Odlično si naredila "domačo nalogo" Taruna.
Karte dobro "vidiš" in povezuješ. Bi pa te opozorila glede na tvojo splošno situacijo in karto neiskrenosti, ki te očitno vsepovsod spremlja, da dobro premisli, kaj je tisto not v tebi, kar si želiš. Očitno je, da na nek način sama manipuliraš s sabo. Da se v tebi pojavljata dve smeri /vsaj/, pa te principi, način razmišljanja, možno in nemožno na nek način drži ujeto v situacije, katere ti kar naprej hodijo v življenje.
Mislim, da se moraš vsest dol in dobro sebe izprašat. Vzemi list papirja. Napiši si kaj so tvoje SRČNE želje, ne tisto, kar se ti zdi možno v določenem trenutku. To kar si res želiš. Naj bo spisek od čisto preprostih stvari, pa do velikih načrtov.
Potem odloži ta list, naslednji dan dodaj, kar ti je še padlo na pamet. Ne daj se zmotiti egovskim sugestijam. Piši iz duše in srca. Iskreno do sebe!
Naslednji korak je to, da ob najbolj drobnih stvareh pripišeš opombe, kdaj, kako, na kakšen način boš začela uvajat stvari v svoje življenje.
Potem se loti velikih projektov. Ob vsakem zraven napiši miselni vzorec po korakih. Predstavljaj si, da vse to že imaš in si predstavljaj pot v te zadeve. Potem poskušaj občutiti kako se v teh situacijah, s temi stvarmi počutiš.
Določi, da te stvari že uživaš SEDAJ!
Jaz ti odstvetujem, da je tvoje življenje odvisno od odločitve sodišča, pa pomoči šefa itd........
Ti si sama svoj kreator. Kako si boš skreirala? TO JE ODVISNO OD TEBE.
Prisluhni zakaj ti te situacije, v katerih si se znašla SLUŽIJO.
ok .... bo šlo?
Če rabiš pomoč smo tukaj. Nabavi si knjige od Luise Hay, pridruži se našim dnevnim manifestacijam na forumu /tema zgoraj, ki jo je odprla Neška/ .... preberi kakšno temo v Theta Healingu ....
Objem
Živjo, Tea,
hvala za odgovor!
Veš kako...jaz Louise Hay ne maram

Nikoli mi niso ležali ti pogledi, da z mislimi vplivamo na vesolje...imam malo drugačno videnje uma in naše vloge v tej širni eksistenci:) So me že dostikrat skušali "spreobrnit" v tak način razmišljanja, samo meni to ne gre. Sem preveč zenovsko naravnana:) (se trudim, ne da sem že ravno buda, precej daleč od tega, khm:)) Vsekakor je res, da energetsko vplivamo na marsikaj, a dejansko pa so kdaj stvari, ki nas popolnoma presegajo. In tudi ne maram, bom rekla, eksistenci postavljat zahtev. Jaz delam po svoji zavesti, kaj delajo drugi je njihova odgovornost, kaj eksistenca naredi, je tudi izven mojih rok.
Res je, da smo sami kreatorji svoje usode, a kljub vsemu so zunanji faktorji, ki jih ne moremo zanemarit. In v tem trenutku dejansko držijo niti življenja v mojih rokah in se ne morem pretvarjati, da to ni res. Marsičemu sem se že morala odpovedati, ker me pač držijo v šahu. Je tudi treba imeti ponižnost in to sprejeti. So stvari, ki niso v naših rokah. Drugo je, kako se ti notranje s tem pomiriš, da si notranje od tega osvobojen.
Poznam te teorije, da se tudi na velike stvari vpliva z mislimi in vibracijami...morda. Samo ni to moj način, po pravici povedano:) Mene je "cilj" prazen um (tako, zenovsko:))
Potem pa včasih povprašam kartice, kako kaj energije stojijo

Pa ciganke bi rada bolj spoznala, zato bi te res lepo prosila, če malo več poveš o teh mojih kartah tu...predvsem mi ni jasna karta Hrepenenje - obljublja kak rezultat ali ne? Čisto na splošno gledano, če že ne v kontekstu mojega vprašanja.
Neiskrenost - ja, se najbrž pojavlja, ker je kompletno moje življenje neiskreno

Niti slučajno ne živim tega, kar želim, vem pa točno, kaj si želim, ne rabim o tem nič kaj dosti razmišljati. Vem že dolgo, kaj je moja naravnanost, samo marsikdo me skuša prepričati v kaj drugega:) Samo se ne dam:) Čeprav so me zdaj res prijeli v primež, totalno.
Kaj pa v kontekstu s tem šefom in vse to? Če mi zrihta službo, ki bo v moji stroki in zanimanju, kot je obljubil, bom zelo vesela. Pa ne mi rečt, da naj si jo iščem sama, ker je to v teh, precej specifičnih krogih nemogoče. Preprosto rabiš zveze. Ni druge, ker je precej zaprt krog ljudi. Če mi on lahko pomaga, bom presrečna.
Res bi bila vesela, če bi še kaj o karticah povedala, prosim?
Hvala za tople besede in spodbudo.