IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Vidim, da se po sobanah našega hotela potikata Andres in Azra. Lepo se imejta, jaz se odpravljam spat. V kuhinjo prosim ne vstopajta, razen če si želita skuhati kavico. Vem, da jo oba obožujeta.Nočko, Gaja
A ni Andres vedno za?
Quote from: Gaja on July 28, 2009, 01:36:36 AMVidim, da se po sobanah naega hotela potikata Andres in Azra. Lepo se imejta, jaz se odpravljam spat. V kuhinjo prosim ne vstopajta, razen če si elita skuhati kavico. Vem, da jo oba oboujeta.Nočko, GajaLepe sanje Jaz bi kafe, samo se mi ne da skuhat. Pa tud sama ne bi. Ce bo Andres?
Vidim, da se po sobanah naega hotela potikata Andres in Azra. Lepo se imejta, jaz se odpravljam spat. V kuhinjo prosim ne vstopajta, razen če si elita skuhati kavico. Vem, da jo oba oboujeta.Nočko, Gaja
Quote from: Gaja on July 28, 2009, 01:50:07 AMA ni Andres vedno za? Zdaj pa je pobegnil. Gaja, bom kar caj za obe. Bel ali zelen?
Quote from: Azra on July 28, 2009, 02:05:38 AMQuote from: Gaja on July 28, 2009, 01:50:07 AMA ni Andres vedno za? Zdaj pa je pobegnil. Gaja, bom kar caj za obe. Bel ali zelen? Potem sem ti še jaz pobegnila, he, he. Metin čaj, če si še pri volji.
Quote from: Gaja on July 28, 2009, 02:47:40 PMQuote from: Azra on July 28, 2009, 02:05:38 AMQuote from: Gaja on July 28, 2009, 01:50:07 AMA ni Andres vedno za? Zdaj pa je pobegnil. Gaja, bom kar caj za obe. Bel ali zelen? Potem sem ti še jaz pobegnila, he, he. Metin čaj, če si še pri volji.no, tega pa nisem imela ...