NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Hvala Zenska. No, jaz si ga predstavljam ... pravega visokoraslega, sportnega, ameriskega "hunka", s katerim hodiva na baseball tekme in ob nedeljah delava bbq.Seveda pa je poleg nastetih lastnosti kavalir in, ko potujeva vedno vlaci vse kovcke in caka v vrsti za kavo, tudi ce je zelo zelo dolga in vedno ve, kaksno kavo Azrica zeli. In ja ... besedice NE / Ne pozna. Here we go
Quote from: Azra on July 03, 2009, 01:54:23 AMHvala Zenska. No, jaz si ga predstavljam ... pravega visokoraslega, sportnega, ameriskega "hunka", s katerim hodiva na baseball tekme in ob nedeljah delava bbq.Seveda pa je poleg nastetih lastnosti kavalir in, ko potujeva vedno vlaci vse kovcke in caka v vrsti za kavo, tudi ce je zelo zelo dolga in vedno ve, kaksno kavo Azrica zeli. In ja ... besedice NE / Ne pozna. Here we go To pa so zahteve ...
Quote from: Azra on July 03, 2009, 01:54:23 AMHvala Zenska. No, jaz si ga predstavljam ... pravega visokoraslega, sportnega, ameriskega "hunka", s katerim hodiva na baseball tekme in ob nedeljah delava bbq.Seveda pa je poleg nastetih lastnosti kavalir in, ko potujeva vedno vlaci vse kovcke in caka v vrsti za kavo, tudi ce je zelo zelo dolga in vedno ve, kaksno kavo Azrica zeli. In ja ... besedice NE / Ne pozna. Here we go če si ga lahko predstavljaš, potem je to že skoraj tako, kot da ga imaš
Quote from: Azra on July 03, 2009, 01:54:23 AMHvala Zenska. No, jaz si ga predstavljam ... pravega visokoraslega, sportnega, ameriskega "hunka", s katerim hodiva na baseball tekme in ob nedeljah delava bbq.Seveda pa je poleg nastetih lastnosti kavalir in, ko potujeva vedno vlaci vse kovcke in caka v vrsti za kavo, tudi ce je zelo zelo dolga in vedno ve, kaksno kavo Azrica zeli. In ja ... besedice NE / Ne pozna. Here we go vse lepo in prav Azrica, a mislim, da bo zate " pravi " moški ravno takšen, ki bo znal reči NE
Quote from: taja6 on July 03, 2009, 07:15:10 AMQuote from: Azra on July 03, 2009, 01:54:23 AMHvala Zenska. No, jaz si ga predstavljam ... pravega visokoraslega, sportnega, ameriskega "hunka", s katerim hodiva na baseball tekme in ob nedeljah delava bbq.Seveda pa je poleg nastetih lastnosti kavalir in, ko potujeva vedno vlaci vse kovcke in caka v vrsti za kavo, tudi ce je zelo zelo dolga in vedno ve, kaksno kavo Azrica zeli. In ja ... besedice NE / Ne pozna. Here we go vse lepo in prav Azrica, a mislim, da bo zate " pravi " moški ravno takšen, ki bo znal reči NE Saj vem, da mi zelis vse dobro ampak to resnicno nocem, da se uresnici.
Na dopust grem s cigankami, ki jih bom prvič uporabljala. Gaja
Quote from: Azra on July 03, 2009, 03:32:23 PMQuote from: taja6 on July 03, 2009, 07:15:10 AMQuote from: Azra on July 03, 2009, 01:54:23 AMHvala Zenska. No, jaz si ga predstavljam ... pravega visokoraslega, sportnega, ameriskega "hunka", s katerim hodiva na baseball tekme in ob nedeljah delava bbq.Seveda pa je poleg nastetih lastnosti kavalir in, ko potujeva vedno vlaci vse kovcke in caka v vrsti za kavo, tudi ce je zelo zelo dolga in vedno ve, kaksno kavo Azrica zeli. In ja ... besedice NE / Ne pozna. Here we go vse lepo in prav Azrica, a mislim, da bo zate " pravi " moški ravno takšen, ki bo znal reči NE Saj vem, da mi zelis vse dobro ampak to resnicno nocem, da se uresnici. Saj veš, kaj sem mislila močan moški, ki se ne bo pustil kar tako in se boš morala na začetku malo boriti zanj, te bo po mojem zaintrigiral zares
Quote from: taja6 on July 04, 2009, 01:13:09 PMQuote from: Azra on July 03, 2009, 03:32:23 PMQuote from: taja6 on July 03, 2009, 07:15:10 AMQuote from: Azra on July 03, 2009, 01:54:23 AMHvala Zenska. No, jaz si ga predstavljam ... pravega visokoraslega, sportnega, ameriskega "hunka", s katerim hodiva na baseball tekme in ob nedeljah delava bbq.Seveda pa je poleg nastetih lastnosti kavalir in, ko potujeva vedno vlaci vse kovcke in caka v vrsti za kavo, tudi ce je zelo zelo dolga in vedno ve, kaksno kavo Azrica zeli. In ja ... besedice NE / Ne pozna. Here we go vse lepo in prav Azrica, a mislim, da bo zate " pravi " moški ravno takšen, ki bo znal reči NE Saj vem, da mi zelis vse dobro ampak to resnicno nocem, da se uresnici. Saj veš, kaj sem mislila močan moški, ki se ne bo pustil kar tako in se boš morala na začetku malo boriti zanj, te bo po mojem zaintrigiral zares Da. Vem kaj si mislila... Dopuscam moznost.
Quote from: Azra on July 04, 2009, 06:22:48 PMQuote from: taja6 on July 04, 2009, 01:13:09 PMQuote from: Azra on July 03, 2009, 03:32:23 PMQuote from: taja6 on July 03, 2009, 07:15:10 AMQuote from: Azra on July 03, 2009, 01:54:23 AMHvala Zenska. No, jaz si ga predstavljam ... pravega visokoraslega, sportnega, ameriskega "hunka", s katerim hodiva na baseball tekme in ob nedeljah delava bbq.Seveda pa je poleg nastetih lastnosti kavalir in, ko potujeva vedno vlaci vse kovcke in caka v vrsti za kavo, tudi ce je zelo zelo dolga in vedno ve, kaksno kavo Azrica zeli. In ja ... besedice NE / Ne pozna. Here we go vse lepo in prav Azrica, a mislim, da bo zate " pravi " moški ravno takšen, ki bo znal reči NE Saj vem, da mi zelis vse dobro ampak to resnicno nocem, da se uresnici. Saj veš, kaj sem mislila močan moški, ki se ne bo pustil kar tako in se boš morala na začetku malo boriti zanj, te bo po mojem zaintrigiral zares Da. Vem kaj si mislila... Dopuscam moznost. kako si mi posrečena saj veš, da vedno dobimo , kar potrebujemo in ne nujno kar hočemo..jaz ti vsekakor privočim najboljšega, najlepšega, najbolj pametnega, naj...naj...naj...
se ne dam,sem ljubeznivo plemenit,torej kaj,bo al ne bo,jaz vem,da bo bolestnovacsvatba