• Veteran
« Reply #438 on: January 26, 2020, 05:52:40 PM »
Dragi Žarek, lahko še jaz, prosim? Zanima me glede enega odnosa. Kako kaže, na kaj moram biti pozorna? Hvala ti.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #439 on: January 29, 2020, 10:59:09 AM »
Bolezen - preobremenjenost, skrivanje, odlašanje
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #440 on: January 29, 2020, 11:09:00 AM »
Dragi Žarek, lahko še jaz, prosim? Zanima me glede enega odnosa. Kako kaže, na kaj moram biti pozorna? Hvala ti.

Ta odnos je žal v slabem stanju in se bo končal. Karte ti sporočajo, da bodi pozorna na svojo vrednost. Ne popuščaj.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #441 on: January 29, 2020, 12:35:40 PM »
Današnja karta zame drži 100%

Offline Manja

• Veteran
« Reply #442 on: January 29, 2020, 02:09:04 PM »

Ta odnos je žal v slabem stanju in se bo končal. Karte ti sporočajo, da bodi pozorna na svojo vrednost. Ne popuščaj.
Hvala, Žarek. Sem čutila tako, pa sem kljub temu upala, da se motim.

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #443 on: January 29, 2020, 02:31:13 PM »

Ja, pa so res take energije danes.  :'(

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #444 on: January 29, 2020, 02:43:11 PM »
Je zbolela moja hči, viroza, nikoli nima vročine nad 38, tokrat ja.
Danes bi morala imeti nastop in ga je morala odpovedati.

Objem vsem, karkoli vas že teži.  :-*

Offline 3lumpi866

• Mojster
« Reply #445 on: January 29, 2020, 04:50:27 PM »
Hvala Pika, tudi tebi en velik objem in čim prejšno okrevanje hčeri.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #446 on: January 29, 2020, 08:18:57 PM »
No evo, tudi jaz bila popoldne pri zdravniku...
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #447 on: January 29, 2020, 08:44:53 PM »
Hvala Pika, tudi tebi en velik objem in čim prejšno okrevanje hčeri.

Hvala, Lumpi. :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #448 on: January 29, 2020, 08:46:20 PM »
No evo, tudi jaz bila popoldne pri zdravniku...

Jaooooooo. Čimprej se pozdravi. :-*
Jaz tudi že pokašljujem. ::)

Offline 3lumpi866

• Mojster
« Reply #449 on: January 29, 2020, 09:33:35 PM »
Držite se. Bodite veliko na zraku v naravi, jejte vitamine, med, oblecite se temperaturi primerno, pijte ingverjev, žajbljev čaj  ali veliko druge tekočine...
Držim pesti da se boste izognile zdravstvenim tegobam.