Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Tejka on February 05, 2009, 01:29:02 PMMislim, da bi zdaj moglo bit.Ma jaz mislim, da maš ti zdaj super vpliveT saturna bo v opozicijo na venero le en teden v marcu tko da ga boš občutila drugi in tretji teden ...........v smislu tistega, kar je že bilo v mesecu okt. 2008.Drugač pa zdajle vse BP ..... in veter v jadra. Zdaj le pazi, da vse dobro popolnoma ujameš
Mislim, da bi zdaj moglo bit.
Quote from: Tea on February 05, 2009, 01:33:07 PMQuote from: Tejka on February 05, 2009, 01:29:02 PMMislim, da bi zdaj moglo bit.Ma jaz mislim, da maš ti zdaj super vpliveT saturna bo v opozicijo na venero le en teden v marcu tko da ga boš občutila drugi in tretji teden ...........v smislu tistega, kar je že bilo v mesecu okt. 2008.Drugač pa zdajle vse BP ..... in veter v jadra. Zdaj le pazi, da vse dobro popolnoma ujamešHvala, se že bolje počutim
Opažam da te zadnje dni, predvsem po zaključku R Merkurja intenzivno zaključujem ali se lotujem stvari za katere sem prej rabil veliko časa. Vzrok je bil lenoba, odlašanje ali slab stik z dotično osebo. Andres
3999 PostsIn nena v tej sobi si ti oddala 3999 post
Quote from: Andres on February 05, 2009, 04:44:04 PMOpaam da te zadnje dni, predvsem po zaključku R Merkurja intenzivno zaključujem ali se lotujem stvari za katere sem prej rabil veliko časa. Vzrok je bil lenoba, odlaanje ali slab stik z dotično osebo. AndresIn glede na uro oddaje posta, ti v angelski drubi vse prav lepo uspeva
Opaam da te zadnje dni, predvsem po zaključku R Merkurja intenzivno zaključujem ali se lotujem stvari za katere sem prej rabil veliko časa. Vzrok je bil lenoba, odlaanje ali slab stik z dotično osebo. Andres
Quote from: Nena on February 05, 2009, 05:14:14 PMQuote from: Andres on February 05, 2009, 04:44:04 PMOpažam da te zadnje dni, predvsem po zaključku R Merkurja intenzivno zaključujem ali se lotujem stvari za katere sem prej rabil veliko časa. Vzrok je bil lenoba, odlašanje ali slab stik z dotično osebo. AndresIn glede na uro oddaje posta, ti v angelski družbi vse prav lepo uspeva No, tako pač. Uspevalo bi lahko tudi bolje. Andres
Quote from: Andres on February 05, 2009, 04:44:04 PMOpažam da te zadnje dni, predvsem po zaključku R Merkurja intenzivno zaključujem ali se lotujem stvari za katere sem prej rabil veliko časa. Vzrok je bil lenoba, odlašanje ali slab stik z dotično osebo. AndresIn glede na uro oddaje posta, ti v angelski družbi vse prav lepo uspeva
Quote from: Andres on February 05, 2009, 06:11:11 PMQuote from: Nena on February 05, 2009, 05:14:14 PMQuote from: Andres on February 05, 2009, 04:44:04 PMPa spet ura oddaje posta govori sama zase, Andres Da se dopolnim:06.11.11(ne mislit tako kislo)
Quote from: Nena on February 05, 2009, 05:14:14 PMQuote from: Andres on February 05, 2009, 04:44:04 PMPa spet ura oddaje posta govori sama zase, Andres Da se dopolnim:06.11.11(ne mislit tako kislo)
Quote from: Andres on February 05, 2009, 04:44:04 PMPa spet ura oddaje posta govori sama zase, Andres
Quote from: Andres on February 05, 2009, 06:11:11 PMQuote from: Nena on February 05, 2009, 05:14:14 PMQuote from: Andres on February 05, 2009, 04:44:04 PMOpažam da te zadnje dni, predvsem po zaključku R Merkurja intenzivno zaključujem ali se lotujem stvari za katere sem prej rabil veliko časa. Vzrok je bil lenoba, odlašanje ali slab stik z dotično osebo. AndresIn glede na uro oddaje posta, ti v angelski družbi vse prav lepo uspeva No, tako pač. Uspevalo bi lahko tudi bolje. AndresPa spet ura oddaje posta govori sama zase, Andres
Pa kaj je to? Jaz sem že pol januarja tako tečna in tudi v februarju ni nič drugače. Sama sebi grem na živce, tako sem popadljiva in jezna in tečna in nestrpna. Okej, eno je PMS, ampak ta ne traja cel mesec skupaj. Kaj bo še dolgo ta luna tako čudna? Ali kako se to gleda in napoveduje?(ker definitivno za takole počutje nisem kriva jaz...a-a...tolk tečna pa spet nisem...zihr ima luna prste vmes. )
Quote from: skorpijonka on February 05, 2009, 09:13:44 AMPa kaj je to? Jaz sem že pol januarja tako tečna in tudi v februarju ni nič drugače. Sama sebi grem na živce, tako sem popadljiva in jezna in tečna in nestrpna. Okej, eno je PMS, ampak ta ne traja cel mesec skupaj. Kaj bo še dolgo ta luna tako čudna? Ali kako se to gleda in napoveduje?(ker definitivno za takole počutje nisem kriva jaz...a-a...tolk tečna pa spet nisem...zihr ima luna prste vmes. )....sploh nisi edina...
Quote from: skorpijonka on February 05, 2009, 09:13:44 AMPa kaj je to? Jaz sem že pol januarja tako tečna in tudi v februarju ni nič drugače. Sama sebi grem na živce, tako sem popadljiva in jezna in tečna in nestrpna. Okej, eno je PMS, ampak ta ne traja cel mesec skupaj. Kaj bo še dolgo ta luna tako čudna? Ali kako se to gleda in napoveduje?(ker definitivno za takole počutje nisem kriva jaz...a-a...tolk tečna pa spet nisem...zihr ima luna prste vmes. )Draga, takole jeT Plutona imaš preko Marsa, kar vse skupaj v 12 hiši lahko res prinaša psihoze. Mars je planet, s katerim se potegujemo za tisto, kar želimo doseči, ko se ga dotakne Pluton, planet transformacije /malih smrti/ se v nas seveda zgodi notranji upor, saj se moramo soočit z svojo lastno senco napadalnosti, jeze, strahov povezanih tudi z preteklimi reinkarnacijami se soočit z potrebo po umiku /12 hiša/, kjer bi vse skupaj lahko v miru pržvečili in v neakciji dosegli svoje.Tvoja P luna se seveda ne sklada z to pozicijo, saj je v ognjevitem ovnu, od tebe zahteva aktivnosti in delovanje. Po drugi strani pa novo čustvovanje, nov pogled na marsikatero stvar, kar bi z ozaveščanjem seveda lahko zelo dobro vplivalo na Marsa v tvoji 12 hiši. Ker pa je trenutno T Saturn v petšestinu na tole tvojo Lunco se je psihozi pridružila še depresija.Torej še dodatek občutka, da si ovirana. Saturn na luno daje seveda tudi različne strahove, od tega, ali bom preživela, bom imela streho, obleko, hrano, varnost, dom ...... in če bom sama na čustvenem varna /z vsem kar čutim/Vse skupaj pa seveda govori o transformativnem procesu, ki sicer ni najlažji, vendar pa z ozaveščanjem, da se je treba spremenit, da je treba v življenju marsikaj začet počet drugače /12 hiša je npr. tudi Theta, joga, meditacija, verjeti v nadnaravne sile itd..../.Važno je, da jezo na nek način lahko izraziš ......tu bi koristil npr. karate, ali kakšne borilne veščine .... ki delujejo kot ventilček .....No, tko na kratko