Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: taja6 on October 19, 2008, 07:08:12 PMQuote from: Azra on October 19, 2008, 07:03:29 PMVazı. Cel aprıl se ımam cas, razen potem od novembra 2009 dalje. Joj, ampak ves kaj: jaz se moram dıplomo napısat. Ce bo slo tako dalje bom dıplomırala okolı 30ega leta alı pa se cez ... Ah, nıc ne obzalujem, tako fajn mı gre. Sıcer se pa da v Rusıjı vsaka dıpl, mag alı dr nazıv kupıtı. In Moskva je se vedno v top 3 na mojı lestvıcı.
Quote from: Azra on October 19, 2008, 07:03:29 PMVazı. Cel aprıl se ımam cas, razen potem od novembra 2009 dalje.
Vazı. Cel aprıl se ımam cas, razen potem od novembra 2009 dalje.
Quote from: Azra on October 20, 2008, 01:21:37 AMQuote from: taja6 on October 19, 2008, 07:08:12 PMQuote from: Azra on October 19, 2008, 07:03:29 PMVazı. Cel aprıl se ımam cas, razen potem od novembra 2009 dalje. Joj, ampak ves kaj: jaz se moram dıplomo napısat. Ce bo slo tako dalje bom dıplomırala okolı 30ega leta alı pa se cez ... Ah, nıc ne obzalujem, tako fajn mı gre. Sıcer se pa da v Rusıjı vsaka dıpl, mag alı dr nazıv kupıtı. In Moskva je se vedno v top 3 na mojı lestvıcı. A tako Spet manifestiraš
Kaj pa pomeni mlaj v znamenju škopijona?? Je na vrsti kako posebno čiščenje??
Quote from: Nena on October 27, 2008, 10:42:21 AMKaj pa pomeni mlaj v znamenju škopijona?? Je na vrsti kako posebno čiščenje?? Prav posebno čiščenje Nena. Škorpijonska tema je taka, da nič ne ostane isto, ko začnemo delati red in čistiti smeti. Kontjnerji so ob takem aspektu polni. Poleg tega bosta oba malefika ... Mars in Saturn v sektilu, no to je še dobro, čeprav po mojih izkušnjah tudi dober aspekt med njima ne priznaša, govori pa, da se tudi počasi daleč pride. Vendar ko se pride ... se gradi na dolgi rok.