Author Topic: Tranziti Plutona 2. del  (Read 24407 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Tranziti Plutona 2. del
« on: April 04, 2018, 02:05:19 AM »
Sem odprl nov, drugi del te teme. Predhodnji je v spodnjem linku
http://www.nenavadno.com/forum/index.php?topic=456.330

Pravzaprav me je sem potegnilo, ker sem na astro danes opazil, da mi prehaja Pluton v šesto hišo.  Mislim, da je to lahko zame celo dobro, oziroma gre za nove poslovne stranke na področju turizma.   Nazadnje ko sem Plutona grdo čutil, je bilo to, ko se mi je približeval Luni v peti hiši in cel čas dokler jo ni zapustil, kar je trajalo kar nekaj let.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline cvetka

• Sp.simbol
Re: Tranziti Plutona 2. del
« Reply #1 on: April 04, 2018, 01:23:07 PM »
Jaz po tranzitu Plutona čez IC nisem dobra še sedaj, pa teče že peto leto. Res me je zagrabilo in olupilo :blank:

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #2 on: April 04, 2018, 02:28:42 PM »
Pluton čez IC nas pretrese vse do korenin, tukaj je potrebno transforimati, preobraziti družinske korenine.
Kaj je dobrega in kaj ne potrebujemo več od naših prednikov? Kje smo se zataknili, kje nosimo s seboj neko dedščino, ki ne služi več našemu napredku.
Skratka postavitev temeljev na novo.Predstavljajte si hišo, ki jo nekdo poruši do temeljev in jo je potrebno popolnoma na novo zgraditi. No tako se počutimo, ko nam Pluton tranzitira IC in 4. hišo.
Seveda v povezavi z natalnim plutonom in vladarjem IC.
Cvetka ti imaš pa sedaj še t saturna na IC, tako da se verjetno postavljalnje temeljev na novo kar ne neha.
:PL imaš v 11.hiši-tvoji življenjski cilji? So pravi?
Sedaj v 4. hiši tako t  :Sa kot t  :PL in še t  :Ma-Kdo je tvoja družina? Kje se počutiš doma? Kje se počutiš varno? Kaj tebi predstavlja dom in varnost, domačnost, domače ognjišče? Odnos z mamo? Odnos z očetom? Sem žrtev v lastni družini, v lastnem domu? Čutim povezanost z ostalimi člani družine? Se čutim odrinjeno?
:PL je res naporen in dolgotrajen. Ko zpusti določeno hišo, smo navadno popolnoma drugačni oz. imamo na to področje življenja popolnoma drugačen pogled, drugačno zavedanje. Kot bi nam porušil neke idealne predstave in nas potegnil v lastne globine, v lastne sence, v lastno temo, in takrat se počutimo izgubljene, osamljene, nerazumljene, odtujene...takrat smo pri Hadu v podzemlju....je karmičen, povezan z mamo, ženskim delom naše psihe, naše osebnosti, je negativna mati, ki nas pogoltne in ne izpusti...
soočamo se z občutki nemoči, žrtve, ljubosumja, maščevalnosti, nezadostnosti...vendar, ko te negativne občutke ozavestimo, jih lahko tudi obrusimo, transformiramo in pridemo ven iz podzemlja močnejši, imamo več zavedanja, razumemo tudi tisto drugo plat življenja, tisto temno, senčno, sedaj poznamo obe plati, svetlo in temno in lahko bolje razumemo človeka, imamo več empatije, sočutja, ne obsojamo, vidimo obe plati dualnega življenja, prepoznamo,da sta obe plati v nas samih in da imamo dostop do obojega in to nas dela močnejše....
« Last Edit: April 04, 2018, 02:30:32 PM by sanjalka »
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #3 on: April 04, 2018, 06:39:55 PM »
Bom preveril kje v življenju sem bil jaz ko je bil Pluton čez IC. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #4 on: April 04, 2018, 09:04:04 PM »
Sem preveril to glede tranzira Plutona čez IC.  od novembra  1987 je bilo malo težje ker sem bil nezadovoljen s službo. Kot za vse je bila tudi zame inflacija.  15. julija 1988 sem bil na morju s sestro in tiso leto že od januarja sem premišljeval, da bi se preselil.  To je bil tudi datum, ko mi je Pluton stal na IC.  tri mesece kasneje, sem preselil tudi se.  Torej novo rojstvo.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #5 on: April 04, 2018, 09:26:12 PM »
Sem šla gledat zase.
Ko mi je Pluton prešel IC, leta 1997, sem šla prvikrat živet in delat/študirat v tujino. To je bila gromozanska prelomnica v mojem življenju, izkušnja, ki me spremlja še danes.
Ko je bil Pluton natančno na mojem Neptunu v 4. hiši (malo naprej od IC) in sem bila še vedno v tujini, je bil moj oče operiran na srcu. Dve uri po zahtevni operaciji je zaradi zapletov "doživel" klinično smrt, k sreči so ga oživili in vse je bilo v redu.
Ta datum še vedno praznuje kot svoj drugi rojstni dan.
« Last Edit: April 04, 2018, 09:28:52 PM by Pika »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #6 on: April 10, 2018, 10:19:32 PM »
jaz ga čez ic nisem imela, imam sedaj tranzitni pluton kvadrat natalni. Jao bože...ni da ni. Sem mislila da ločitev sucks, pa vidim da so razno razne davčne inšpekcije, kriminalistične preiskave zoper strank kar hujša zadeva in včasih ne vem kako se soočit s tem. In samo upam, da ga nisem kje tako usrala, da sploh ne vem in bom glede na svojo dvanajsto hišo pristala v čuzi. Bi blo pa tud novo rojstvo ja  :laugh:

Sem se pa poročila s plutonom na DC-egzaktno. In očitno ločujem ko je prišel v 8 hišo  :blank: :laugh:
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #7 on: April 11, 2018, 09:46:38 AM »
Jaz sem ga imela samo čez AC.  ;D
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #8 on: April 11, 2018, 10:32:34 AM »

uf, ta je pa tudi težek.
vsak tranzit plutona čez kotne točke je kar precej močan.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #9 on: April 11, 2018, 10:33:15 AM »

uf, ta je pa tudi težek.
vsak tranzit plutona čez kotne točke je kar precej močan.

Ja. Takrat je že Tea ugotavljala, da me je pobarvalo na temno in da sem se pričela malo bolj ukvarjat z duhovnostjo, astorlogijo, theto itd.
9ZK 674

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #10 on: April 11, 2018, 02:42:33 PM »
Sanjalka, ja, dom - kaj je to, me muči. Zadnje čase zelo težko rečem, da grem domov, ko se vračam od kje. Bila sem ranjena, ponižana, in to od meni tako ljube osebe, od moža. Saj sem že pisala o tem, začelo se je kar naenkrat, ko sem ostala brez službe. Sicer se mi je s tem odprla dobra rešitev, postala sem penzionistka (s solidnim penzionom ;), podala sem se v dejavnosti, ki pritičejo temu obdobju (vrt, vnuki, ročna dela, kolesarjenje). Vendar to možu ni bilo po volji, in začela se je kalvarija, ki se ne neha (obtoževanje za čisto vse, kar se mu ne zdi prav v širši in ožji družini)
Pri moji astro postavitvi je tudi dodaten problem v tem, da imam obe osi postavljeni pravokotno, tako da mi vsak kotni prehod planeta pretipa vse štiri strani.
In sedaj je tu na IC Saturn, vladar 4 hiše. So odprte še vse smeri, ne vem, kam me bo zaneslo. Lepo mi je, ko vidim, da me razumejo moji otroci, po drugi strani jih ne obremenjujem, saj vem, da imajo radi oba. Vendar, saj niso slepi, odrasli so pa tudi, da se jim jasno sveti, kakšno je stanje.
Tudi malo pa nisem pred petimi leti pričakovala, v kakšnem stanju bom.
Dobro bodite  :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #11 on: April 11, 2018, 04:51:25 PM »
Sem preživela  :kon ic kot majhna,  :kv :Ve:kv :Me in  :kv :Ma
Lahko rečem da je tale t :kv do zdaj najbolj mučen.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #12 on: April 12, 2018, 08:13:41 AM »
Cvetka :-* :-* :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #13 on: April 12, 2018, 08:18:03 AM »
Cvetka  :-*  Tvoj moz se je zameril tudi meni. Prvic me je videl, pa te je zalil pred mano. Upam, da najdes mir.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #14 on: September 24, 2018, 12:03:59 PM »
V katero hišo vam prideta t saturn in t pluton, ko bosta plesala svoj divji ples na 22 stopinji  :ko, tam v začetku leta 2020.