Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VII  (Read 173289 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VII
« Reply #180 on: October 28, 2008, 02:34:44 PM »
Ne le, da se je sin k meni preselil Sanjalka. Opomnil sem ga na hčerkine sanje in njegovo selitev in dogajanja v materinem domu povezal s tem.  No, od zdaj bo morebiti tudi on sanje malo kombiniral.  Moram priznati, da je moj sin do neke mere kar zadeva sanj, vesoljcev in  podobnega celo atiju podoben. :D

Andres

Vsekakor ti želim,da oba otroka pristaneta čim prej pri tebi ang:
Seveda pa želim tudi njuni mami,da pride čim prej k sebi za dobro vajinih otrok ang:
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #181 on: October 28, 2008, 02:36:56 PM »
Ufff, kaj ti naj rečem Andres, ko pa odgovor že sam poznaš. Res bi bilo bolje, da bi imela celotno sanjsko vsebino, ampak s plesnijo so v vsakem primeru same skrbi. Tako na nebu kot na zemlji. :'(
Držim pesti, da se vse uredi v vaše najboljše in najvišje dobro. ang:

Hvala Regina. Saj nimaš kaj dodati, le napisal sem, kot potek dogodkov zadnjih dni. So pa bili opazno hitro realizirani, čeprav se nesoglasja vlečejo že zelo dolgo.

Andres

Seveda. Ko pa so otroci za take predvide veliko bolj dovzetni kot odrasli, zato se tudi zdi, da se stvari hitreje realizirajo.
Skratka vse dobro želim, Andres.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #182 on: October 28, 2008, 08:29:59 PM »
Regina,

ce pa ne bo slo, pa nas tukaj vprasaj. :D Sedaj smo se ze vse nekaj naucile iz tvojih razlag. Ravno plevela ne bomo locile in verjetno bos odkrila, da imas vec problemov, kot jih imas v resnici, ampak vazno je, da ves kam se obrnit, ce bos rabila pomoc. :D

Ups, takšne podpore in pomoči pa nisem pričakovala. Hvala, apemaya.  ;D

Ni za kaj, sef ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #183 on: October 28, 2008, 08:44:06 PM »
Regina,

ce pa ne bo slo, pa nas tukaj vprasaj. :D Sedaj smo se ze vse nekaj naucile iz tvojih razlag. Ravno plevela ne bomo locile in verjetno bos odkrila, da imas vec problemov, kot jih imas v resnici, ampak vazno je, da ves kam se obrnit, ce bos rabila pomoc. :D

Ups, takšne podpore in pomoči pa nisem pričakovala. Hvala, apemaya.  ;D

Ni za kaj, sef ;)

Šef ha? Vrabca, pa taki red.  ;D ;D ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #184 on: October 28, 2008, 09:02:04 PM »
a se je kaj zgodilo? ::)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #185 on: October 28, 2008, 09:35:07 PM »
a se je kaj zgodilo? ::)

Nič posebnega. Običajni delovni dan.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #186 on: October 29, 2008, 06:41:03 PM »
sem bila v knjiznici in si sposodila Baudolina od Umbrta Eca. Uvod je ful smesen ampak tudi tezko berljiv, ker je vse po domace napisano (to sem napisala sem, ker smo se enkrat z Azro, ki je knjigo sanjala, pogovarjale o tem kaksna je vsebina).
Bom porocala kaksna je.

Cavci :)

Offline Luca

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #187 on: October 29, 2008, 08:04:08 PM »
Pa bom še kaz prosila za kakšen namig.
Že večkrat se mi je sanjalo o zelenem koboldu z velikimi očmi. V sanjah sem videla sebe, kako ležim na postelji, ob meni pa stoji kobold. Prične se smejati in odštevati števila od 10 navzdol, medtem ko jaz kričim. Pri 0 se spet prične smejati in začne odštevati še enkrat, jaz pa še kar kričim. To se ponavlja in ponavlja, dokler se naenkrat ne zbudim.
Velikokrat sem imela občutek, da vem, da so la sanje in da se moram le zbuditi, nekajkrat sem poskusila celo vstati iz postelje, a me je kobold prijel za ramena in me pritisnil ob posteljo, da se nisem mogla premaknit. Dostikrat se mi je sanjalo tudi, da sem se iz sanj dejansko zbudila (in sem bila pri zavesti in prepričana, da so bile le sanje in sem sedaj budna, lahko sem razmišljala in sem imela občutek ''kontrole nad situacijo''), a se sanje v bistvu niso končale, kobold je ostal tam in je lepo v svojem zlobnem smehu odšteval naprej.
Te sanje me spremljajo že vrsto let. Pri meni so se nazadnje pojavile pred slabim letom (približno desetimi meseci), a sem se za njih začela zanimati komaj sedaj, saj je fant razlagal o svojih sanjah in tudi on sanja zelenega kobolda, že odkar pomni, potek sanj je do vsake skrajnosti enak mojim (sanj se jasno spomniva oba). Poznam tudi kar nekaj drugih ljudi, ki sanjajo ali so vsaj enkrat sanjali takšnega zelenega kobolda, poleg tega sem večkrat slišala, da so te sanje kar pogoste.
Zanima me torej, kaj (če) je na tem koboldu.
Najlepša hvala.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #188 on: October 30, 2008, 07:40:56 AM »
sem bila v knjiznici in si sposodila Baudolina od Umbrta Eca. Uvod je ful smesen ampak tudi tezko berljiv, ker je vse po domace napisano (to sem napisala sem, ker smo se enkrat z Azro, ki je knjigo sanjala, pogovarjale o tem kaksna je vsebina).
Bom porocala kaksna je.

Cavci :)

Zmenjeno. Prijetno branje želim.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #189 on: October 30, 2008, 08:18:18 AM »
Te sanje me spremljajo že vrsto let. Pri meni so se nazadnje pojavile pred slabim letom (približno desetimi meseci), a sem se za njih začela zanimati komaj sedaj, saj je fant razlagal o svojih sanjah in tudi on sanja zelenega kobolda, že odkar pomni, potek sanj je do vsake skrajnosti enak mojim (sanj se jasno spomniva oba). Poznam tudi kar nekaj drugih ljudi, ki sanjajo ali so vsaj enkrat sanjali takšnega zelenega kobolda, poleg tega sem večkrat slišala, da so te sanje kar pogoste.
Zanima me torej, kaj (če) je na tem koboldu.
Najlepša hvala.

Zanimivo. Nisem vedela, da so sanje s koboldom v glavni vlogi tako pogoste.  ::)

Sicer pa pozdravljena, Luca in dobrodošla med nami.
www.sepet-sanj.com

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
« Reply #190 on: October 30, 2008, 08:06:58 PM »
Pozdravljena Regina

Denes ponoči sem sanjal, da sem šel med zidovi arheoloških izkopavanj po kitaro. Med potjo sem srečal nepregledno kolono učencev in učiteljev med njimi, ki so me smejoč pozdravljali veselo. Nato sem pokazal kje naj kopljejo in izkopana so bila dvojna vhoda z velbi- za vrata, ki so peljala - v kleti - v labirint. V neki hiši so mi bile ponujene tri kitare od katerih sem vse tri probal - brenkal na njih in izbral "svetlo", ki je imela zelo bogat in čudovit zvok (še sedaj se spomnim v glavi tega sounda dvanjast-strunke kitare - akustične.) Kitaro sem odnesel med potepuhe.  Izročil sem jo enemu potepuhu-brezdomcu-beraču z brado, ki je ležal  na brežini z glavo navzdol ter me privabil z nasmehom. Takoj, se je dvihnil vzel kitaro in pričel igrati. Jaz pa sem moral s kolesom po deževni cesti hitro  na Jesenice. Čez semaforje, ki so svetili zeleno za Jesenice,nisem mogel čez cesto radi gostega prometa. Znašel sem se na mokri asfaltni cesti brez razvetljave ponoči.

(Sanjal sem v barvah, slišal zvoke in vse čutil)

Ali se da to razložiti

Hvala

Tar_Mar

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #191 on: October 30, 2008, 10:58:47 PM »
Pozdravljen Tar_Mar
Tebe pa že tako dolgo nisem videla tukaj, da se ti oglasim kar na privat.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #192 on: October 31, 2008, 11:44:02 AM »
Ponoči sem kar veliko sanjala, še najbolj so mi pa v spominu ostale ene sanje (ko sem jih odsanjala, sem se napol zbudila in si rekla, da si to moram zapomniti in sem jih na hitro v polsnu obnovila). Skratka, bila je vojna. Bila sem v vojaškem vozilu, pred nami eno, za nami eno. Naenkrat bomba pade na ta prvega in si rečem, da bodo sigurno še na našega kaj vrgli, zato sem razbila stransko okno in šla ven, tekla pb. 50m in se skrila v travi/koruzi. Opazovala sem ta tri vozila, ampak spomnim se le vozil, nisem videla ostalih vojakov. Spomnim se le ognja, niti nisem slišala, da je bomba eksplodirala, le ogenj mi je ostal v spominu. Nato slišim sestro, ki je bila kakih 50m stran od mene, zato grem tja, tam je tudi kot neka koliba (ne razpadajoča, izgledala je kot kakšna manjša hiša, ki so jih imeli na ameriškem jugi pred 200 leti) in dve osebi, katerima sem rekla mami in oči (nista bila pa nič podobna njima). Oči je bil ranjen (ne vem kako), in je ležal na hrbtu in s sestro sva ga hoteli rešiti (masaža srca, umetno dihanje), spomnim se, da sem mu masirala srce. Bila sem na rahlo trnih, kot da bi poslušala, če bodo sovražni vojaki prišli, nisem se pa počutila, kot da bi bilo moje življenje ogroženo in bi potem to bila mora. Nato sem se zbudila. Tale koliba je bila stara, lesena, spomnim se pa, da je bilo vse naokoli zeleno. V mislih sem imela še 3 številke (27, 28 in mislim, da 35). Ne vem, zakaj sem potem, ko sem se ''zbudila'', mislila, da so te sanje pomembne. Nisem bila pa nič razburjena, ko sem se zbudila, tudi med sanjami ne preveč, sem bila kar mirna. Grem malo raziskovat. :D

Hmmm, ne vem zakaj se mi stran sepet-sanj.com v Mozilli ne pokaže, v Explorerju pa dela.  ???
« Last Edit: October 31, 2008, 11:55:20 AM by pikica »
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #193 on: October 31, 2008, 11:57:36 AM »
Hmmm, ne vem zakaj se mi stran sepet-sanj.com v Mozilli ne pokaže, v Explorerju pa dela.  Huh

Pri meni je isto. Sin pravi da je mozila bolje zaščitena... ;D
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #194 on: October 31, 2008, 09:30:39 PM »
Grem malo raziskovat. :D

Uau, take pa še nismo imeli. Pridna punca.  ;D
www.sepet-sanj.com