Author Topic: Luna, 7. del  (Read 57648 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Luna, 7. del
« Reply #75 on: October 25, 2018, 09:37:17 AM »
Krasno. Danes imamo slavje.  8)
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #76 on: November 08, 2018, 08:43:14 AM »
Rastoča Luna se bo tekom dopoldneva še zadrževala v Škorpijonu, kjer bo s kvadratom z Marsom poskrbela za napeto razpoloženje. K sreči posledic najbrž ne bo, saj potem začne svoj prazni tek, ki se z vstopom v Strelca konča minuto pred 20. uro, nakar bo tvorila konjunkcijo z Jupitrom, ki bo prav tako danes zamenjal znamenje, in poskrbela za boljše vtise po današnjem dnevu.
Jupiter nas je tekom tranzita po Škorpijonu učil globljih resnic o razmerjih, moči, skratka, vseh področij, ki so v domeni tega znamenja. Z novim znanjem (katerega, upam, da smo vsi osvojili) začenjamo novo obdobje, ko bomo na življenje gledali širše, s čimer bomo nagrajeni s širšim spektrom doživetij.
Venera je v trigonu z Marsom. Ker je še vedno retrogradna, nam svetuje, da se ponovno vrnemo nazaj in popravimo še zadnje detajle, ki bodo igrali še kako pomembno vlogo v prihodnosti. In spet je poudarek na uravnovešanju sil, ki nas vodijo k določenemu obnašanju v odnosih.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #77 on: November 24, 2018, 08:12:47 AM »
Nič kaj posebnega ne bo danes. Okrog pol pete zjutraj je bila v kvadratu z Neptunom, zna biti, da nas je ta držala pokonci. Številne misli so tekle skozi možgančke, lahko smo razmišljali, a nič konkretnega dognali.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #78 on: December 08, 2018, 09:23:07 AM »
A Luna je še na nebu?  ::)

Včeraj je bil mlaj ...

Trenutno se nahaja v Strelcu in se približuje trigonu z Uranaom. Skupaj z Marsom, ki je v konjunkciji z Neptunom, se nam znajo poroditi kakšne izvirne, revolucionarne misli. Ne gre toliko za neka konkretna dejanja, ki se bodo neposredno izražala navzven, kot za osebnostno, notranjo rast, ki nikoli ni odveč ... Priložnost, da postanemo nova, boljša verzija sebe. Izboljševanje samega sebe je edina zdrava in smotrna tekmovalnost. Primerjanje z drugimi in poskusi doseganja sreče z lovljenjem tistega, kar je srečo prineslo nekomu drugemu, bodo vedno ostali jalovi. Vsak ima svojo pot, želje, izkušnje, naj gradi na tem, sicer bo življenje steklo mimo. Malo ima pa ta konjunkcija tudi erotičnega pridiha. Lahko bi pomislili na igranje vlog ali kaj takega ...  ;D
Kakorkoli, točno ob 11h Luna začne svoj prazni tek in nato minuto čez 13. uro vstopi v Kozoroga.
Večer bo prijetno umirjen, Luna bo v sekstilu z Venero.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #79 on: January 03, 2019, 11:26:25 AM »
Kot kažejo pozicije na nebu, smo se kar entuziastično pognali v novo leto, hkrati pa nam je odleglo, da so prazniki mimo, saj je bila rutina preteklih dni že preveč obremenjujoča - Sonce in Saturn v konjunkciji - in nas je začela počasi izčrpavati. Končalo je se ravno ob pravem času in zna biti, da bodo celo novoletne obljube držale vsaj nekaj časa. Merkur je v trigonu z Uranom, Sonce začenja tvoriti sekstil z Neptunom.
Tudi Luna je kar dobro razpoložena, je v Strelcu, dopoldne v konjunkciji z Jupitrom, in priliva lepo merico optimizma in zagona. Popoldne zna malo ponagajati koncentracija, Luna bo v kvadratu z Neptunom, ampak nič hudega in nenavadnega po tako hitrem štartu ...
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #80 on: January 03, 2019, 11:36:13 AM »
Srčno upam, da res.
Včerajšnji večer in zato neprespana noč sta bila za en k***.
Luna je bila dobro razpoložena mimo mene oz. mi je med svojim navdušenim plesom kazala hrbet.
Zagotovo bi jo minilo veselje, ko bi zagledala moj zafrustriran ksiht.

Razen po barvi face se z njo trenutno res ne morem poistovetiti.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #81 on: January 13, 2019, 10:41:16 AM »
Luna v Ovnu je ponoči tvorila konjunkcijo z Marsom in tako zmotila spanec. Možne so bile tudi sanje, kjer se borimo, bežimo in se posledično zbudimo izčrpani.
Nič kaj nedeljsko (ali pa, odvisno od pojmovanja) se ne bomo počutili tekom dopoldneva, Luna je v kvadratu z Merkurjem in Saturnom v Kozorogu, zamišljeni bomo, osredotočeni vsak na svoje skrbi in plane za prihodnost. Popoldne bo obremenitev sicer popustila, Luna bo v trigonu z Jupitrom.
Na sploh je to precej poudarjeno v teh dneh. Merkur in Saturn v konjunkciji težita k razmišljanju o resnih, stvarnih zadevah.
Neptun je  kvadratu z Jupitrom, bliža se pa še sekstil z Merkurjem ... Odločati se bomo morali s pravo kombinacijo razuma in intuicije, ki je v teh dneh lahko sicer zelo močna, a varljiva.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #82 on: February 11, 2019, 07:25:43 AM »
Ponoči smo imeli  :Lu :kon :Ma :kon :U:ov. Kako ste spali, če ste kaj spali?
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #83 on: February 11, 2019, 09:16:03 AM »

Spala sem kar ok, se a nikakor nisem mogla zjutraj dvigniti iz postelje. Rabila sem dve uri.

Offline purple

• Uporabnik
  • **
« Reply #84 on: February 11, 2019, 09:45:30 PM »

Slabo. Najprej težko zaspala, nato pa so sledile grde sanje, pa bujenje skozi celo noč :embarrassed:

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #85 on: February 11, 2019, 10:52:28 PM »
Zaspala sem pozno, spala čudovito brez sanj in spala do poznega dopoldneva. Nič slabega spanja torej.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #86 on: February 12, 2019, 09:10:38 AM »
Jaz sem spala v redu, imela pa sem pomenljive sanje.  ::)
9ZK 674

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #87 on: February 12, 2019, 09:14:08 AM »
Pomeljive sanje, so bile kar mučne, pa lahko potrdim tudi jaz. Tudi to noč so bile. Sem se zaradi njih zbudila in dolgo nisem zaspala nazaj.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #88 on: February 12, 2019, 09:24:38 AM »
Če želite analizo sanj, jih lahko napišete v rubriko sanje ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #89 on: February 19, 2019, 06:26:27 PM »
Današnja polna Luna se je dogodila na 0 stopinje device, je prav v opoziciji na mojo N Venero, vladarico karte. Vse popoldne sem prespala :o. Morebiti je k temu pripomogla tudi tranzitna konjunkcija Merkurja in Neptuna, lokacija pri meni je bila v moji 6 hiši.
Moj popoldanski spanec mi je povsem tuja zadeva.
Upam, da ste bili na ta lep sončen dan bolj produktivni.