Author Topic: Učenje ciganskih kart IV. del  (Read 103916 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Učenje ciganskih kart IV. del
« on: September 30, 2008, 08:15:42 AM »
Tukajle nadaljujemo z našimi cigankami ......
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Re: Učenje ciganskih kart IV. del
« Reply #1 on: September 30, 2008, 11:07:00 PM »
START
1, 2, 3.:

Za Tar_Mar:

Tu pa nekaj ni vredu ... psihicna obremenitev. Morda pricakujes kaksno vest ali pa si samo razocaran nad cim ...
(Sporocilo-bolezen-neiskrenost).

http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline taruna

• Novinec
  • *
« Reply #2 on: October 01, 2008, 07:47:18 AM »
Vprašala sem: kako se bo razvijal odnos s šefom?

Potegnila:

Sreča
Duhovnik
Stalnost

V bistvu očitno ni tako slabo, kot sem si mislila...jaz sem ful potegnjena na not, sem se zaprla (duhovnik). Razmišljam o tem, kaj se je zgodilo, samo se mi po drugi strani tudi več ne da ukvarjat s tem.

Treba bo razčistit s preteklostjo, samo ne vem, kako naj si srečo razlagam. Morda odnos kljub vsemu ni tako slab? V bistvu se zdaj kar dobro razumeva.

Vprašala sem: naj se odkrito pogovorim z njim?

Izguba

Ok, ne :) Nič silit sedaj, še vedno igrava neko igro in moram pazit, da vsega ne razkrijem. Morda Izguba kaže, da tudi časa ne bo za to, ker ga nikoli ni.

Vprašala sem: bo prišla priložnost, da mu povem, kar mi leži na duši?

Neiskrenost

Ok, ne :)

Kako pa on na mene gleda sedaj?

Žalost
Pismo
Potovanje

Je žalost on ali jaz? Se mu zdim žalostna ali pa misli, da me je on užalostil?
Rekel je, da mi bo skušal najti neko boljšo službo - pismo in potovanje kažeta na to?

Mi bo našel neko službo (ker ima zveze v določenih krogih):

Sporočilo
Bolezen
Hrepenenje

Potrudil se bo,  a sedaj nič.

Kako bo pa z mojo službo nasploh?

Obisk
Neiskrenost
Potovanje

Kaj pomeni neiskrenost tukaj? da sem vpletena v en boj? Kot da bi bili neki novi stiki, potem se pa pomaknem naprej. Torej služba bo?

Kako naj sploh ravnam v tej situaciji glede šefa:

Smrt

Ok, ha, ha, kaj naj rečem :) Move on ;D

Kaj praviš, Tea?

Offline taruna

• Novinec
  • *
« Reply #3 on: October 01, 2008, 07:54:08 AM »
Aja, glede karte Hrepenenje za novo službo, ki bi mi jo šef lahko našel v tej krogih: sem brala tvojo razlago, tea, v knjgi, in zelo dobro opisuje mene, ta karta. Hkrati pravi, da se premakne iz nedelovanja v delovanje, da so pomembni odločnost, pogum...kako torej to razumeti v kontekstu, ali bo kako delo zame? Morda bo tako delo, kjer bom lahko izrazila svoje sposobnosti in talente, kot si to želi ženska na tej karti? Pa zanimivo je, da si ta ženska želi enakopravnost, emancipiranost - ha, ha, to je glavna tema med mano in šefom :D V bistvu me ne želi več tu, ker pravi, da sem preveč sposobna ::)

kaj torej ta karta pravi...bi se našlo zame kaj, kjer bi lahko te svoje težnje, celo ja, hrepenenja, uresničila?

Offline taruna

• Novinec
  • *
« Reply #4 on: October 01, 2008, 07:58:01 AM »
Pa še glede karte Neiskrenost za pogovor z njim: kljub vsemu je to ena borba med mačko in kačo...praviš v knjigi, da sta enakovredni osebi, saj to tudi sva s šefom (in to mu ni všeč :D) - pa v zaboju se skrivajo stvari, ki jih je treba odkriti - ali pustiti pri miru? Je to karta soočenja ali naj maček pobegne stran?

Sem vprašala še enkrat: kaj bo, če načnem odkrit pogovor:

Zvestoba

Morda pa bo prisluhnil? Jaz si samo želim olajšati dušo, nič več.

Offline taruna

• Novinec
  • *
« Reply #5 on: October 01, 2008, 08:01:02 AM »
Pardon, še tole se mi je utrnilo: karta Bolezen v vprašanju, ali mi bo našel službo - to lahko pomeni tudi pomoč? Saj v bolezni, zastoju potrebujemo zdravila, zdravnika. Torej mi bo pomagal?

Ali jaz vidim, kar želim :D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #6 on: October 01, 2008, 08:35:16 AM »
Odlično si naredila "domačo nalogo" Taruna.

Karte dobro "vidiš" in povezuješ. Bi pa te opozorila glede na tvojo splošno situacijo in karto neiskrenosti, ki te očitno vsepovsod spremlja, da dobro premisli, kaj je tisto not v tebi, kar si želiš. Očitno je, da na nek način sama manipuliraš s sabo. Da se v tebi pojavljata dve smeri /vsaj/, pa te principi, način razmišljanja, možno in nemožno na nek način drži ujeto v situacije, katere ti kar naprej hodijo v življenje.

Mislim, da se moraš vsest dol in dobro sebe izprašat. Vzemi list papirja. Napiši si kaj so tvoje SRČNE želje, ne tisto, kar se ti zdi možno v določenem trenutku. To kar si res želiš. Naj bo spisek od čisto preprostih stvari, pa do velikih načrtov.

Potem odloži ta list, naslednji dan dodaj, kar ti je še padlo na pamet. Ne daj se zmotiti egovskim sugestijam. Piši iz duše in srca. Iskreno do sebe!

Naslednji korak je to, da ob najbolj drobnih stvareh pripišeš opombe, kdaj, kako, na kakšen način boš začela uvajat stvari v svoje življenje.
Potem se loti velikih projektov. Ob vsakem zraven napiši miselni vzorec po korakih. Predstavljaj si, da vse to že imaš in si predstavljaj pot v te zadeve. Potem poskušaj občutiti kako se v teh situacijah, s temi stvarmi počutiš.
Določi, da te stvari že uživaš SEDAJ!

Jaz ti odstvetujem, da je tvoje življenje odvisno od odločitve sodišča, pa pomoči šefa itd........

Ti si sama svoj kreator. Kako si boš skreirala? TO JE ODVISNO OD TEBE.

Prisluhni zakaj ti te situacije, v katerih si se znašla SLUŽIJO.

ok .... bo šlo?

Če rabiš pomoč smo tukaj. Nabavi si knjige od Luise Hay, pridruži se našim dnevnim manifestacijam na forumu /tema zgoraj, ki jo je odprla Neška/ .... preberi kakšno temo v Theta Healingu ....

Objem
www.Astro-Star.net

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
« Reply #7 on: October 01, 2008, 08:50:58 AM »
START
1, 2, 3.:

Za Tar_Mar:

Tu pa nekaj ni vredu ... psihicna obremenitev. Morda pricakujes kaksno vest ali pa si samo razocaran nad cim ...

Ja hvala za vzajemo gledanje. To pa je presenečenje na presenečenji!!! :) ;) :-*

Psihično, da sem obremenjen. Logično. Saj vas moram kar nekaj "obdelat" na tem forumu.

Ok "neiskrenost" imam na koncu. Ali bom v konkretni situaciji izigran?
Ali bo določena oseba naredila to kar sem ji naložil, da realizira in stori oziroma izvede?!
Če ponovno vržete nič narobe, da dobimo bolj jasno situacijo in vpogled.

Bo šlo punce, če lahko?

Hvala  :)

Tar_Mar

Offline taruna

• Novinec
  • *
« Reply #8 on: October 01, 2008, 12:31:27 PM »
Odlično si naredila "domačo nalogo" Taruna.

Karte dobro "vidiš" in povezuješ. Bi pa te opozorila glede na tvojo splošno situacijo in karto neiskrenosti, ki te očitno vsepovsod spremlja, da dobro premisli, kaj je tisto not v tebi, kar si želiš. Očitno je, da na nek način sama manipuliraš s sabo. Da se v tebi pojavljata dve smeri /vsaj/, pa te principi, način razmišljanja, možno in nemožno na nek način drži ujeto v situacije, katere ti kar naprej hodijo v življenje.

Mislim, da se moraš vsest dol in dobro sebe izprašat. Vzemi list papirja. Napiši si kaj so tvoje SRČNE želje, ne tisto, kar se ti zdi možno v določenem trenutku. To kar si res želiš. Naj bo spisek od čisto preprostih stvari, pa do velikih načrtov.

Potem odloži ta list, naslednji dan dodaj, kar ti je še padlo na pamet. Ne daj se zmotiti egovskim sugestijam. Piši iz duše in srca. Iskreno do sebe!

Naslednji korak je to, da ob najbolj drobnih stvareh pripišeš opombe, kdaj, kako, na kakšen način boš začela uvajat stvari v svoje življenje.
Potem se loti velikih projektov. Ob vsakem zraven napiši miselni vzorec po korakih. Predstavljaj si, da vse to že imaš in si predstavljaj pot v te zadeve. Potem poskušaj občutiti kako se v teh situacijah, s temi stvarmi počutiš.
Določi, da te stvari že uživaš SEDAJ!

Jaz ti odstvetujem, da je tvoje življenje odvisno od odločitve sodišča, pa pomoči šefa itd........

Ti si sama svoj kreator. Kako si boš skreirala? TO JE ODVISNO OD TEBE.

Prisluhni zakaj ti te situacije, v katerih si se znašla SLUŽIJO.

ok .... bo šlo?

Če rabiš pomoč smo tukaj. Nabavi si knjige od Luise Hay, pridruži se našim dnevnim manifestacijam na forumu /tema zgoraj, ki jo je odprla Neška/ .... preberi kakšno temo v Theta Healingu ....

Objem

Živjo, Tea,
hvala za odgovor!

Veš kako...jaz Louise Hay ne maram :) Nikoli mi niso ležali ti pogledi, da z mislimi vplivamo na vesolje...imam malo drugačno videnje uma in naše vloge v tej širni eksistenci:) So me že dostikrat skušali "spreobrnit" v tak način razmišljanja, samo meni to ne gre. Sem preveč zenovsko naravnana:) (se trudim, ne da sem že ravno buda, precej daleč od tega, khm:)) Vsekakor je res, da energetsko vplivamo na marsikaj, a dejansko pa so kdaj stvari, ki nas popolnoma presegajo. In tudi ne maram, bom rekla, eksistenci postavljat zahtev. Jaz delam po svoji zavesti, kaj delajo drugi je njihova odgovornost, kaj eksistenca naredi, je tudi izven mojih rok.

Res je, da smo sami kreatorji svoje usode, a kljub vsemu so zunanji faktorji, ki jih ne moremo zanemarit. In v tem trenutku dejansko držijo niti življenja v mojih rokah in se ne morem pretvarjati, da to ni res. Marsičemu sem se že morala odpovedati, ker me pač držijo v šahu. Je tudi treba imeti ponižnost in to sprejeti. So stvari, ki niso v naših rokah. Drugo je, kako se ti notranje s tem pomiriš, da si notranje od tega osvobojen.
Poznam te teorije, da se tudi na velike stvari vpliva z mislimi in vibracijami...morda. Samo ni to moj način, po pravici povedano:) Mene je "cilj" prazen um (tako, zenovsko:))

Potem pa včasih povprašam kartice, kako kaj energije stojijo :) Pa ciganke bi rada bolj spoznala, zato bi te res lepo prosila, če malo več poveš o teh mojih kartah tu...predvsem mi ni jasna karta Hrepenenje - obljublja kak rezultat ali ne? Čisto na splošno gledano, če že ne v kontekstu mojega vprašanja.

Neiskrenost - ja, se najbrž pojavlja, ker je kompletno moje življenje neiskreno :) Niti slučajno ne živim tega, kar želim, vem pa točno, kaj si želim, ne rabim o tem nič kaj dosti razmišljati. Vem že dolgo, kaj je moja naravnanost, samo marsikdo me skuša prepričati v kaj drugega:) Samo se ne dam:) Čeprav so me zdaj res prijeli v primež, totalno.

Kaj pa v kontekstu s tem šefom in vse to? Če mi zrihta službo, ki bo v moji stroki in zanimanju, kot je obljubil, bom zelo vesela. Pa ne mi rečt, da naj si jo iščem sama, ker je to v teh, precej specifičnih krogih nemogoče. Preprosto rabiš zveze. Ni druge, ker je precej zaprt krog ljudi. Če mi on lahko pomaga, bom presrečna.

Res bi bila vesela, če bi še kaj o karticah povedala, prosim?

Hvala za tople besede in spodbudo.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #9 on: October 01, 2008, 01:03:32 PM »
Kako nič zenovsko Taruna je tole tvoje spraševanje kartic  ;)

Meni se resnično zdi pomembno, da se srečaš sama s sabo. To ti tele tvoje kartice govorijo.
Scier pa ni moj namen nobenega spreobračat. Bog ne daj, da bi bilo tako. Le odpreti mogoče še kakšen vidik na vse kar se dogaja.

Zen je meditacija, v kateri prideš do praznine. In kaj misliš da delamo v Theti? Ali ni vse eno in isto. In vse je le besedna in miselna igra.... prav tako kot življenje.

ang:
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #10 on: October 01, 2008, 01:12:54 PM »
Taruna, šef ti bo "zrihtal" drugo službo. Pika. Sedaj pa mir s tem vprašanjem.

;D

Imej lep dan
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #11 on: October 01, 2008, 01:23:37 PM »
START
1, 2, 3.:

Za Tar_Mar:

Ja hvala za vzajemo gledanje. To pa je presenečenje na presenečenji!!! :) ;) :-*

Psihično, da sem obremenjen. Logično. Saj vas moram kar nekaj "obdelat" na tem forumu.

Ok "neiskrenost" imam na koncu. Ali bom v konkretni situaciji izigran?
Ali bo določena oseba naredila to kar sem ji naložil, da realizira in stori oziroma izvede?!
Če ponovno vržete nič narobe, da dobimo bolj jasno situacijo in vpogled.

Bo šlo punce, če lahko?

Hvala  :)

Tar_Mar

Mislim, da na gornje karte ne kaže najbolje TarMar

Bom pa odprla nove za tvoja vprašanja:

če boš izigran

dve karti sta se dražali skupaj, zato veljata obe. SPOROČILO IN NANJO LJUBOSUMJE
Zadnja karta bo označevala veliko govoric za hrbtom /opravljanje/. Ponavadi tudi predstavlja velike ovire, ki se zdijo vpletenim nepremagljive. Vsekakor gre za neko prizadetost, zbeganost, laži in tudi prekinitve pogovorov, informacije niso prave. Lahko gre samo za miselne vzorce, ki jih pač imaš o vpletenih in oni o tebi.

Kako se rešuje: vsekakor z pogumom, da se določene stvari povedo kar naravnost. In to brez čakanja ....

če bo oseba naredila kar si naročil?

Karta POT - to pomeni, da je zadeva kot bi bila že v teku in da  tukaj zelo hitro pride do pogovora /dogovora/ o tem. Samo izvajanje /MISLEC/ bo skrbno premišljeno in cel projekt ne bo tako hitro zaključen, kot se mogoče predvideva. Saj se tudi z manjhnimi koraki daleč pride. In čas je tako ali tako relativen.

Lep dan ti želim spoštovani kolega

ang:

www.Astro-Star.net

Offline Princes

• Mojster
« Reply #12 on: October 01, 2008, 02:11:58 PM »
Bistvo našega obstoja je najti svoj notranji mir. Soočiti se s svojo notranjo bitjo in navzven pošiljati pozitivne vibracije. Kako do tega posameznik pride, je to njegova pot. Nihče ne more narediti za nobenega tisto, kar naredi lahko samo on sam.  En banalen primer. Lahko ti ljudje govorijo "kako si lep/a", ampak če sam pri sebi tega ne občutiš, ne doživiš sam svoje lepote v sebi, je vse zastonj. Zato pa L. Hay začenja terapijo z ogledalom - soočanjem samim s seboj in prepoznavanjem lastnih vrednot, saj smo edinstveni in neponovljivi.

Nič ne pomagajo take in drugačne tehnike, meditacije..... če sam pri sebi ne ozavestiš stvari. V tem banalnem primeru je to lepota, ki se odraža na 1000-e načinov. In če si sam pri sebi prepričan o obstoju, v tem primeru lepote, ti ne more do živega nihče in prav nihče. Ta primer velja za vsa druga področja našega življenja.

:-*
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
« Reply #13 on: October 01, 2008, 02:28:47 PM »
Karta POT - to pomeni, da je zadeva kot bi bila že v teku in da  tukaj zelo hitro pride do pogovora /dogovora/ o tem. Samo izvajanje /MISLEC/ bo skrbno premišljeno in cel projekt ne bo tako hitro zaključen, kot se mogoče predvideva. Saj se tudi z manjhnimi koraki daleč pride. In čas je tako ali tako relativen.

Lep dan ti želim spoštovani kolega

ang:

[/quote]

Kolegica samo še to: neka zadeva mora biti realizirana tako kot sem naročil. Nič ne sme biti spremenjeno nit v nijansi.
Ali bo to tako izvedeno na tej poti do potakosti kot sem naročil?
V tem primeru čas ni biten.

Vse si povedla točno, tukaj te je pa zmanjkalo.
Še to prosim  :-* Hvala

Lepo se imej in delaj tako uspešno kot do sedaj

:)

Tar_Mar

Offline taruna

• Novinec
  • *
« Reply #14 on: October 01, 2008, 02:31:06 PM »
Kako nič zenovsko Taruna je tole tvoje spraševanje kartic  ;)

Meni se resnično zdi pomembno, da se srečaš sama s sabo. To ti tele tvoje kartice govorijo.
Scier pa ni moj namen nobenega spreobračat. Bog ne daj, da bi bilo tako. Le odpreti mogoče še kakšen vidik na vse kar se dogaja.

Zen je meditacija, v kateri prideš do praznine. In kaj misliš da delamo v Theti? Ali ni vse eno in isto. In vse je le besedna in miselna igra.... prav tako kot življenje.

ang:

Ha, ha, saj sem rekla, da sem daaaaaaleč od bude:) Jaz bi ga bolj za ljubimca imela:) Ja, moja "zenovska" pot in pa čustvena narava se marsikjda znajdeta v konfliktu. Imam prijateljico, ki je poosebljeni zen:) jaz pa zraven travmiram. Samo saj se potem umirim:)

Imaš pa vsekakor prav, da moram spet uvesti vsakodnevno meditacijo, ker zdaj res bežim od realnosti in vsega, kar se dogaja. Najraje bi se pokrila in spala, čakala, da mine. Res bežim, priznam. Samo ne morem se soočiti z grozo, da me spravijo in na cesto in da ostanem brez dohodkov. Tu mač mi je, priznam.

Samo zdaj sem že v enem takem stanju, da kar bo pa bo... :)

Hvala, tea, za vso podporo!