Author Topic: TRANZITI LUNE /komu danes lunca nagaja/ VI.  (Read 64397 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: TRANZITI LUNE /komu danes lunca nagaja/ VI.
« Reply #165 on: January 22, 2009, 10:47:10 PM »
O ne, luštna pa ni bila.  Ta še vedno nekje tava. Verjetno jo nihče noče medse. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #166 on: January 23, 2009, 11:27:36 PM »
Jaa, SE JE bilo, vriskale so besede, tudi voda tekla, smisel čustev je bruhalo ven :-\ ang: :D
Kdaj bo naslednji?
let it be

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #167 on: January 23, 2009, 11:46:22 PM »
7:17 pride v Kozoroga

bomo bolj zorganizirani in v planih  8)
se dobro, ker grem po dokumente in papirje.  :)  ang:
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #168 on: January 23, 2009, 11:52:07 PM »
Nič takega nisem opazil, ker mi je šel dan prehitro mimo. Morda pa še kaj sledi.

Andres

seveda je še čas ........ ravno sedajle so me klicali iz TV iz Budimpešte ...... če pridem tja delat  ;D ::)

Joj Tea, ne nam it za vedno.  :-\
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #169 on: January 23, 2009, 11:54:22 PM »
Ne bi šlo tole ravno, da bi kar tja šla Tea - pa z barčico po Blatnem jezeru...nak  :D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #170 on: January 24, 2009, 07:41:10 AM »
Moram rečt, da je bila ponudba kar mamljiva .........

Ampak tko k praviš Taja ............... morje, barčica, svoboda ....

Poleg tega je padla v tako nemogočem času po astroloških merilih, da ne bo nič s tem.

Čakamo na naslednjo ponudbo ....
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #171 on: January 24, 2009, 10:16:41 AM »
Danes imamo pa res cel kup planetarnega dogajanja

Luna v Kozorogu je padajoča /populite in depilirajte kar imate  :P ;D/ ........ zrihtajte nohtke, tole tako mimogrede

Sicer pa sonce konjunkcija Jupiter
Marst trigon Saturn
Venera opozicija Saturn /bljek ... tole ni najboljše za ljubezen/ ....vendar nekolko rešuje
Venera sekstil Mars

Vse tiste ljubezni, ki so trdne ... bodo danes dobile srečno komponento, sicer se pa zna tudi kaj prekinit  ;)

Danes torej .......... zelo ploden in zelo dejaven dan. Če imate v življenju kaj za pošlihtat, naredite to danes.

Lep dan vam želim
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #172 on: January 24, 2009, 06:16:19 PM »
Danes imamo pa res cel kup planetarnega dogajanja

Luna v Kozorogu je padajoča /populite in depilirajte kar imate  :P ;D/ ........ zrihtajte nohtke, tole tako mimogrede

Sicer pa sonce konjunkcija Jupiter
Marst trigon Saturn
Venera opozicija Saturn /bljek ... tole ni najboljše za ljubezen/ ....vendar nekolko rešuje
Venera sekstil Mars

Vse tiste ljubezni, ki so trdne ... bodo danes dobile srečno komponento, sicer se pa zna tudi kaj prekinit  ;)

Danes torej .......... zelo ploden in zelo dejaven dan. Če imate v življenju kaj za pošlihtat, naredite to danes.

Lep dan vam želim

Jaz sem imela delovno soboto  :D, upam, da se bo to poznalo celo leto  ;).
Nohtke in dlačice sem pa opedencala že včeraj zvečer, saj je bila Lunca že v Kozorogu? Al sem spet u temo brcnila?  ;)

Lep dan!
Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #173 on: January 24, 2009, 07:39:54 PM »

Jaz sem imela delovno soboto  :D, upam, da se bo to poznalo celo leto  ;).

Lep dan!
Iza

glede na uro oddaje tvojega posta 6:16:19 mislim, da se ti bo tale delovna sobota poznala u tošelnu :-* ang:
« Last Edit: January 24, 2009, 11:46:21 PM by cvetka »

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #174 on: January 24, 2009, 07:41:03 PM »
Potem je pa še dobro, da sem prejšnje dneve nekako pozabila na depilacijo nog in jo danes izvedla. :D
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #175 on: January 25, 2009, 11:43:11 AM »
jutri je polna luna, pa še (delni) sončni mrk. da ne govorim, da me že cel teden meče, predvsem čutim neznansko utrujenost...
moram povedati, da se mi obeta čiščenje družinske preteklosti. in to danes....verjetno spet vidim problem večji, kot je, lahko da se bom skregala (s sestro in njenim možem), lahko, da bo vse potekalo mirno.... odločila sem se sicer, da se bom prepustila toku in upam, da bom dobila priložnost v miru povedati to, kar me mori in tišči, da ne bom ponavljala napake moje mame, ki je vsa čustva raje potlačila, kot pa da bi jih sčistila in si tako ohranila zdravje. rane pa so zelo globoke in segajo daleč v preteklost. največji problem je samo v tem, ker moj sogovornik in jaz nisva na isti ferkvenci in je pogovor z njim toliko težji in obremenjujoč..... upam, da se bo vse dobro končalo....

pa še kirona imam v natalni karti v četrti hiši, kar, kolikor vem pomeni čiščenje družinske karme, preteklosti.... velik zalogaj, kajne?  ;)

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #176 on: January 25, 2009, 01:20:46 PM »
zadnja dva dneva sem grooozna, kar nekaj črnogleda brez kakršnega koli vzroka  ::) potem pa vidim T Sonce opozicija N Venera  mrk bo udaril mojo Venero  ::); jutri je mlaj ( prazna luna  ;) )----računam na to - kakor je prišlo, bo tudi odšlo ;)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #177 on: January 25, 2009, 01:59:26 PM »
jutri je polna luna, pa še (delni) sončni mrk. da ne govorim, da me že cel teden meče, predvsem čutim neznansko utrujenost...
moram povedati, da se mi obeta čiščenje družinske preteklosti. in to danes....verjetno spet vidim problem večji, kot je, lahko da se bom skregala (s sestro in njenim možem), lahko, da bo vse potekalo mirno.... odločila sem se sicer, da se bom prepustila toku in upam, da bom dobila priložnost v miru povedati to, kar me mori in tišči, da ne bom ponavljala napake moje mame, ki je vsa čustva raje potlačila, kot pa da bi jih sčistila in si tako ohranila zdravje. rane pa so zelo globoke in segajo daleč v preteklost. največji problem je samo v tem, ker moj sogovornik in jaz nisva na isti ferkvenci in je pogovor z njim toliko težji in obremenjujoč..... upam, da se bo vse dobro končalo....

pa še kirona imam v natalni karti v četrti hiši, kar, kolikor vem pomeni čiščenje družinske karme, preteklosti.... velik zalogaj, kajne?  ;)

Draga Amfitrita,

Pošiljam ti nadangela Gabriala, ki je zadolžena za sporazumevanje, da ti v tej situaciji stoji ob strani, da boš znala povedati vse, tako kot je, ne da bi kogarkoli prizadela. Naj se vse zgodi v najvišje dobro vseh vpletenih. Morda si lahko naložiš še kakšen občutek preden pride do soočenja.

:-* Goga
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #178 on: January 25, 2009, 07:57:09 PM »
Draga Amfitrita,

Pošiljam ti nadangela Gabriala, ki je zadolžena za sporazumevanje, da ti v tej situaciji stoji ob strani, da boš znala povedati vse, tako kot je, ne da bi kogarkoli prizadela. Naj se vse zgodi v najvišje dobro vseh vpletenih. Morda si lahko naložiš še kakšen občutek preden pride do soočenja.

:-* Goga

Hvala Goga
Preden sem šla, sem poklicala prijateljico za nasvet, naredila eno meditacijo, da sem se umirila in še eno krajšo seanso reikija.... Potem se vse skrbi predala nadangelu Mihaelu (zdi se mi, da sem si zelo blizu z njim....), da jih transformira v luč.... potem sem šla. Očitno sta torej z roko v roki hodila z menoj danes Mihael in Gabrijel

Sicer sestra (pod moževim vplivom) in njen mož nista imela najbolj čistih namenov, se sicer nisem kregala, ker to ni v mojem namenu in moji naravi. O zadevi, o kateri smo se pogovarjali, pa sem rekla, da bom premislila v miru in jima potem odgovorila... To je bilo še najbolj pametno, kajti šele doma sem spoznala, da ta zadeva niti najmanj ni dobra niti zame.... niti za moje starše....

Hvala za pozitivne misli še enkrat

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #179 on: January 26, 2009, 01:39:15 PM »
Hvala Goga
Preden sem šla, sem poklicala prijateljico za nasvet, naredila eno meditacijo, da sem se umirila in še eno krajšo seanso reikija.... Potem se vse skrbi predala nadangelu Mihaelu (zdi se mi, da sem si zelo blizu z njim....), da jih transformira v luč.... potem sem šla. Očitno sta torej z roko v roki hodila z menoj danes Mihael in Gabrijel

Sicer sestra (pod moževim vplivom) in njen mož nista imela najbolj čistih namenov, se sicer nisem kregala, ker to ni v mojem namenu in moji naravi. O zadevi, o kateri smo se pogovarjali, pa sem rekla, da bom premislila v miru in jima potem odgovorila... To je bilo še najbolj pametno, kajti šele doma sem spoznala, da ta zadeva niti najmanj ni dobra niti zame.... niti za moje starše....

Hvala za pozitivne misli še enkrat

Super, da si zadevo tako dobro speljala. In čestitke še Mihi in Gabrijelci.  :-*

Goga
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif