Quote from: sanjalka on Yesterday at 02:48:37 PM
Danes pa pasje sanje
Bila v družbi mojega bivšega moža in njegovih sodelavcev,sodelavk,s katerimi smo se včasih družili tudi zasebno.
Bivši je imel na špagi velikega psa,kateri ga je od veselja,ko me je zagledal,na vso silo vlekel k meni.Bivši ga je sicer močno držal,samo pes je bil močnejši in strašno me je bil vesel in tudi jaz njega. Zeloooo sva bila vesela snidenja (s psom). Potem pa se je pojavil še en pes,kateri je imel stekleno modre oči,grozno srhljiv pogled,leden,kot bi bil husky,pač ne vem katere pasme je bil. Res sem se ga ustrašila,saj sem čutila,da me bo napadel in nihče me ne bo branil,saj ta pes ni imel lastnika. Zapodil se je vame in nekako sem pristala na njegovem hrbtu.Začutila sem olajšanje,da sem ga nekamko obvladala,saj sem pristala na njegovem hrbtu in tako mi ni mogel storiti nič hudega. Družba okoli mene me je spodbujala naj grem dol,saj mi sedaj ne bo storil nič hudega,ker sem ga jaz nadvladala,ampak nisem upala,nisem mu zaupala.
Vsi imamo dva obraza ali lastno senco. Včasih svojim slabostim podležemo, včasih jih obvladamo, pa čeprav se zdijo še tako neobvladljive. Ti si ravnala nagonsko in čeprav te je "strah", česa vse si lahko sposobna, si svojo naravo premagala in imaš čisto vest.
Hvala Regina,spet si mi dala misliti