Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ej, jaz pa zadnje čase nič ne vem kaj sanjam . Preden se zbudim, se "dogaja", ko pa odprem oči, pa se nič več ne spomnem....
V glavnem v teh sanjah vidim "povzetek" skupne manifestacije, to lulanje po palubi mi je pa zelo všeč. Izraža neko sprostitev življenjskih sil, povečano voljo do življenja in obeta spremembe na bolje. Zelo lepo.
Quote from: Regina on October 13, 2008, 09:24:13 AMV glavnem v teh sanjah vidim "povzetek" skupne manifestacije, to lulanje po palubi mi je pa zelo všeč. Izraža neko sprostitev življenjskih sil, povečano voljo do življenja in obeta spremembe na bolje. Zelo lepo. Regina, ti znaš vedno to tako lepo razložit. Kratko in jedrnato Hvala
Danes se mi je sanjalo ,da sem stala na velikem kupu gnoja...mislim,da je bil konjski... ???
Quote from: Darja on October 13, 2008, 05:47:19 PMDanes se mi je sanjalo ,da sem stala na velikem kupu gnoja...mislim,da je bil konjski... ???Povej kaj več
Ker gre za konjski gnoj, mi ta stvar nič ne diši po bogastvu, ampak bolj po finančnih, mogoče celo kakšnih drugih ovirah, zaradi katerih ne moreš ali vsaj v kratkem ne boš mogla uresničiti nekih želja.
No, pač ni vseeno, v kakšnega zabredeš, ampak saj se iz vsakega izkopljemo.