PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Darja on February 05, 2009, 09:44:34 PMQuote from: skorpijonka on February 05, 2009, 09:13:44 AMPa kaj je to? Jaz sem že pol januarja tako tečna in tudi v februarju ni nič drugače. Sama sebi grem na živce, tako sem popadljiva in jezna in tečna in nestrpna. Okej, eno je PMS, ampak ta ne traja cel mesec skupaj. Kaj bo še dolgo ta luna tako čudna? Ali kako se to gleda in napoveduje?(ker definitivno za takole počutje nisem kriva jaz...a-a...tolk tečna pa spet nisem...zihr ima luna prste vmes. )....sploh nisi edina... Ti imaš pa T Saturna na Plutonu ..... karma mislim, da sve že dve , ja no ne vem glih če imam tudi jaz take aspekte kot ti ampak me pa mečeeeee, tudi to bo minilo!
Quote from: skorpijonka on February 05, 2009, 09:13:44 AMPa kaj je to? Jaz sem že pol januarja tako tečna in tudi v februarju ni nič drugače. Sama sebi grem na živce, tako sem popadljiva in jezna in tečna in nestrpna. Okej, eno je PMS, ampak ta ne traja cel mesec skupaj. Kaj bo še dolgo ta luna tako čudna? Ali kako se to gleda in napoveduje?(ker definitivno za takole počutje nisem kriva jaz...a-a...tolk tečna pa spet nisem...zihr ima luna prste vmes. )....sploh nisi edina...
Pa kaj je to? Jaz sem že pol januarja tako tečna in tudi v februarju ni nič drugače. Sama sebi grem na živce, tako sem popadljiva in jezna in tečna in nestrpna. Okej, eno je PMS, ampak ta ne traja cel mesec skupaj. Kaj bo še dolgo ta luna tako čudna? Ali kako se to gleda in napoveduje?(ker definitivno za takole počutje nisem kriva jaz...a-a...tolk tečna pa spet nisem...zihr ima luna prste vmes. )
Quote from: Tea on February 06, 2009, 06:36:59 AMQuote from: Darja on February 05, 2009, 09:44:34 PMQuote from: skorpijonka on February 05, 2009, 09:13:44 AMPa kaj je to? Jaz sem že pol januarja tako tečna in tudi v februarju ni nič drugače. Sama sebi grem na živce, tako sem popadljiva in jezna in tečna in nestrpna. Okej, eno je PMS, ampak ta ne traja cel mesec skupaj. Kaj bo še dolgo ta luna tako čudna? Ali kako se to gleda in napoveduje?(ker definitivno za takole počutje nisem kriva jaz...a-a...tolk tečna pa spet nisem...zihr ima luna prste vmes. )....sploh nisi edina... Ti imaš pa T Saturna na Plutonu ..... karma mislim, da sve že dve , ja no ne vem glih če imam tudi jaz take aspekte kot ti ampak me pa mečeeeee, tudi to bo minilo!
;)tea a je ta t saturn kvadrat snce povezan tudi z mojo selitvijo z fantom, ter z mojo podzavestjo glede na to da je moje natalno sonce v 12.hiši, saturn mi pa tranztira na 4.hišo???? ang:pozzz
Jutri ob 14.50 bomo imeli lunin mrk na 20° leva
Quote from: tia13 on February 06, 2009, 08:39:45 PM ;)tea a je ta t saturn kvadrat snce povezan tudi z mojo selitvijo z fantom, ter z mojo podzavestjo glede na to da je moje natalno sonce v 12.hiši, saturn mi pa tranztira na 4.hišo???? ang:pozzzIn kdaj se seliš?sem se že v nedeljo 1.02.09 , vse je bilo vau na hitro , res pa je da sva že nekaj časa iskala,ampak ko pride prilika jo res kr zagrabiš lp
Quote from: Tea on February 08, 2009, 07:44:43 PMQuote from: tia13 on February 06, 2009, 08:39:45 PM ;)tea a je ta t saturn kvadrat snce povezan tudi z mojo selitvijo z fantom, ter z mojo podzavestjo glede na to da je moje natalno sonce v 12.hiši, saturn mi pa tranztira na 4.hišo???? ang:pozzzIn kdaj se seliš?sem se že v nedeljo 1.02.09 , vse je bilo vau na hitro , res pa je da sva že nekaj časa iskala,ampak ko pride prilika jo res kr zagrabiš lp Draga Tia Ne da bi ti zmanjševala veselje, vendar kot vidim si se selila v aspektih, ki ti prinašajo še spremembe. Torej na to računaj.Pa vseeno držim pesti.
vau, ja jst samo upam da jim bom kos , malo je scary ampak bo že , hvala ti , ti sporočim o nadaljnih spremembah...lp
Evo lunin mrk mene že meče.