Jaz sem danes bila na toliko razlicnih sanjskih scenah...

Bila sem na enem podjetju, ki ga moram res kontaktirat. Ko sem sla ven v park, sem se vsedla na klop in si prisla ti, Regina, in mi dala en list za podpisat- na njem je pisalo nekaj v stilu: zveza romanistov; in sem se sprasevala ali si ti tudi romanistka ??? Ti si sla, jaz pa sem z mizice z bancno kartico cistila zasuseno umazanijo ???. V tistem pride Tea in mi pove kaj me caka v nasl. tednu in da jo malo skrbi vsa ta dinamika, ki se mi bo dogajala.
Potem sem/sva sle iz parka in na enem drevesu na veji stoji srna. Ze v nasl. trenutku je ta srna postala volk in potem sta bila dva volkova na drevesu. Eden je lepo splezal dol, drugi pa si ni upal in je skocil dol. Jaz sem si rekla, to ne bo dobro, si bo noge polomil in res je skakal in si lizal tacko. Jaz sem zamizala in si poskusila v mislih predstavljat, da se mu rana celi, saj bi v nasprotnem primeru morali poklicat veterinarja, za katerega sem vedela, da se ne bo trudil z zdravljenjem, ampak ga bo kar ustrelil.
No potem sem bila v drugem razredu OŠ, jaz odrasla med otroki za tistimi majhnimi mizicami. In smo dobili list s tekstom in smo morali najti pravopisne napake. Nisem imela tezav, le pri znakih za popravke mi ni slo. Potem smo dobili en delovni list in smo morali ugotoviti, kaj je napacno in oznaciti oz.narisati- npr.ljudje so stali v zraku, fant na sliki ni imel pobarvanih las...
Vse pa je bilo v jesenskih barvah