IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: nensi on January 11, 2009, 07:59:05 PMQuote from: nensi on January 11, 2009, 12:21:16 AMAndresprejle sem videla napovednik za oddajo o Islandiji, ki bo v torek zvečer, mislim da na TV Slo 2 če se prav spomnim, med drugim bo govora tudi o finančni krizisem zdaj videla da je v torek ob 21h po naem času, pa na SLO 1mednarodna obzorjalepo bodi sem tudi jaz videla napovednik in hotela napisat post. Pa sem pozabila
Quote from: nensi on January 11, 2009, 12:21:16 AMAndresprejle sem videla napovednik za oddajo o Islandiji, ki bo v torek zvečer, mislim da na TV Slo 2 če se prav spomnim, med drugim bo govora tudi o finančni krizisem zdaj videla da je v torek ob 21h po naem času, pa na SLO 1mednarodna obzorjalepo bodi
Andresprejle sem videla napovednik za oddajo o Islandiji, ki bo v torek zvečer, mislim da na TV Slo 2 če se prav spomnim, med drugim bo govora tudi o finančni krizi
Mi ga sicer imamo, ampak ni omembe vreden. Bomo bolj voh sneaka naredili. Goga
Jutri zgleda, da ga bo kar dovolj, ker neutrudno pada, sicer zelo droban, pa vendar, Nensi, Gorenjskega snega ne boš mogla prodati na Štajersko, ne bo šel v prodajo. Goga
Quote from: Goga on January 14, 2009, 10:46:19 PMJutri zgleda, da ga bo kar dovolj, ker neutrudno pada, sicer zelo droban, pa vendar, Nensi, Gorenjskega snega ne boš mogla prodati na Štajersko, ne bo šel v prodajo. Gogama saj jaz bi ti ga podarila, ne prodala
Goga. Ti si pa res nočna, kot se ti je pred kratkim zapisalo. Pridi malo v portirnico. Ventilator ne dela. Andres
Joj, Goga, ti si pa tako vsestranska, da bi si zaslužila kakšen dodatek k plači.