Author Topic: Učenje ciganskih kart IV. del  (Read 104016 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Re: Učenje ciganskih kart IV. del
« Reply #195 on: January 14, 2009, 11:17:00 PM »
Ojla !

pred časom sem neki gospe, ki se ukvarja z gledanjem v ciganske karte postavila vprašanje, ali se bo iz moje zveze s fantom razvilo kaj resnejšega/trajnejšega (takrat sva bila še skupaj).
Pokazale so se ji naslednje karte od leve proti desni:
Izguba
Obisk
Sreča

Prosim za razlago. (S tem fantom sedaj nisva več skupaj, torej domnevam da je karta izguba pomenila dobesedno razid? Predvsem me zanimata ostali dve karti. Hvala.)

Ali ti ni odgovorila  ::)
ali pa dvomis v njen odgovor.

(?)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #196 on: January 15, 2009, 11:19:56 AM »
Moje menje o tem: vsak v danem trenutku interpretira karte, kot v tocno tistem trenutku cuti.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #197 on: January 15, 2009, 12:33:08 PM »
Samo zanima me, kako bi kdo tukaj razložil to zaporedje kart (če se seveda kaj spozna na to :)).

Hmmm, kakšen pristop novega člana na forum  pa je to? ::)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #198 on: January 15, 2009, 12:45:56 PM »
Ljudje ponavadi toliko časa preverjamo in sprašujemo, dokler ne dobimo odgovora, ki bi ga radi slišali. To se mi ne zdi rešitev. Moje načelo je, da po občutku greš do tistega, ki ga začutiš, da ti bo povedal kar ti ima za povedat, potem pa to sprejmeš in živiš naprej. Kakorkoli obračaš, vedno prideš do tega, da je vse kar se nam dogaja,posledica naše kreacije.... ;)
Primerjanje pa je tako zelo neprijazna zadeva..ima precej negativen predznak, zato večina niti ne odgovori na to in tuid jaz ne bi ;) ang:

Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #199 on: January 15, 2009, 02:00:19 PM »
Ljudje ponavadi toliko časa preverjamo in sprašujemo, dokler ne dobimo odgovora, ki bi ga radi slišali. To se mi ne zdi rešitev. Moje načelo je, da po občutku greš do tistega, ki ga začutiš, da ti bo povedal kar ti ima za povedat, potem pa to sprejmeš in živiš naprej. Kakorkoli obračaš, vedno prideš do tega, da je vse kar se nam dogaja,posledica naše kreacije.... ;)
Primerjanje pa je tako zelo neprijazna zadeva..ima precej negativen predznak, zato večina niti ne odgovori na to in tuid jaz ne bi ;) ang:

Se strinjam s tabo. S tem tudi "spraševalci" kažejo dvom vase. A nismo vsi zrcala en drugemu. ;)
Opažam, da se tudi spraševalci ponavljajo. A tolika "orodja" so jim ponujena, ki jim dajo možnost sprememb, a jih ne uporabijo oz. prav nič ne storijo. OK, tudi tako je prav. Se pač njihova lekcija ponavlja, dokler se ne odločijo to ozavestit in kaj spremenit na tem.
Odprimo oči, prisluhnimo vodstvu in zaupajmo! ;) ang:
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #200 on: January 15, 2009, 02:23:58 PM »
Ojla !

pred časom sem neki gospe, ki se ukvarja z gledanjem v ciganske karte postavila vprašanje, ali se bo iz moje zveze s fantom razvilo kaj resnejšega/trajnejšega (takrat sva bila še skupaj).
Pokazale so se ji naslednje karte od leve proti desni:
Izguba
Obisk
Sreča

Prosim za razlago. (S tem fantom sedaj nisva več skupaj, torej domnevam da je karta izguba pomenila dobesedno razid? Predvsem me zanimata ostali dve karti. Hvala.)

Na postavljene karte si dobila odgovor v reali. Zdej ti je lahko jasno kaj karte pomenijo. Sicer to je dobra šola. Ko boš na tako vprašanje dobila tako postavitev pomeni to kar se je zgodilo. Sicer pa če bi druga oseba prašala isto in imela isto postavitev kart bi bil odgovor drugačen. Očitno pa je, da to kar se je zgodilo ti ni lih povšeči to so pa že drugi vzorci. No jst na tvojem mestu bi si postavil kako drogo uprašanje in si probu odgovorit.

Sicer pa če boš tu po forumu se sprehajala boš spoznala malo drugačno sliko kot si jo mela do zdej. A se ti ne zdi čudno vse skupi ta tvoj pristop.

Pa oprosti na ciganke se bolj malo spoznam. Moja specialnost so fižolčki.
Theta Practitioner™

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #201 on: January 15, 2009, 03:49:05 PM »
Jaz ti pa vseeno odgovorim. ;)
Odgovor je: "Zaupaj vase in bodi vedno v pozitivnem pričakovanju." Sama si svoje sreče kovač. Veliko je pa tudi odvisno o tvoji miselnosti.
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #202 on: January 16, 2009, 06:56:00 AM »
Ravno nasprotno. To kar mi je napovedala iz postavitve, je zelo dobro - pač njen odgovor je bil iz dveh delov in ta prvi se mi je očitno uresničil. Drugi je u bistvu "too good to be true", ravno zato sprašujem še za kako mnenje, ker se mi pač ta drug del še ni zgodil.
No nima veze, ni vam potrebno odgovarjati. Lep dan še naprej.  :-*

Ti pa hitro moliraš in povlečeš sodbo. Ne gre vse zmeraj tako hitro in tako kot si zamišljamo, čeprav se včasih zgodi da gre še bolj hitro. :D :D :D :D
Theta Practitioner™

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #203 on: January 16, 2009, 04:09:45 PM »
Pozdravljeni.

Mi bi lahko kdo razložil te karte:
- izguba
- pismo
-ljubimka

Prijateljica je spraševala zame, kako kaže prihodnost zame glede partnerske zveze, v kateri sem trenutno.

:)

Hvala.

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #204 on: January 16, 2009, 05:53:52 PM »
Pozdravljeni.

Mi bi lahko kdo razložil te karte:
- izguba
- pismo
-ljubimka

Prijateljica je spraševala zame, kako kaže prihodnost zame glede partnerske zveze, v kateri sem trenutno.

:)

Hvala.

Si morda pomislila na tvojo komunikacijo v tem odnosu? Odgovor lahko tiči tu.

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #205 on: January 16, 2009, 06:01:25 PM »
Kako naj si razložim te karte, vprašala sem za zdravje, prišle so mi karte

Bolezen
Ljubica
Neprilika

Moja razlaga je, da bom imela težave z zdravjem.

Naslednje vprašanje, karte sem vprašala, da če bom letos dobila delo, ki mi bo všeč, odprle so se mi karte:

Žalost
Izguba
Neiskrenost

Torej NE

Prvo- Ni nujno. Jaz to razumem, kot opozorilo, da paziš na svoje zdravje. Kar lahko navezuje tudi, da se primerno oblačiš, giblješ na zraku, gibanje nasploh, ...

Drugo- Si morda sama vplivala na to postavitev? Kakšna imaš pričakovanja? Kaj si želiš? In tvoja miselna naravnanost? Tu najdeš odgovore.

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #206 on: January 18, 2009, 06:32:02 PM »
neely18
Glede službe si želim najti, delo za kar sem se izobraževala - to bi bila res vesela, vesela bi bila tudi s službico s solidno plačo

maria, zakaj bi se zadovoljila z manj, saj si zaslužiš najboljše. Zaupaj vase.

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #207 on: January 22, 2009, 04:50:56 PM »
Lep pozdrav.
Tea, obljubila sem ti, da ti sporočim, glede pogovora...
No in premagala sem strah, in pogovor je kar stekel.
In na koncu sem bila zelo zadovoljna.
Hvala ti.
Ko sem si že skoraj premislila, sem se spomnila na tvoje besede - pa je šlo.
Še enkrat hvala.
-
No, in če sem se že oglasila, bi te prosila, če lahko napišeš kaj o karti "BOŽJE OKO"!
Ta karta mi je tako nerazumljiva.
Praviš, da je odgovor v preteklosti.
Kaj pa če ta karta pade prva?
Potem, kot sem brala, naj nebi več obračal kart.
Zame je to pozitivna karta.
Daje mi občutek odrešenja in pozitivnega razpleta.
Trenutno se ne nanaša na nobeno vprašanje, zanima me pač kar tako,
zato bi te res prosila, če bi napisala kaj več o tej karti.
lep pozdrav

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #208 on: January 24, 2009, 07:43:40 AM »
Lep pozdrav.
Tea, obljubila sem ti, da ti sporočim, glede pogovora...
No in premagala sem strah, in pogovor je kar stekel.
In na koncu sem bila zelo zadovoljna.
Hvala ti.
Ko sem si že skoraj premislila, sem se spomnila na tvoje besede - pa je šlo.
Še enkrat hvala.
-
No, in če sem se že oglasila, bi te prosila, če lahko napišeš kaj o karti "BOŽJE OKO"!
Ta karta mi je tako nerazumljiva.
Praviš, da je odgovor v preteklosti.
Kaj pa če ta karta pade prva?
Potem, kot sem brala, naj nebi več obračal kart.
Zame je to pozitivna karta.
Daje mi občutek odrešenja in pozitivnega razpleta.
Trenutno se ne nanaša na nobeno vprašanje, zanima me pač kar tako,
zato bi te res prosila, če bi napisala kaj več o tej karti.
lep pozdrav

Roberta, važno je pri kartah, da dobiš svoj občutek. Poleg tega je na splošno karta nekaj, ni pa nujno, da bo ob vsaki postavitvi in v kombinaciji govorila o tem, kar pomeni splošno.

Zelo težko je rečt, kaj naj bi pomenila. Odvisno od tega, kar ob vprašanju zavibrira v zraku in kaj ti intuicija pove.

Karta "božje oko" je sploh vezana na intuicijo, je karta jasnovidcev in prerokovalcev

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #209 on: February 09, 2009, 05:34:57 AM »
Zanima me, kaj naj bi se naredilo s kartami, ki jih bomo umaknili iz uporabe" (npr. v primeru, da so že zelo zdelane)?
9ZK 656