Author Topic: Luna, 7. del  (Read 57672 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Luna, 7. del
« Reply #90 on: February 19, 2019, 11:25:11 PM »
Ima ta polna luna kaj vpliva na jakost?  Zadnje dni sem opažal, da je luna hudo močna in je posledično opazna senca. Temu sledi, da je celo polarno svetlobo težje dobiti. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #91 on: February 20, 2019, 09:09:52 AM »
Luna je trenutno najbližje zemlji, zato se zdi, da je tako sijoča.  ;)
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #92 on: March 04, 2019, 07:42:14 AM »
Padajoča Luna je v Vodnarju in popoldne bo v sekstilu z Jupitrom. Znamo imeti kar nekaj idej, kako si popestriti popoldne in razbiti rutino. Dolgčas ne bo.

Jutrišnji dan se bo začenjal v podobnem duhu, Luna bo v sekstilu z Uranom, a tu bo šlo le za vzdušje, od konkretnega dogajanja bo bolj malo. Pred vstopom v znamenje Rib bo Luna celih 6 minut v praznem teku.
Se pa jutri v istem znamenju, in sicer na zadnji stopinji, zgodi Merkurjev obrat v retrogradno gibanje. Priložnost za ponovno vrednotenje tistega, v kar verjamemo, in kar nas je najverjetneje spravljalo v precej boleča stanja, saj je vpleten tudi Kiron. Morda koga v prihajajoče obdobje pospremi kakšen neprijeten dogodek, prepir, žalitev, ali pa se je tekom časa nabralo že dovolj, da se odločimo za čistko.
Po koncu retrogradnega gibanja bo Merkur prestopil v prvo znamenje zodiaka, v Ovna, zato je zdaj več kot idealen čas, da se znebimo odvečne prtljage in začnemo na novo, z nekimi konkretnimi cilji in dejanji.
9ZK 656

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #93 on: March 06, 2019, 09:04:18 AM »
Retrogradni Merkur že dela zmedo. Včeraj smo imeli bližnje srečanje z drugim avtom. Nič hudega, samo praske.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #94 on: March 06, 2019, 09:20:22 AM »
Samo, da ste ok, Lumpi.
No, pri meni je pa obratno.
Jaz sem obuškala svoj (novi) avto pred r :Me (21.2.).
In tudi za nakup tega avta sem čakala, da se vse obrne direkt, čakala na ugodni datum, potem pa imela pri nakupu cel kup zapletov.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #95 on: March 06, 2019, 09:30:42 AM »
Ja, tako hitro zaradi nepazljivosti kaj rata. Malo, malo je nesreč zaradi odpovedane tehnike. Dobro bodite. :-*

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #96 on: March 06, 2019, 10:38:02 AM »
Joj, R Merkur je vedno problem pri nas. Trgovinski posel, pa še vozila vključena.  :laugh:
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #97 on: March 11, 2019, 11:14:48 AM »
Rastoča Luna je Biku, zjutraj je bila v kvadratu z Venero, popoldne bo, v konjunkciji z Marsom, tvorila sekstil z Neptunom, zvečer pa trigon s Saturnom. Prav energetsko nabit dan ne bo, bo pa zelo ugoden za čutne užitke vseh vrst, hrano, razvajanje, romantiko in spolnost.
Dan bi morali zaključiti zadovoljni, pomirjeni in prav za izkoristiti je take priložnosti, da se ustavimo in se spomnimo nase, saj smo sicer večinoma neprestano v središču nekega dogajanja. Tudi dober spanec se obeta.
Že jutri bo precej bolj dinamičen dan. Dopoldne bo Luna v sekstilu z Merkurjem, nato bo začela prazni tek in popoldne vstopila v Dvojčka. Sonce v Ribah se približuje sekstilu s Plutonom, Mars v Biku pa trigonu s Saturnom, ki je trenutno v Kozorogu, tako, ko Pluton. Neka konstrukivna energija se prebuja in četudi zdaj ni ravno pravi čas, da bi se lotili realizacije, je idealno za razvoj idej in načrtov za prihodnost. V naslednji mesec se podajmo pripravljeni. Spomladansko čiščenje se bi spodobilo.
« Last Edit: March 11, 2019, 11:24:02 AM by Maja »
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #98 on: March 11, 2019, 01:28:07 PM »
Danes se vračam domov k možu (bila sem na počitnicah). Bo pasal umirjen dan.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #99 on: March 12, 2019, 03:13:53 PM »
Rastoča Luna je Biku, zjutraj je bila v kvadratu z Venero, popoldne bo, v konjunkciji z Marsom, tvorila sekstil z Neptunom, zvečer pa trigon s Saturnom. Prav energetsko nabit dan ne bo, bo pa zelo ugoden za čutne užitke vseh vrst, hrano, razvajanje, romantiko in spolnost.
Dan bi morali zaključiti zadovoljni, pomirjeni in prav za izkoristiti je take priložnosti, da se ustavimo in se spomnimo nase, saj smo sicer večinoma neprestano v središču nekega dogajanja. Tudi dober spanec se obeta.
Že jutri bo precej bolj dinamičen dan. Dopoldne bo Luna v sekstilu z Merkurjem, nato bo začela prazni tek in popoldne vstopila v Dvojčka. Sonce v Ribah se približuje sekstilu s Plutonom, Mars v Biku pa trigonu s Saturnom, ki je trenutno v Kozorogu, tako, ko Pluton. Neka konstrukivna energija se prebuja in četudi zdaj ni ravno pravi čas, da bi se lotili realizacije, je idealno za razvoj idej in načrtov za prihodnost. V naslednji mesec se podajmo pripravljeni. Spomladansko čiščenje se bi spodobilo.

Včeraj imela kar zahteven sestanek in danes še 2...Malo sem že utrujena, čuti se, da je napetost v zraku-luna konj mars.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #100 on: March 18, 2019, 08:22:54 AM »

Luna v Levu bo dopoldne tvorila opozicijo z Venero v Vodnarju, ko se dan prevesi v popoldan, pa bo še v kvadratu z Marsom, ki je v sekstilu z retrogradnim Merkurjem in trigonu s Plutonom.
Znamo se v kaj zaletavati, da bi kaj dosegli, možno je kakšno lobiranje, iskanje pozornosti in posluha, a bodo prizadevanja, bolj kot ne, zaman, kar zna povzročiti frustracijo. Situacija se bo sprostila z Luninim trigonu k Jupitru, da pa ne bo večjih posledic, pa obljublja Lunin prazni tek, ki bo trajal do 2. ure ponoči.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #101 on: March 18, 2019, 11:20:00 AM »
Nimam nič kaj takega v načrtu danes. Bolj vremensko nastavljeno.  :laugh:
9ZK 674

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #102 on: March 19, 2019, 12:32:17 PM »
Včeraj nisem imela rač.dostopa, pa pišem še za včeraj.

Luna v Levu ...., ko se dan prevesi v popoldan, pa bo še v kvadratu z Marsom ...
No, ta Luna je bila v kvadratu s T Marsom, ki je bil obenem v konjunkciji z N Marsom. Tako sem bila našpičena, da sem sama sebi šla na živce.

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #103 on: March 19, 2019, 01:22:33 PM »
Očitno name ni vplivalo, ker nisem bila našpičena. Tudi danes sem popolnona umirjena

Offline purple

• Uporabnik
  • **
« Reply #104 on: March 21, 2019, 07:36:44 AM »
Tale polna luna je bila točno na mojem ascendentu. Mogoče sem zato budna že dve uri, spala nisem praktično nič, ker sem sanjala neke bedarije, ostali čas pa prebedela... vse mišice me bolijo za znoret ... Fizično počutje je v minusu. Čaka me delovni vikend, ne vem kako bom zdržala  :embarrassed: