Author Topic: Učenje ciganskih kart IV. del  (Read 103899 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Macika

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: Učenje ciganskih kart IV. del
« Reply #330 on: July 28, 2009, 11:10:49 AM »
Azra
Ja, najbolje je, da je človek flegma ponavadi sem, ta trenutek nisem, ker se zavedam, da to je zadnja priložnost, da dobim službo za svojo izobrazbo - vsaj v Sloveniji oz v bližini mojega kraja. Če ne bo nič pač bom mogla, kot do danes sprejeti najslabša dela, vem, da je vsako delo častno, problem je le ta, da ne dobivaš plače/osebnega dohodka ampak, kot eno žepnino.
Še vedno nič, čakam - samo bolj umireno.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #331 on: July 29, 2009, 05:54:34 PM »
U, vozim se tudi jaz rada. Včasih je pot na delo kar malo prekratka in naredim še kakšen krog ...
9ZK 656

Offline Macika

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #332 on: July 29, 2009, 09:38:17 PM »
Voziti se na delo 30minut - 45 min je ena stvar, ali pa se voziti 1.5 uro in več in narediti ob tem 200km na eno stran, je pa druga stvar. Jaz sem se do danes vedno vozila na delo, meni mi ni to težko, težko bi mi pa bilo voziti po več kot eno uro oz narediti na en dan dela 400km

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #333 on: July 29, 2009, 09:48:07 PM »
Voziti se na delo 30minut - 45 min je ena stvar, ali pa se voziti 1.5 uro in več in narediti ob tem 200km na eno stran, je pa druga stvar. Jaz sem se do danes vedno vozila na delo, meni mi ni to težko, težko bi mi pa bilo voziti po več kot eno uro oz narediti na en dan dela 400km

sama vem, da ni lahko delati konkretnih sprememb, a več kot si človek omejitev postavlja, manjše možnosti ima.

Jaz sem vedno razmišljala, ko sem službo iskala, če bo dosti oddaljena, se bom pač preselila...in me je vedno našla služba , ki je bila stacionirana tik pred mojim nosom  :D

veliko uspeha ti želim  ;)

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #334 on: July 30, 2009, 05:42:24 AM »
No moje mnenje je sledece  ;D voznja za kratek cas-spas, pomiritev kakorkoli imenujete se zdalec ni, ce se moras furat vsak dan kaksno uro v eno smer-v sluzbo in nazaj domov ... vsaj zame ne. In, ko je to vsakodnevna rutina je ubijajoce! Razen, ce si poklicni sofer.  :P
No, pa da ne bomo zasli s teme ...

Za delo pa ... ko je pravi cas in, tisto kar je pravo - pride samo od sebe.  :)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.