Pa bom še kaz prosila za kakšen namig.
Že večkrat se mi je sanjalo o zelenem koboldu z velikimi očmi. V sanjah sem videla sebe, kako ležim na postelji, ob meni pa stoji kobold. Prične se smejati in odštevati števila od 10 navzdol, medtem ko jaz kričim. Pri 0 se spet prične smejati in začne odštevati še enkrat, jaz pa še kar kričim. To se ponavlja in ponavlja, dokler se naenkrat ne zbudim.
Velikokrat sem imela občutek, da vem, da so la sanje in da se moram le zbuditi, nekajkrat sem poskusila celo vstati iz postelje, a me je kobold prijel za ramena in me pritisnil ob posteljo, da se nisem mogla premaknit. Dostikrat se mi je sanjalo tudi, da sem se iz sanj dejansko zbudila (in sem bila pri zavesti in prepričana, da so bile le sanje in sem sedaj budna, lahko sem razmišljala in sem imela občutek ''kontrole nad situacijo''), a se sanje v bistvu niso končale, kobold je ostal tam in je lepo v svojem zlobnem smehu odšteval naprej.
Te sanje me spremljajo že vrsto let. Pri meni so se nazadnje pojavile pred slabim letom (približno desetimi meseci), a sem se za njih začela zanimati komaj sedaj, saj je fant razlagal o svojih sanjah in tudi on sanja zelenega kobolda, že odkar pomni, potek sanj je do vsake skrajnosti enak mojim (sanj se jasno spomniva oba). Poznam tudi kar nekaj drugih ljudi, ki sanjajo ali so vsaj enkrat sanjali takšnega zelenega kobolda, poleg tega sem večkrat slišala, da so te sanje kar pogoste.
Zanima me torej, kaj (če) je na tem koboldu.
Najlepša hvala.