Author Topic: Tranziti Plutona 2. del  (Read 24348 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Tranziti Plutona 2. del
« Reply #30 on: November 08, 2018, 02:42:32 AM »
Meni v 1.

Maja, ti pa boš gradila svojo novo persono, svojo novo podobo, kdo sem jaz...
Ta tranzit bo močno pretresal to vprašanje...soočenje s tem kdo sem v resnici jaz, kako se predstavljam navzven, kako me vdijo drugi...
Rušenje starih vzorcev glede tega in grajenje nove persone.
Če boš zmogla pustiti za sabo vse kar ni prava avtoriteta, in zgraditi novo..
Obdobje, ko se lahko počutimo strašno nemočne, ko imamo občutek, da nas drugi lahko dol tlačijo...ampak vse z namenom, da v resnici pretresemo svoje strahove glede samega sebe, kdo sem jaz v resnici, kaj je moja notranja avtoriteta, moja avtentičnost...s tem tranzitom se na koncu lahko rodi zelo velika notranja moč na področju svoje persone, na področju predstavljanja kdo sem jaz...ljudje te po tem tranzitu lahko dožvljajo kot zelo močno, stabilno, avtoriteto na katero se lahko zanesejo...
Le prej moraš znotraj sebe pretresti vse lastne strahove glede same sebe, glede tega koliko ti je pomembno kako te drugi vidijo, koliko imaš zaradi tega maske, koliko mogoče igraš samo sebe...

Jaz imam pa to v takratnem solarcu. ::)

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #31 on: November 08, 2018, 09:58:16 AM »
V katero hišo vam prideta t saturn in t pluton, ko bosta plesala svoj divji ples na 22 stopinji  :ko, tam v začetku leta 2020.

Meni na mejo 5. in 6. hiše. Imam v natalu vse prazno tam, tako kaj slabega, predvidevam ne bo.

Andres
Andres, saj tranziti ne prinašajo le slabih stvari. Tebi bosta tisti čas tvorila kvadrat na natalnega Marsa. Sem prepričana, da se ti bo dogajalo in premikalo.
Dobro bodi.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #32 on: November 08, 2018, 10:53:30 PM »
V katero hišo vam prideta t saturn in t pluton, ko bosta plesala svoj divji ples na 22 stopinji  :ko, tam v začetku leta 2020.

Meni na mejo 5. in 6. hiše. Imam v natalu vse prazno tam, tako kaj slabega, predvidevam ne bo.

Andres
Andres, saj tranziti ne prinašajo le slabih stvari. Tebi bosta tisti čas tvorila kvadrat na natalnega Marsa. Sem prepričana, da se ti bo dogajalo in premikalo.
Dobro bodi.

In opozicijo na Jupitra ;)

Pika sva dve. No meni se itak tale plutonski kvadrat že vleeeeeeeeeeče. Na trenutke bi koga ubila, drugič diham, tretjič pa bi kar izginila iz obličja zemlje...
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #33 on: November 08, 2018, 11:31:48 PM »

Andres
Dobro bodi.

Hvala ker si pogledala Cvetka.  Kaj vem, kako bo. Nekako se počutim utrjenega in me nič ne more več presenetiti, ne dobro, ne slabo.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #34 on: November 09, 2018, 08:21:39 AM »

In opozicijo na Jupitra ;)

Pika sva dve. No meni se itak tale plutonski kvadrat že vleeeeeeeeeeče. Na trenutke bi koga ubila, drugič diham, tretjič pa bi kar izginila iz obličja zemlje...

Tejka, si sigurno mene mislila?

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #35 on: November 11, 2018, 11:38:48 AM »
Jp. Na tole... Ves kakega solarca imam drugo leto. Malce premišljujem o opcijah zamrznitve hahaha
Meni v 1.

Ta tranzit bo močno pretresal to vprašanje...soočenje s tem kdo sem v resnici jaz, kako se predstavljam navzven, kako me vdijo drugi...
Obdobje, ko se lahko počutimo strašno nemočne, ko imamo občutek, da nas drugi lahko dol tlačijo...ampak vse z namenom, da v resnici pretresemo svoje strahove glede samega sebe, kdo sem jaz v resnici, kaj je moja notranja avtoriteta, moja avtentičnost...s tem tranzitom se na koncu lahko rodi zelo velika notranja moč na področju svoje persone, na področju predstavljanja kdo sem jaz...ljudje te po tem tranzitu lahko dožvljajo kot zelo močno, stabilno, avtoriteto na katero se lahko zanesejo...
Le prej moraš znotraj sebe pretresti vse lastne strahove glede same sebe, glede tega koliko ti je pomembno kako te drugi vidijo, koliko imaš zaradi tega maske, koliko mogoče igraš samo sebe...

Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #36 on: November 11, 2018, 02:43:07 PM »
Jp. Na tole... Ves kakega solarca imam drugo leto. Malce premišljujem o opcijah zamrznitve hahaha
Meni v 1.

Tejka, kolikor vidim, imaš ti za naslednje leto v solarcu Saturna in Plutona v hišah 10 in 11.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #37 on: November 12, 2018, 03:43:44 PM »
Opala pa res. No ja njuni aspekti in tranziti pa niso najbolj zabavni. Na vladarja karte/asc... Lalalala  :laugh:
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #38 on: May 04, 2019, 03:23:24 PM »
Meni je pa Pluton ravnokar prvič prikorakal na Venero, kmalu se mu pridruži se Saturn  ;D kaj naj rečem, zelo lepa slika :laugh: Ko je bil prvič eksakten, sem dobila novico, ki me je sezula in po kateri moje življenje nikoli več ne bo, kot prej. Tvegam izgubo, hkrati pa tehtam - ostati, nadaljevati, pustiti, da izzveni ... Noben scenarij se mi ne zdi optimalen. S strahom čakam, kaj se bo zgodilo naprej.

Po drugi strani, ponovni občutki močne ljubezni, želje ... ki pa je tipično 12. hišno abstraktna, še sama ne vem, kaj točno pomeni, vem samo, da ni običajna. Mogoče je celo karmična. Hkrati je oseba, ki je povezovalna točka vsega, v sebi, prvič pokazala, da nekaj skriva, neka globja čustva ... a gorje nama, sva oba taka, da raje molčiva  ;)

Občutek nezadostnosti, kar se tiče kariere, ciljev, denarja. Strah pred podedovanim.

Pa kupček planetov v solarni 12. hiši. Ups.
« Last Edit: May 04, 2019, 04:26:47 PM by Vesta »

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #39 on: May 04, 2019, 06:06:45 PM »
Kako znano mi je tole, pa nisem znala nikoli tako kratko in jedrnato zapisat
"Noben scenarij se mi ne zdi optimalen. S strahom čakam, kaj se bo zgodilo naprej. "
Sicer mi je Pluton z drugačnim tranzitom naredil po tvojih besedah to, "po kateri moje življenje nikoli več ne bo, kot prej"
Dobro bodi. :-*

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #40 on: July 10, 2019, 10:26:59 AM »
Retro :PL bo v prihodnjih dneh tvoril drug točen sextil s :So. Prvič se je to zgodilo februarja, zadnjič se bo v drugi polovici decembra.
Nedvomno bi ta tranzit povezala s službenim področjem - MC v  :Sk  :kon  :PL, natalno :So v 10 hiši. Tranzitni :PL pa rije po 1. hiši - Jaz.
V času prvega prihoda sem se morala zelo truditi, da sem se pokazala v pravi podobi, saj so se po meni vsuli neutemeljeni očitki. Spregledala sem spletkarjenje, ki se je v ogromnih razsežnostih dogajalo meni v škodo in se v sledečih mesecih zelo trudila ohraniti hladno glavo in svoje mesto. Prav šokirana sem bila, da je nekdo tako pokvarjen in da toliko energija vlaga v take dejavnosti. Hkrati pa sem bila razočarana, da družba premore take bleščeče posameznike.
Kot sem pisala v sosednji temi, sem trenutno v obdobju, ko se stvari razrešujejo in izboljšujejo.
Čakam na zadnji eksakten sekstil. ;D Lepo ali grdo - upam na kakšen odstrel. Ne gre za maščevalnost ali zamero. Osebi lahko odpustiš vse (že zaradi sebe in svojega počutja), ampak z njo nisi več pripravljen sodelovati (in čustva so tako ali tako obojestranska, tako da ...).
« Last Edit: July 10, 2019, 10:33:51 AM by Maja »
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #41 on: September 02, 2019, 03:04:14 PM »
Jaz komi čakam, da se mi tale pluton sjaši nekam res. Tole obdodbje je zame  :blank: :blank: :blank:  Ok sem bila na dopustu in vse, ampak OK zdravstevno se je pojavila  neka bula na levi dojki, šla na mamo, kao vse OK. Mam še ultrazvok konec meseca. Redim se nenormalno, kri dala pregledat, tud kao vse OK...zdej sem v nekem programu, en teden sicer, mam kontrolo v sredo. Upam, da bo delovalo, če ne kmalu ne bom mogle čez vrata več res  :-X :-\
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #42 on: September 02, 2019, 03:24:32 PM »
Jaz komi čakam, da se mi tale pluton sjaši nekam res. Tole obdodbje je zame  :blank: :blank: :blank:  Ok sem bila na dopustu in vse, ampak OK zdravstevno se je pojavila  neka bula na levi dojki, šla na mamo, kao vse OK. Mam še ultrazvok konec meseca. Redim se nenormalno, kri dala pregledat, tud kao vse OK...zdej sem v nekem programu, en teden sicer, mam kontrolo v sredo. Upam, da bo delovalo, če ne kmalu ne bom mogle čez vrata več res  :-X :-\

Uf Jane, pazi nase.
Rediš se najbrž zaradi stresa, jaz bom itak spet kot papiga ponavljala informacije o ščitnici, ki itak odreagira na stres, so pa krvni izvidi lahko kljub temu bp, ker vrednosti tako nihajo.
Mogoče prosiš, če lahko večkrat daš kri za pregled ščitničnih hormonov, magar vsak mesec.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #43 on: September 02, 2019, 04:44:51 PM »
sem sla samoplacnisko pregledat vse vkljucno s kortizolom. Vse bp.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #44 on: September 02, 2019, 05:13:07 PM »
Super.  :)