Author Topic: Ciganske karte, 14. del  (Read 82458 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Cebela_88

• Novinec
  • *
Re: Ciganske karte, 14. del
« Reply #510 on: February 14, 2020, 05:57:55 PM »
Lepo bi prosila, če mi lahko kdo pogleda glede službe ali se bom letos kam premaknila iz mesta?

Že ko sem zjutraj prebral to vprašanje, sem začutil, da bi odprl samo eno karto. Sicer nisem imel časa, zato sem storil to zdaj in to je karta izgube. Odgovor z moje strani je zaenkrat žal ne. Lahko pa še kdo pogleda in pove kaj več.

Hvala Žarek :) Ah, bom še čakala očitno na svoj sunek moči in se morala še kaj naučiti, da se izstrelim iz te strupene situacije. Tudi sama tako čutim, kot si povedal.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #511 on: February 14, 2020, 08:57:44 PM »
Lepo bi prosila, če mi lahko kdo pogleda glede službe ali se bom letos kam premaknila iz mesta?

Že ko sem zjutraj prebral to vprašanje, sem začutil, da bi odprl samo eno karto. Sicer nisem imel časa, zato sem storil to zdaj in to je karta izgube. Odgovor z moje strani je zaenkrat žal ne. Lahko pa še kdo pogleda in pove kaj več.

Hvala Žarek :) Ah, bom še čakala očitno na svoj sunek moči in se morala še kaj naučiti, da se izstrelim iz te strupene situacije. Tudi sama tako čutim, kot si povedal.

Ne glede na to, kakšna karta pade, še vedno je vse v tvojih rokah, še vedno imaš ti možnosti za spremembo in to KADARKOLI. To ne velja samo za ta primer, ampak velja tudi na splošno.
Veliko preveč ljudi misli, da če iz kart ali pripomočkov podaš napoved, da se bo to res zgodilo in ko se ne zgodi, so razočarani. Prihodnost kreiraš sam. Te pa pot vedno vodi tja, kamor te mora, tja, kjer se boš naučil, kar se moraš. Večina vsi vijugamo sem in tja, kar je normalno. Ampak na koncu vedno pridemo tja, kamor gremo. Samo ena smer je, poti do tja pa je več.  Če ti nekdo napove, da boš čez tri mesece zamenjala službo, še to ne pomeni, da jo boš, ampak da boš takrat imela odlične energije za ta podvig, priložnosti, možnosti. In če se nekdo boji zamenjati službo, zaradi razno raznih blokad ali drugih stvari, bo to priložnost spregledal, zavrnil in se morda tega sploh ne bo zavedal. Ciganske karte, tarot in ostali pripomočki brez dvoma napovejo odvijanje sitaucije zelo dobro, ampak še vedno smo mi tisti, ki kreiramo. Žal želja včasih ni dovolj. Če nam nekdo reče, da bomo čez dva dni srečali osebo svojih sanj in se bomo mi zaradi strahu zaprli v sobo in čakali v sobi, potem iz tega ne bo ratalo nič drugo kot zamujena priložnost. To sem govoril zdaj vse na splošno in ne za ta tvoj primer.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #512 on: February 14, 2020, 09:17:11 PM »
Žarek,
če boš utegnil, bi prosila za en namig.
Ali je smiselno oz. se izplača fokusirati se na neko zadevo v marcu in jo izpeljati?
Gre pa za mojo hčer.
Hvala ti!  :-*

Ni na isto temo kot pri dodekih.  :)

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #513 on: February 14, 2020, 09:33:02 PM »
Žarek,
Ali je smiselno oz. se izplača fokusirati se na neko zadevo v marcu in jo izpeljati?
Gre pa za mojo hčer.

Karte kažejo, da so bile ene težje odločitve/novice. Se splača, malo več moči/potrpežljivosti vložiti v to in vsekakor naprej. Karta ljubezni kot zaključek tega, torej samo gas naprej.  8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #514 on: February 14, 2020, 09:37:35 PM »
Žarek,
Gre pa za mojo hčer.

Karte kažejo, da so bile ene težje odločitve/novice. Se splača, malo več moči/potrpežljivosti vložiti v to in vsekakor naprej. Karta ljubezni kot zaključek tega, torej samo gas naprej.  8)

Uf, dobro zveni, hvala.
Odločitve še bodo, ali gremo ali ne.
Zahteven projekt je in ja, tako kot praviš, moč in potrpežljivost bo treba vložiti.
Hvala ti! :-*

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #515 on: February 24, 2020, 04:16:47 AM »
Ljubimec - zaprtost, dvoličnost, nadvlada
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Manja

• Veteran
« Reply #516 on: March 01, 2020, 02:55:25 PM »
Žarek, če boš kaj tukaj.. Lepo prosim.. Na kaj moram bit pozorna v določenem odnosu?

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #517 on: March 04, 2020, 04:31:53 PM »
Žarek, če boš kaj tukaj.. Lepo prosim.. Na kaj moram bit pozorna v določenem odnosu?

V tem odnosu trenutno ni videti, da bi se dogajalo na polno, ampak karte bolj kažejo stanje umirjenosti. Videti je, da tebe ta odnos lahko polni s srečo, zadovoljstvom, ljubeznijo in tudi obratno je lahko tako, vendar pa manjka komunikacije, prav tako je videti čakanje/stagnacija, ki je povezana s preteklostjo, kar ovira sedanjost. Ta odnos potrebuje dva, ki sta pred seboj lahko to, kar sta, iskrene in direktne pogovore.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #518 on: March 04, 2020, 04:33:01 PM »
Zarek, te lahko prosim ce mi pogledas kaj se tu dogaja?

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #519 on: March 04, 2020, 04:41:53 PM »
Zarek, te lahko prosim ce mi pogledas kaj se tu dogaja?

Prikrivanje. To lahko pelje v smeri pričakovanj, tudi žalosti.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #520 on: March 04, 2020, 04:43:05 PM »
Pa se ne vidi prikrivanje cesa? Ker to ni z moje strani.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #521 on: March 08, 2020, 06:55:48 AM »
Super karta za danes! 8)

Ljubezen - sreča, dobitek, zadovoljstvo, ljubezen
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Cebela_88

• Novinec
  • *
« Reply #522 on: March 13, 2020, 10:40:35 AM »
Danes sem imela letni razgovor in sem včeraj vrgla karto in izvlekla TAT. Moram reči, da pri tej karti nikoli ne vem razliko ali me bo dejansko nekdo hotel okrasti ali bežim sama pred sabo oz gre za moje notranje strahove. No, zdaj sem okusila na lastni koži , da je tokrat pomenilo, da se nasprotna stran izogiba odgovornosti, skrbi le zase, manipulira, vse želi preložiti na drugega. Občutek je ostal kot je na karti-temačen, zaprt, hladen, kot megla, vse je nejasno. Sicer se ne dam, ker sem postavila meje kaj je moje in kaj ne :)

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #523 on: March 13, 2020, 11:56:22 PM »
Tat je zanimiva karta. Zanimivo se jo čuti. Tak malo smotan občutek daje, kot da karta sama ne ve kaj bi rada. Torej tak zmeden občutek daje.
Oboje je možno, da te bo nekdo na nekakšen način prenesel okrog ali pa da pred nečim bežiš, se težko soočiš s tem. Žal je to karta, ki ne daje dobrega rezultata in že od samega začetka sem jo čutil kot zelo zmedeno karto. Zanimivo je tudi to, da v večini primerov (pri meni skoraj vseh) karta govori o čustveni "izgubi", ne pa materialni, kar je po eni strani tudi zanimiv podatek. Si pa super opisala zadevo! 8) Pravi izziv je včasih to, ko ti karta nekaj sporoča in se dan konča in ne veš kaj bi ti naj sporočala. Potem pa še isti trenutek povežeš stvari in vidiš kaj je sporočala. To je super občutek. ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Cebela_88

• Novinec
  • *
« Reply #524 on: March 14, 2020, 06:09:01 AM »
Žarek hvala za ta komentar, res, prav za čustveno izgubo se gre pri tej karti, sem se še nekaj naučila :)