NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: luana on June 26, 2009, 09:41:41 PMQuote from: nensi on June 14, 2009, 07:14:16 PMQuote from: luana on June 14, 2009, 02:24:58 PMin pride nov dan s soncem obsijan in srečo obdanQuoteno, zdaj si pa to vsako jutro preberi kot prvo stvar navsezgodaj in veselo zakorakaj v novo življenje No kot prvo sem šele danes videla to sp. res hvala ti nensi, pa še kako res maš!Ja danes popoldan polna optimizma, prekašala sem samo sebe s tem, ne morš verjet, "jaz taka cmera", obrača se na bolje, zahvaljujoč moji trdni volji in pomoči angelčkov!Hvala vam tega sveta, posebno še...., ona bo že vedela, če to prebira!by luana Quotetvoja angelska ura prav bode v oči
Quote from: nensi on June 14, 2009, 07:14:16 PMQuote from: luana on June 14, 2009, 02:24:58 PMin pride nov dan s soncem obsijan in srečo obdanQuoteno, zdaj si pa to vsako jutro preberi kot prvo stvar navsezgodaj in veselo zakorakaj v novo življenje No kot prvo sem šele danes videla to sp. res hvala ti nensi, pa še kako res maš!Ja danes popoldan polna optimizma, prekašala sem samo sebe s tem, ne morš verjet, "jaz taka cmera", obrača se na bolje, zahvaljujoč moji trdni volji in pomoči angelčkov!Hvala vam tega sveta, posebno še...., ona bo že vedela, če to prebira!by luana
Quote from: luana on June 14, 2009, 02:24:58 PMin pride nov dan s soncem obsijan in srečo obdanQuoteno, zdaj si pa to vsako jutro preberi kot prvo stvar navsezgodaj in veselo zakorakaj v novo življenje
in pride nov dan s soncem obsijan in srečo obdan
no, zdaj si pa to vsako jutro preberi kot prvo stvar navsezgodaj in veselo zakorakaj v novo življenje
tvoja angelska ura prav bode v oči
Quote from: Gaja on June 30, 2009, 06:35:46 PMQuote from: nensi on June 30, 2009, 06:33:29 PMtko, zdaj grem pa pod tuš, oblečt pa u opero Uživaj v poslušanju še zame. Gajabom, zdaj pa res grem ker če zamudim boš pol huda, k ne boš uživala
Quote from: nensi on June 30, 2009, 06:33:29 PMtko, zdaj grem pa pod tuš, oblečt pa u opero Uživaj v poslušanju še zame. Gaja
tko, zdaj grem pa pod tuš, oblečt pa u opero
Kaj si poslušala oz. gledala v operi, Nensi?Nočko vsem skupaj.
Quote from: nensi on June 30, 2009, 06:36:40 PMQuote from: Gaja on June 30, 2009, 06:35:46 PMQuote from: nensi on June 30, 2009, 06:33:29 PMtko, zdaj grem pa pod tuš, oblečt pa u opero Uživaj v poslušanju še zame. Gajabom, zdaj pa res grem ker če zamudim boš pol huda, k ne boš uživala zamudila nisem, uživala zelo, upam da se je dotaknilo tudi tebe
Quote from: taja6 on June 28, 2009, 01:22:41 AMQuote from: luana on June 26, 2009, 09:41:41 PMQuote from: nensi on June 14, 2009, 07:14:16 PMQuote from: luana on June 14, 2009, 02:24:58 PMin pride nov dan s soncem obsijan in srečo obdanQuoteno, zdaj si pa to vsako jutro preberi kot prvo stvar navsezgodaj in veselo zakorakaj v novo življenje No kot prvo sem šele danes videla to sp. res hvala ti nensi, pa še kako res maš!Ja danes popoldan polna optimizma, prekašala sem samo sebe s tem, ne morš verjet, "jaz taka cmera", obrača se na bolje, zahvaljujoč moji trdni volji in pomoči angelčkov!Hvala vam tega sveta, posebno še...., ona bo že vedela, če to prebira!by luana Quotetvoja angelska ura prav bode v oči Tudi sama sem opazila, kaj bi lahko sporočala?To bo sigurno kdo vedel in se mu že v naprej zahvaljujem. by luana
Lepe sanje vsem
Taja tvoja sličica mi je tko fajn energetska da se je razveselim vsakič sproti ko jo pogledam, hvala ti zanjo
Quote from: nensi on July 04, 2009, 04:33:33 PMTaja tvoja sličica mi je tko fajn energetska da se je razveselim vsakič sproti ko jo pogledam, hvala ti zanjo hvala Nensi, tudi jaz jo tako čutim in jo velikokrat pogledam pozdravček tebi in angelom okoli tebe ura[/b]