Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Quote from: klarus on January 29, 2009, 07:33:05 AMQuote from: Tea on January 28, 2009, 12:17:43 PMtudi če je Saturnova opozicija na luno v petšestinu na uran in natalno luno ok boš poročala jutri zvečer upam, pa da je res to kar praviš a problrmi z avtom sem spadajo ???komi sem se pripeljala v službo...bom kr lepo prej šla in direkt do mehanika tvoja luna je v devici /6 hiša/
Quote from: Tea on January 28, 2009, 12:17:43 PMtudi če je Saturnova opozicija na luno v petšestinu na uran in natalno luno ok boš poročala jutri zvečer upam, pa da je res to kar praviš a problrmi z avtom sem spadajo ???komi sem se pripeljala v službo...bom kr lepo prej šla in direkt do mehanika
tudi če je Saturnova opozicija na luno v petšestinu na uran in natalno luno ok boš poročala jutri zvečer upam, pa da je res to kar praviš
Quote from: Tea on January 29, 2009, 11:56:13 AMQuote from: klarus on January 29, 2009, 07:33:05 AMQuote from: Tea on January 28, 2009, 12:17:43 PMtudi če je Saturnova opozicija na luno v petšestinu na uran in natalno luno ok boš poročala jutri zvečer upam, pa da je res to kar praviš a problrmi z avtom sem spadajo ???komi sem se pripeljala v službo...bom kr lepo prej šla in direkt do mehanika tvoja luna je v devici /6 hiša/ včeri ni bilo nič takega, razn tega, da sem šla prej iz službe....da sem bila čimprej pri mehaniku....izkazalo se je, da mi je kuna pregrizla dva vžigalna kabla..dva pa naglodala...pa je šlo 100€večer se je pa končal lepo, ker se imela obisk
Jutri je pa konec Retro Merkuja
ja, samo e mrk 9. počakamo in gremo nai ........
Hvalabogu da je konec retrogradnega Merkurja. Vse električne naprave so se mi pokvarile , če že niso čisto fuč so pa delno oslabljene. Prav smešno mi je vseskupaj,kar (sem) prijela v roke je šlo " v maloro" .Upam,da bo zdej boljš