Author Topic: Učenje ciganskih kart IV. del  (Read 103885 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taruna

• Novinec
  • *
Re: Učenje ciganskih kart IV. del
« Reply #15 on: October 01, 2008, 02:32:02 PM »
Taruna, šef ti bo "zrihtal" drugo službo. Pika. Sedaj pa mir s tem vprašanjem.

;D

Imej lep dan

Hvala, Tea!! :)

Bom čist tih! ang:

;D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #16 on: October 01, 2008, 05:10:42 PM »
Taruna, šef ti bo "zrihtal" drugo službo. Pika. Sedaj pa mir s tem vprašanjem.

;D

Imej lep dan

Hvala, Tea!! :)

Bom čist tih! ang:

;D

Ah, saj veš da imam take, ki jezikajo rada  ;D

Objem  :-*
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #17 on: October 01, 2008, 05:12:29 PM »
Karta POT - to pomeni, da je zadeva kot bi bila že v teku in da  tukaj zelo hitro pride do pogovora /dogovora/ o tem. Samo izvajanje /MISLEC/ bo skrbno premišljeno in cel projekt ne bo tako hitro zaključen, kot se mogoče predvideva. Saj se tudi z manjhnimi koraki daleč pride. In čas je tako ali tako relativen.

Lep dan ti želim spoštovani kolega

ang:

Kolegica samo še to: neka zadeva mora biti realizirana tako kot sem naročil. Nič ne sme biti spremenjeno nit v nijansi.
Ali bo to tako izvedeno na tej poti do potakosti kot sem naročil?
V tem primeru čas ni biten.

Vse si povedla točno, tukaj te je pa zmanjkalo.
Še to prosim  :-* Hvala

Lepo se imej in delaj tako uspešno kot do sedaj

:)

Tar_Mar
[/quote]

Nič me ni zmanjkalo, spoštovani kolega. Sicer pa sam veš, da morajo biti vprašanja kar se da natančna. Sploh, ker ne gre za pogovor, pač pa za pisano besedo tu na forumu.

Se podrazumeva v mojem pisanju, da je že odgovor. Tako bo, kot si si zastavil. Samo časovno ne bo ravno sedajle. Sicer pa sem ti na PM napisala kdaj.

Lep pozdrav in prijeten večer
 ang:
www.Astro-Star.net

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
« Reply #18 on: October 01, 2008, 06:15:02 PM »
Ok

Hvala!

:) ;) :-* :) ;) :-* :) ;) :-* ang: :-* ang: :-*

Tar_Mar

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #19 on: October 02, 2008, 07:47:10 AM »
Ok

Hvala!

:) ;) :-* :) ;) :-* :) ;) :-* ang: :-* ang: :-*

Tar_Mar

prosim

lep dan ti želim   ang:
www.Astro-Star.net

Offline metulj

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #20 on: October 02, 2008, 05:03:23 PM »
Jaz sem pa zdaj glede tistega fanta, v akterega sem zaljubljena, naredila prvi korak da razvijema stike, komunikacijo. Pa sem se vprašala, kako bo ta korak vplival na možnost razvijanja partnerske zveze. In povlekla sem karte:
LJUBICA
LJUBEZEN
SREČA

Ko sem prebrala o kartri ljubice, sem se totalno vidla v njej. kot da karta opisuje mene (razen tisto o sklepanju glede nosečnosti  :D ). Tudi to drži, da sem  se v podobni situaciji v preteklosti že znašla (šlo je tudi za istega fanta) in da jo želim spremeniti. razlika iz preteklosti je ta, da sem zdaj dejansko nekaj naredila glede tega.
karta ljubezen - lahko predstavlja moja močna čustva do njega ali pa možnost strastne veze in povezanosti, razmerja. Glede na to, da se sprašujem po posledicah svojega dejanja, bi prej rekla, da bi lahko šlo za drugo varianto. violična barva kot znak notranje kontradikcije in občutljivosti lahko predstavlja moje notranje strahove prepustiti se situaciji, možnosti ljubezni.
karto sreče pa razumem kot sporočilo, da se mi lahko uresničijo vse skrite sanje, želje in pričakovanja, če bom le zbrala dovolj poguma in premagala te strahove.

kaj pa praviš ti tea? ker taka razlaga se mi zdi kar preveč lepa, da bi upala verjeti vanjo...

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #21 on: October 03, 2008, 06:02:36 AM »
Zelo lepe karte si potegnila Metulj

Torej samo pozitiven odgovor na tvoje vprašanje je s takimi kartami. Podlaga je. Karta sreče je na okroglini, torej se ji tudi še lahko spodrsne, pa nič hudega. Ko bo sposobna videti zadeve iz vseh perspektiv, bo modra ženska. Obrni karto na glavo .... boš videla kako potem cekini in vrtnice padajo vanj.......

Torej s to karto imamo možnost, da smo dovolj lahkotni, radostni in komunikativni, da sem nam stvari uresničijo, če le smo dovolj pogumni, da stvari spravimo v tek, potem pa pazimo, da se nam kje ne spodrsne. Pri tem pa radostno "trosimo" darove ..... ki se nam pomnoženo vračajo ....

Čestitke
www.Astro-Star.net

Offline metulj

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #22 on: October 03, 2008, 07:13:39 AM »

Torej samo pozitiven odgovor na tvoje vprašanje je s takimi kartami. Podlaga je. Karta sreče je na okroglini, torej se ji tudi še lahko spodrsne, pa nič hudega. Ko bo sposobna videti zadeve iz vseh perspektiv, bo modra ženska. Obrni karto na glavo .... boš videla kako potem cekini in vrtnice padajo vanj.......

Torej s to karto imamo možnost, da smo dovolj lahkotni, radostni in komunikativni, da sem nam stvari uresničijo, če le smo dovolj pogumni, da stvari spravimo v tek, potem pa pazimo, da se nam kje ne spodrsne. Pri tem pa radostno "trosimo" darove ..... ki se nam pomnoženo vračajo ....

Čestitke

jeee, hvala.
Pa zadnji čas imam res nek tak notranji občutek, da je vse v mojih rokah, kar me navdaja z velikim optimizmom. Pa tudi bolj sproščena in odprta sem.
Zdaj pa veselo na delo, grem trosit darove :D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #23 on: October 03, 2008, 07:28:50 AM »

Čestitke

jeee, hvala.
Pa zadnji čas imam res nek tak notranji občutek, da je vse v mojih rokah, kar me navdaja z velikim optimizmom. Pa tudi bolj sproščena in odprta sem.
Zdaj pa veselo na delo, grem trosit darove :D

Si mi polepšala dan

ang:
www.Astro-Star.net

Offline dina

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #24 on: October 06, 2008, 03:25:13 PM »
pozdravljena Tea.
Prosila bi te, če napišeš kaj o karti PRESENEČENJE (iznenadna sreča).

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #25 on: October 06, 2008, 03:30:50 PM »
pozdravljena Tea.
Prosila bi te, če napišeš kaj o karti PRESENEČENJE (iznenadna sreča).

V kakšnem kontektu?

Na splošno je tako, kot je opisano v moji knjigi

Spet imamo moško osebo na karti. Če se lotimo barvne analize vidimo, da se je moški postavil z nogami široko narazen, kar nakazuje trdno pozicijo in zemeljski princip. Čevlji in hlače so rjave barve, kar nakazuje realni pristop osebe k življenjskim vprašanjem. Skupinska in družbena varnost je osebi zelo pomembna. Večinoma predstavlja nekoga brez »korenin«, brez lastnega doma.
Pred seboj imamo moškega, ki je usmerjen v materialno mišljenje, pas pa nakazuje, da je v tem trdnega značaja. V preteklosti si je marsičesa tudi odrekel /leva stran karte je v sorazmerju z desno, prazna/, zdaj pa je pred nami in že kaže svoje rezultate trdega dela in tudi odrekanja. Zgornji del obleke razbije rjavo barvo, zato lahko sklepamo, da se je že rešil iz preobremenjenosti ali pa pomanjkanja sredstev za življenje. Obilica zelene barve kaže, da se je osvobodil, da je prišel čas, ko lahko zadovoljno in v miru sprosti svoje napetosti.

Na desni strani karte opazimo skrinjo denarja in grad. Vas grad spominja na rek: »zida si gradove v oblakih«. Vendar pa tudi na njegov pogled v prihodnost: materialnost bo še vedno zelo pomembna.

Klobuk na glavi moškega nas lahko popelje na misel, da še nekaj »skriva pod klobukom«. Verjetno je previden, malo egoističen pri svojih načrtih. Zna pa izkoristiti vsako priložnost in zna najti rešitev za vsako vprašanje. In če je klobuk /tako kot krona/ simbol identifikacije, potem moramo biti pazljivi, da nam ta človek ne bo »prodal megle«, vam »zidal gradov v oblakih«.

Če boste srečali takega človeka, se vam bo zdel zanimiv, zabaven in presenečeni boste nad njegovimi nasveti za rešitev vaših vprašanj. Vendar pa se predvsem zavedajte: reševati jih boste morali kljub vsemu sami. Pa naj bodo vprašanja čustvene narave ali pa denarne.

To je zelo hitra karta. Karta na desni bo odgovorila na vprašanje dejanske prihodnosti. Kajti lahko se zgodi: »kakor pride, tako gre«.

Sicer pa v kontekstu ...

www.Astro-Star.net

Offline dina

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #26 on: October 06, 2008, 03:52:10 PM »
hvala Tea, tako razlago sem hotela.
pred časom sem prišla v konflikt z prijateljico in sem vprašala, ali se bove pogovorile...padla je karta IZNENADNA SREČA in STALNOST!
Rekla bi da se bodo stvari uredile.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #27 on: October 07, 2008, 06:21:12 AM »
hvala Tea, tako razlago sem hotela.
pred časom sem prišla v konflikt z prijateljico in sem vprašala, ali se bove pogovorile...padla je karta IZNENADNA SREČA in STALNOST!
Rekla bi da se bodo stvari uredile.

ja seveda se bodo ...

ang:
www.Astro-Star.net

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #28 on: October 07, 2008, 08:29:51 PM »
Ali priporocate, da se karte na vsake toliko casa menjajo?
Moje so stare namrec ze vec kot 7 let ...  ::)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #29 on: October 08, 2008, 05:41:39 AM »
Ali priporocate, da se karte na vsake toliko casa menjajo?
Moje so stare namrec ze vec kot 7 let ...  ::)

Po občutku Azra.

www.Astro-Star.net