Zdaj pa moram povedati, kar sem videla danes zate Maša:
1. videla sem te hoditi po stopnicah navzgor v neke zelo svetle prostore, kjer se dogajala dejavnost masaže oz. nega telesa oz. nekaj podobnega, ker sem videla neko žensko oblečeno v bel kopalni plašč
2. videla sedanji dom - visoke stolpnice z belimi ruletami na oknih - recimo ulica Grad.brigad v NG
3. kje boš živela - velika voda, barčica ampak majhna, ko sem vprašala kje je to - nisem dobila vpogleda - samo blizu vode (glede na to kar si napisala, da je tvoja želja - vidim, da je to morje)
Zanimivo pri vsem pa je, da je od tu naprej bila samo indigo barva. Kaj to pomeni, nimam pojma 
Maša, a boš dala kak komentar 
Ja, masaže vedno opravljam v belih oblačilih in tudi sodelovanje s tem novim salonom je povezano s stopnicami, ki vodijo v dvorano, kjer naj bi imeli tečaje masaž. Lahko pogledaš, če bom tudi jaz imela kakšne skupine tečajnikov za masaže? ???
Stanovanje v katerem živim me res utesnjuje. Je podkletena varianta, mi je drugač ok, a kot, da ne morem lih globoko dihat, gledat sonček.... Gorica na splošno mi je cool, fajn klima, vzdušje, a mam neke simpatije do morja. Ma ne vem, če bi lih živela na obali, bi pa imela tam doli vikend. JAAAAAAAAAAAAA

Ta indigo barva je po mojem povezana res s tretjim očesom in to s tem, da nočem videti resnice, stvari takšne kot so in si to tudi priznat

. Sedaj sem prav v tem procesu, ko se vse to kaže v različnih situacijah.

Moja želja pa je tudi s svojim izkušnjami v ljudem prebujat luč, radost, ljubezen,... Mogoče je pa to povezano z duhovnim učiteljem ???
Super si dobila

Sporoči, če dobiš še kaj.
Objem