Prvo kar je bilo, smo bili usmerjeni v napačen hotel...vsi skupaj smo prvo šli v Park in od tu so nas usmerili v Perlo. V Perli je prijetno in dvorana je bila zelo topla in zračna. Nabralo se nas je kar nekaj. Predavanje je bilo tekoče in dobro razumljivo.
Kaj naj rečem? Predavanje za poznavalce kot za začetnike na pohodu spoznavanja drugega - paralelnega sveta

Predavatelj se je trudil vsem prisotnim predstaviti drugi svet, druge dimenzije in bistvo, da smo na tem svetu, svetu težkih preizkušenj po svobodni volji na lastno izbiro in dejstvo, da je zemljska izkušnja najtežja. Predvsem pa smo v tej vlogi, ki jo igramo v tem življenju svobodni umetniki omejeni z izkušnjami preteklih življenj.
Najbolj me je ganilo, ko je povedal, da je sam imel na izbiro tri variante od katerih se je odločil za mirno življenje, vlogo učitelja, vlogo posrednika med tukaj in preteklostjo. Odločil se je za pomoč pri videnju in razpoznavanju preteklih življenj.
Zanimivo je tudi dejstvo, da je Evropa del, kjer so se po II. svetovni vojni inkarnirale zelo stare duše s sposobnostjo zdravljenja v vseh oblikah. V deželah kot je Slovenija, to je majhnih deželah, pa smo duše, ki hočejo biti vidne in razpoznavne. Torej hočejo takoj uveljaviti svoj "jaz" in pri tem nas vse podpira glede na našo majhnost v pozitivnem kot v negativnem pogledu.
Omenil, da živimo že celo življenje v hipnozi na osnovi prepričanj in ukazov, ki smo si jih pridobili skozi otroštvo, šolanje in nenazadnje preko medijev. Čas je, da izstopimo iz te hipnoze in se prepoznamo. Z velikim veseljem sem ugotovila, da to že počnem s čudovito tehniko Thete, ki mi omogoča čiščenje prepričanj in nadomeščanje z drugimi, za moje življenje bolj pomembnimi. Tudi dejstvo, da smo tekom dneva večkrat v hipnozi ni nič drugega kot zavedanje, da smo takrat v Theta stanju. Skratka, predavanje mi je bilo v potrditev, da se moram izpopolniti v tej tehniki in iz te točke lahko sama brez terapevtov pridem do spoznanj in si pomagam. Seveda, pa so te pomoči posredno deležni vsi, ki so z menoj v bilo kakem razmerju.
Kar se pa tiče hipnoze, ki jo je izvedel. Zanimivo, enako se mi je dogodilo kot tebi (bila sem tudi v prednosti, ker sem vedela, kaj se bo zgodilo in tud zato, ker sem se hotela prepričati, koliko lahko upliva na moje zavestne odločitve, pri tem pa sem se v popolnosti uživela v scenarij. Ne more! Roki sta ostali skupaj in nobenega občutenja ne lahkote ne teže ni bilo, ker sem sama tako hotela. Edina stvar je bila, da so mi dlani žarele. Tudi pri poskusu povezovanja s koreninami matere zemlje nisem imela reakcije, kot so ostali imeli ščemenje pod podplati.
Vsekakor pa je bilo včerajšnje predavanje zame definitvna potrditev Thete in njenega delovanja.
Sanjalka, hvala ti, da si predhodno omogočila predstavitev predavanja, tako, da sem vedela določene stvari že v naprej

.