Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VII  (Read 173344 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VII
« Reply #150 on: October 19, 2008, 08:47:53 PM »
Hmmmmmm pa res ...
Bo Regına kaj vec povedala o tem. Se nekaj prı nama povezuje?  ???

Lahko bi šlo samo za skupne vtise zaradi potovanja, ker sta si blizu, pa je prišlo malo za vama. Ne bom rekla, da je to strah, občutek pa je lahko vseeno neprijeten, ko vsi vemo, da tudi nesreče z letalom niso več redke.
Imata tudi kakšne skupne prijatelje? Ne bi rada natolcevala, ampak v tem primeru bi lahko slišali o njih kakšno neprijetno novico. Kakšna bolezen ali nekaj podobnega.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #151 on: October 19, 2008, 09:56:14 PM »

Vse skupaj deluje kot vračanje v preteklost. Lahko, da premlevaš neke nerešene odnose ali pa si v zadnjem času preveč obremenjena in v sanjah bežiš pred vsakodnevnimi težavami.

Kar oboje je možno  :D Ampak mislim, da gre bolj za nerešene odnose...

Hvala Regina, res sem vesela, da nam takole voljno pomagaš pri razlagi sanj in s tem nas samih...

Objemček  :-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #152 on: October 19, 2008, 10:25:25 PM »
Ampak mislim, da gre bolj za nerešene odnose...

Tudi jaz tako mislim  ;)

Lepo se imej.  :-*
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #153 on: October 20, 2008, 01:18:30 AM »
Hmmmmmm pa res ...
Bo Regına kaj vec povedala o tem. Se nekaj prı nama povezuje?  ???

Lahko bi šlo samo za skupne vtise zaradi potovanja, ker sta si blizu, pa je prišlo malo za vama. Ne bom rekla, da je to strah, občutek pa je lahko vseeno neprijeten, ko vsi vemo, da tudi nesreče z letalom niso več redke.
Imata tudi kakšne skupne prijatelje? Ne bi rada natolcevala, ampak v tem primeru bi lahko slišali o njih kakšno neprijetno novico. Kakšna bolezen ali nekaj podobnega.

Hvala Regınca.
 :-*
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #154 on: October 20, 2008, 10:14:10 AM »
Jaz sem danes bila na toliko razlicnih sanjskih scenah... :)

Bila sem na enem podjetju, ki ga moram res kontaktirat. Ko sem sla ven v park, sem se vsedla na klop in si prisla ti, Regina, in mi dala en list za podpisat- na njem je pisalo nekaj v stilu: zveza romanistov; in sem se sprasevala ali si ti tudi romanistka ??? Ti si sla, jaz pa sem z mizice z bancno kartico cistila zasuseno umazanijo ???. V tistem pride Tea in mi pove kaj me caka v nasl. tednu in da jo malo skrbi vsa ta dinamika, ki se mi bo dogajala.
Potem sem/sva sle iz parka in na enem drevesu na veji stoji srna. Ze v nasl. trenutku je ta srna postala volk in potem sta bila dva volkova na drevesu. Eden je lepo splezal dol, drugi pa si ni upal in je skocil dol. Jaz sem si rekla, to ne bo dobro, si bo noge polomil in res je skakal in si lizal tacko. Jaz sem zamizala in si poskusila v mislih predstavljat, da se mu rana celi, saj bi v nasprotnem primeru morali poklicat veterinarja, za katerega sem vedela, da se ne bo trudil z zdravljenjem, ampak ga bo kar ustrelil.
No potem sem bila v drugem razredu OŠ, jaz odrasla med otroki za tistimi majhnimi mizicami. In smo dobili list s tekstom in smo morali najti pravopisne napake. Nisem imela tezav, le pri znakih za popravke mi ni slo. Potem smo dobili en delovni list in smo morali ugotoviti, kaj je napacno in oznaciti oz.narisati- npr.ljudje so stali v zraku, fant na sliki ni imel pobarvanih las...

Vse pa je bilo v jesenskih barvah

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #155 on: October 20, 2008, 01:07:17 PM »
Danes so bıle spet smesno cudne sanje.
Ne vem v kaksnem kraju sem bıla, nekje na obzıdju je sedela zenska ın razlagala, da je stara 21 let ın ze babıca. Nı mı bılo jasno kako. In potem je rekla, da je rodıla prı 15ıh ın, da ıma ze njena hcı otroka.
Ona je delovala starejse kot 21 ...
Hhhhhmmmm...
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #156 on: October 20, 2008, 04:45:25 PM »
Jaz sem danes bila na toliko razlicnih sanjskih scenah... :)

Bila sem na enem podjetju, ki ga moram res kontaktirat. Ko sem sla ven v park, sem se vsedla na klop in si prisla ti, Regina, in mi dala en list za podpisat- na njem je pisalo nekaj v stilu: zveza romanistov; in sem se sprasevala ali si ti tudi romanistka ??? Ti si sla, jaz pa sem z mizice z bancno kartico cistila zasuseno umazanijo ???. V tistem pride Tea in mi pove kaj me caka v nasl. tednu in da jo malo skrbi vsa ta dinamika, ki se mi bo dogajala.

V nobeni zvezi romanistov nisem,  ;D bo pa nekaj na tej dinamiki, kot ti je napovedala Tea.  ;)

Potem sem/sva sle iz parka in na enem drevesu na veji stoji srna. Ze v nasl. trenutku je ta srna postala volk in potem sta bila dva volkova na drevesu. Eden je lepo splezal dol, drugi pa si ni upal in je skocil dol. Jaz sem si rekla, to ne bo dobro, si bo noge polomil in res je skakal in si lizal tacko. Jaz sem zamizala in si poskusila v mislih predstavljat, da se mu rana celi, saj bi v nasprotnem primeru morali poklicat veterinarja, za katerega sem vedela, da se ne bo trudil z zdravljenjem, ampak ga bo kar ustrelil.
No potem sem bila v drugem razredu OŠ, jaz odrasla med otroki za tistimi majhnimi mizicami. In smo dobili list s tekstom in smo morali najti pravopisne napake. Nisem imela tezav, le pri znakih za popravke mi ni slo. Potem smo dobili en delovni list in smo morali ugotoviti, kaj je napacno in oznaciti oz.narisati- npr.ljudje so stali v zraku, fant na sliki ni imel pobarvanih las...

Vse pa je bilo v jesenskih barvah

Sanje kažejo na odnos, ki ga imaš do določene težave, problema, stanja ali situacije, ki jo skušaš urediti, hkrati pa ti namigujejo, da ta zadeva ni nujno takšna - ne/sprejemljiva/ ali /ne/izvedljiva, kot si si predstavljala, oziroma zamislila. Da bi najlažje rešila zastavljeno,  najprej ugotovi, zakaj prihaja do nasprotja med zavestno odločitvijo in podzavestnimi željami, med umom in čustvi, ter konec koncev, kar je v sanjah najibolj poudarjeno - med duhovnimi ideali in pomanjaknjem poguma, da bi jih uresničila. Potem bo šlo lažje, ko pa boš sama s seboj zadovoljna,  bo tudi sprememba zelo vidna.

Uživaj v jesenskih barvah.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #157 on: October 20, 2008, 05:02:17 PM »
Danes so bıle spet smesno cudne sanje.
Ne vem v kaksnem kraju sem bıla, nekje na obzıdju je sedela zenska ın razlagala, da je stara 21 let ın ze babıca. Nı mı bılo jasno kako. In potem je rekla, da je rodıla prı 15ıh ın, da ıma ze njena hcı otroka.
Ona je delovala starejse kot 21 ...
Hhhhhmmmm...

Ti te številke 21 in 15 kaj povedo? Zgleda, da ti intuicija "dela" 100/h, kot da si polna nekega pričakovanja, ampak težko bi rekla, v katero smer.  Mogoče si lahko najbolj pomagaš s preteklimi izkušnjami, če ne, pa bo treba malo počakat, da se zgodi, kar se mora.
Pozdravčke v Egipt.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #158 on: October 20, 2008, 08:25:03 PM »

Sanje kažejo na odnos, ki ga imaš do določene težave, problema, stanja ali situacije, ki jo skušaš urediti, hkrati pa ti namigujejo, da ta zadeva ni nujno takšna - ne/sprejemljiva/ ali /ne/izvedljiva, kot si si predstavljala, oziroma zamislila. Da bi najlažje rešila zastavljeno,  najprej ugotovi, zakaj prihaja do nasprotja med zavestno odločitvijo in podzavestnimi željami, med umom in čustvi, ter konec koncev, kar je v sanjah najibolj poudarjeno - med duhovnimi ideali in pomanjaknjem poguma, da bi jih uresničila. Potem bo šlo lažje, ko pa boš sama s seboj zadovoljna,  bo tudi sprememba zelo vidna.

Uživaj v jesenskih barvah.  ;)

Saj mislim, da vem zakaj gre. Je nastala nepricakovana situacija, ki me je precej presenetila. Sem pa jo sprejela in vem, da me caka nekaj najlepsega, in se tega iz dneva v dan bolj veselim, ampak dvomi ali bom sposobna pa me dajejo vsak dan. Kar pa je cisto normalno.  :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #159 on: October 20, 2008, 08:56:03 PM »
Ejj, apemaya, ne lomi ga. Če boš tako dvomila o sebi, bomo še tebe nagnali na theto.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #160 on: October 20, 2008, 09:10:11 PM »
s theto ste me sicer fascinirale, ampak to kar se mi dogaja, se ne dogaja vsak dan :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #161 on: October 20, 2008, 09:20:41 PM »
Ehhh, potem se začne dogajat kar vsak dan.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #162 on: October 20, 2008, 09:34:13 PM »
Jap....tu je dokaz

Regina
Moderator
Splet. Simbol

:D :D :D
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #163 on: October 20, 2008, 09:56:34 PM »
Jap....tu je dokaz

Regina
Moderator
Splet. Simbol

:D :D :D

Lepa cifra  ;D ampak šment, koliko sem jih že nabila  :o  :D
www.sepet-sanj.com

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #164 on: October 20, 2008, 10:36:33 PM »
edited :D
« Last Edit: October 21, 2008, 03:06:47 PM by pikica »
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261