PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Tejka on April 16, 2020, 11:02:51 AMSi bila zašpecana, da mečeš karte, pa sem si vzela sekundo za pofočk Pripičim nazajBi nafehtala recimo temu rojstnodnevni pokuk v solarno leto Hehe ... Sreča, Poroka, Duhovnik.Precej se boš ukvarjala in se želela ukvarjati s sabo. S svojimi željami, s tem, kako si krojiš usodo, (ne)srečo, kaj spodkopava tvoje zadovoljstvo. Ukvarjala se boš z odnosom, ki ga imaš z bližnjimi in tudi sama s sabo. Karte so sicer pozitivne, prinašajo vonj po dobrem razpletu, ampak proces bo dolgotrajen, globok, treba bo nekaj vložiti, da nekaj dobiš.Dodala sem še Pismo in Darilo.Srečno!
Si bila zašpecana, da mečeš karte, pa sem si vzela sekundo za pofočk Pripičim nazajBi nafehtala recimo temu rojstnodnevni pokuk v solarno leto
Ali bi mi lahko kdo pogledal za službo, želijo konkretno izpeljati določene zadeve s slabimi nameni, kaj če ne pristanem na to, kakšen bo razplet? kaksen nasvet ?
Quote from: Cebela_88 on April 23, 2020, 03:27:37 PMAli bi mi lahko kdo pogledal za službo, želijo konkretno izpeljati določene zadeve s slabimi nameni, kaj če ne pristanem na to, kakšen bo razplet? kaksen nasvet ? Karte kažejo na te slabe namene, ki so se že nekaj časa kuhali, zdaj pa je pricurljalo na plan. Če pogledam, kako ravnati v zvezi s tem, dobim sporočilo, da se izplača zavlačevati. Poskrbeti moraš za svoje blagostanje. Nimajo neke prav(n)e podlage za poteze, ki jih želijo narediti. Ne strinjaj oz. odločaj se takoj, ker se vse skupaj lahko še "umiri".
STALNOST: stalnost, trdnost, stabilnost, višja sila, Božje oko, Sonce, energija, karma, kolo sreče, usoda, dokončnost, pozitiven razplet.