Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VII  (Read 173395 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VII
« Reply #45 on: October 05, 2008, 10:52:25 PM »
Jaz pa sem sanjala res cudne eroticne sanje.  :P  ang:

Kašne pa so to - čudne erotične?  ;D

Joj res..
bila sem v enem tujem okolju, vec trgov, dosti ljudi. In potem kar naenkrat v postelji z mladoletnim fantom (ma pomoje je bil mladoleten, fejst mlad zgledal)  :o meni se je zdelo cist normalno, kar je se huje, ko pomislim!
Saj ni bilo nic govorenja.  ;D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #46 on: October 06, 2008, 08:38:42 AM »
Regina, sanjala sem dva crna avta. Stala sem nekje, kot na visji tocki, tako da sem to opazovala z vrha. Najprej se je peljal crn dolg avto, za njim pa se vecji crn, ki je ze bil na pol kot hisa. Prav smesno.  :D
Ali pa tudi ne?  ??? Me naj skrbi?  :o

To bo pa kakšna protokularna zadeva. Morda kakšna nova pravila obnašanja?

Hmmmmm
moram uvesti kaksno novo taktiko?

Verjetno jo bodo kar "drugi" ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #47 on: October 06, 2008, 08:49:48 AM »
Jaz pa sem sanjala res cudne eroticne sanje.  :P  ang:

Kašne pa so to - čudne erotične?  ;D

Joj res..
bila sem v enem tujem okolju, vec trgov, dosti ljudi. In potem kar naenkrat v postelji z mladoletnim fantom (ma pomoje je bil mladoleten, fejst mlad zgledal)  :o meni se je zdelo cist normalno, kar je se huje, ko pomislim!
Saj ni bilo nic govorenja.  ;D

Vse kar je v sanjah "normalno", je tudi v resnici, saj je situacija prikazana v simbolnem jeziku, pa največkrat sploh ni nujno, da ima kakšno zvezo s spolnimi željami ali odnosom do spolnosti.
Pomembno je, da te v sanjah ni nič oviralo, zato je tudi notranji občutek, da boš z lahkoto in uspešno uredila morebitna nesoglasja ali nasprotja v sebi in v svoji okolici, toliko bolj prijeten.
Lep dan ti želim.  :)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #48 on: October 06, 2008, 11:23:44 AM »
Ufa
 :P
hvala za oba odg.
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #49 on: October 06, 2008, 11:32:03 AM »
Proti jutru sem sanjala, vem, ker sem vmes bedela. In takrat sem se zavedela, da se mi te sanje ponavljajo. In še zbujena sem imela čuden občutek, še napol v svetu sanj.

Bila sem na delovnem mestu, nosila nekaj v arhiv. Vse je bilo razmajano, stopnice so se majale, police so se rušile, prašno, podstrešje. Plezala sem čez neke nastavljene predmete..Razmišljala sem, kako bom predlagala poiskati rezervo v denarju, da bi hišnik popravil vso to razmajanost. Ob odhodu s podstrešja mi je nasproti prišla šefica, jaz pa v bolniški (kar sem res, pa prvič po ne vem kakšnem času) in kaj si bo mislila, kaj hodim tam naokoli.

Naenkrat sem bila v svojem stanovanju, ležala v svoji postelji, slišala, da nekdo odklepa vrata. Skozi vrata je vstopila bivša sodelavka, ki je od nesreče na invalidskem vozičku. Prvo sem jo vprašala, kako da še vedno ima ključ od mojega stanovanja (saj ga nikoli ni imela v resnici), kot drugo jo pa pogledam in se začudim: saj ti stojiš! Si zdrava? Nisem mogla verjeti in strašansko vesela bi bila, ko bi bilo res...

Hvaležna bom za tvoj komentar, Regina.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #50 on: October 06, 2008, 12:22:58 PM »
jaz pa v bolniški (kar sem res, pa prvič po ne vem kakšnem času)

Lahko, da imaš slabo vest, ker si zbolela, če pa se v službi res nekaj "ruši", te je tega zelo strah, ampak to še ne pomeni, da se bo zate slabo končalo. Celo nasprotno. Meni se zdi zaključek fenomenalen - naj bo še tako težko, sposobna si se postavit "na svoje noge".
www.sepet-sanj.com

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #51 on: October 06, 2008, 12:28:50 PM »
Vau, kako super ti vidiš simboliko... Pa res ej... Hvala. Sej mi je res neprijetno, da sem v bolniški. Ampak v službi sem prišla do nekega roba in - nekaj bo treba ukreniti.

Hvala.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #52 on: October 06, 2008, 12:52:44 PM »
Regina nekaj me se zanima ...
v teh "posteljnih sanjah"  :D sva bila v sobi, vendar je bila odprta, stene samo na eni strani, tako da so v bsitvu ljudje hodili kar mimo.
No, dobro, da me tudi to ni motilo.  :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #53 on: October 06, 2008, 01:48:20 PM »
Vau, kako super ti vidiš simboliko... Pa res ej... Hvala. Sej mi je res neprijetno, da sem v bolniški. Ampak v službi sem prišla do nekega roba in - nekaj bo treba ukreniti.

Hvala.

prosim.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #54 on: October 06, 2008, 02:15:30 PM »
Regina nekaj me se zanima ...
v teh "posteljnih sanjah"  :D sva bila v sobi, vendar je bila odprta, stene samo na eni strani, tako da so v bsitvu ljudje hodili kar mimo.
No, dobro, da me tudi to ni motilo.  :D

Glej, včasih so stene nujne, ker predstavljajo neko zaščito, v nekih drugih situacijah pa so lahko le ovira ali celo opozorilo na ujetost v neke lastne strahove. Odvisno pač od sanjske vsebine in rdeče niti, ampak če se vživiš v besedno igro teh delno odprtih ali delno zaprtih sten, je zadeva zelo prožna. Komunikacija z zunanjim svetom je odprta, ti pa si kljub vsemu zaščitena, ker imaš dovolj maneverskega prostora, da se odločaš po svoje ali celo izbiraš, kako se boš odzvala - v svojem okolju, v odnosu do sebe ali nekih ljudi in situacij.
Res ni razloga, da bi te to motilo.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #55 on: October 06, 2008, 02:26:55 PM »
Owki.
 :)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #56 on: October 06, 2008, 03:38:02 PM »
Takorekoč padla iz toplega podnebja v mrzlo,ledeno zimo,kot bi bilo -20stopinj,okrog mene pa sam sneg,sama belina in jaz ležim v tem snegu(saj sem kar padla notri)
Prehoda iz toplega podnebja ni bilo,je bil kar direkten padec.Kot bi se kader zamenjal. Ker je bil to tak šok,sem hlastala za zrakom in v tem trenutku se tudi zbudila.
Res neprijetne sanje,prav moreč občutek. In tako se polomljeno počutim že cel dan. :'(

Regina,pomagaj :P :-* ang:
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #57 on: October 06, 2008, 04:11:58 PM »
Da ne boš zbolela?
Sicer pa poglej pod tipične sanje http://www.sepet-sanj.com/tipicne/vreme.htm in boš sigurno našla kakšen namig.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #58 on: October 06, 2008, 04:18:24 PM »
Sem prebrala,HVALA. Bi se našla v zamrznjenih čustvih. :'(

ang: objemček in  :-*

Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #59 on: October 06, 2008, 04:36:53 PM »
Žal mi je, ampak ni ti treba obležati v snegu. Če je prvi šok za teboj, vstani in poišči pravo pot.  :-*
www.sepet-sanj.com