Author Topic: Opažanja po predvidih 9 zvezdnega ki II.  (Read 131604 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
Re: Opažanja po predvidih 9 zvezdnega ki II.
« Reply #135 on: July 08, 2014, 11:36:51 PM »
Maja,

9zk se splača spremljati ali celo  naučiti.   Na ta način imamo en tak hiter predvid v dogajanja. Jaz osebno vedno znova opažam,  da kadar je izpiranje z vodo ali energijsko številko 1, sem vedno ob denar. Najpogosteje so to neki nepričakovani stroški.  Sicer pa je imel nekoč Vojko svoj forum namenjen samo za 9zk in opažanja in predvide v prihodnjih letih.  Tistikrat smo brez težav napovedali vse slabe stvari,ki se sedja dogajajo po arabskih državah.  Darja, torej naša forumska Darja je  v 9zk zelo dobra. Bodi še ti.

Andres

Andres, tudi meni je malo zbledelo znanje, bo treba na kakšen osvežitveni tečaj ;)

:) :D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #136 on: July 09, 2014, 11:23:21 PM »
V znanje vsem.  Knjiga v slovenščini ki je bila izdana, jo imava tule verjetno samo jaz in Darja. Morebiti celo Tea.   Kot pomnim tistikrat le ta knjiga na žalost ni šla preveč v prodajo, oziroma če že, je bilo to bolj počasi.   Verjamem, da je kakšen izvod celo ostal in bi vam bilo zelo koristno če bi si jo kupili.    Boljše to knjigo kot pa Psi. :)

Darja.  Kot sva napisal. Poženiva se na stari tir. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #137 on: July 10, 2014, 09:04:43 AM »
Bom pobrskala in si jo sposodila ter vzela na morje, če je slučajno v knjižnici na voljo.
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #138 on: July 10, 2014, 09:44:56 AM »
Iščem, iščem, pa ne najdem. Niti avtorja, niti naslova, ne nič.
9ZK 674

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #139 on: July 10, 2014, 09:48:03 AM »
Bo treba kar s pomočjo web-a. Imaš online tečaje.
9ZK 656

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #140 on: July 10, 2014, 09:50:27 AM »
To vem, samo sem hotela na morju izkoristiti malo pa prebrati zadevo. Ah, bo treba drugo čtivo zbrat.  :laugh:
9ZK 674

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #141 on: July 10, 2014, 10:00:25 AM »
V znanje vsem.  Knjiga v slovenščini ki je bila izdana, jo imava tule verjetno samo jaz in Darja. Morebiti celo Tea.   Kot pomnim tistikrat le ta knjiga na žalost ni šla preveč v prodajo, oziroma če že, je bilo to bolj počasi.   Verjamem, da je kakšen izvod celo ostal in bi vam bilo zelo koristno če bi si jo kupili.    Boljše to knjigo kot pa Psi. :)

Andres

Andres, jaz sem imela samo skripto,ki sem jo dobila na njegovem seminarju. Drugače je pa knjiga od Mitja Stojadinov - Zmajev dih , tam je kar dosti o 9ki v povezavi z J-čingom. In še ena mala knjižica obstaja KIGAKU- Takeo Mori, Richard Smit

Ja se bo treba pognat na stari tir...imaš prav  ;)

Lep deževen dan sem ;)

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #142 on: July 10, 2014, 10:23:19 AM »
To vem, samo sem hotela na morju izkoristiti malo pa prebrati zadevo. Ah, bo treba drugo čtivo zbrat.  :laugh:

Na morju je pa ja dovolj drugega "dela".  ;D
9ZK 656

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #143 on: July 10, 2014, 11:08:50 AM »
Vedno sem oboževala it na plažo s knjigo v roki.
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #144 on: July 10, 2014, 09:49:15 PM »

Andres

Andres, jaz sem imela samo skripto,ki sem jo dobila na njegovem seminarju. Drugače je pa knjiga od Mitja Stojadinov - Zmajev dih , tam je kar dosti o 9ki v povezavi z J-čingom. In še ena mala knjižica obstaja KIGAKU- Takeo Mori, Richard Smit

Lep deževen dan sem ;)

Aja, tisto si imela.  Jaz pa kot sem napisal imam knjigo. Mislim, da če se Mitjeva usoda nebi končala kot se je, bi bilo danes v Sloveniji veliko več ljudi ki bi vedeli za 9zk.  Vojko je seveda pripomogel ogromno, vendar z Mitjem bi bilo vse skupaj informativno bogatejše.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #145 on: July 10, 2014, 09:52:21 PM »
Sem pogledal še na splet in to knjigo se še vedno dobi. 
http://www.buca.si/index.php?nav1=knjigarna&nav2=izdelek&id=721

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #146 on: July 10, 2014, 10:11:35 PM »
Sem že pogledala v našo knjižnico, sta dva izvoda na voljo. Bom si sposodila jo takoj, ko bo mogoče, ter probala preučit.
9ZK 674

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #147 on: July 10, 2014, 11:34:29 PM »

Andres

Lep deževen dan sem ;)

Aja, tisto si imela.  Jaz pa kot sem napisal imam knjigo. Mislim, da če se Mitjeva usoda nebi končala kot se je, bi bilo danes v Sloveniji veliko več ljudi ki bi vedeli za 9zk.  Vojko je seveda pripomogel ogromno, vendar z Mitjem bi bilo vse skupaj informativno bogatejše.   

Andres

Ja res je škoda, da je bila takšna usoda. Mitja je imel ogromno znanja.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #148 on: July 14, 2014, 12:33:49 AM »
Našel sem zanimivost v videu, ki že na začetku navaja Ukrajino leta  1932- 1933  Obe energiji sta podobni kot je lanska in letošnja, v istem času pa se kot vidimo doajajo podobne stvari.   Da vam ne bo treba gledati celega dokumentarca naj zapišem da je to zapažanje že na začetku na  3:50

« Last Edit: July 14, 2014, 12:35:57 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #149 on: July 22, 2014, 01:07:34 PM »
Začela sem spremljat dnevna 9ZK števila, da vidim, kako delujejo.
Številka za današnji dan je 6. To je "moja" številka. Včeraj, ko je bila 7, ki je tudi Kovina, je bil zame zelo pester dan.
Seveda pa bo treba spremljati na daljši rok, da bom lahko podala kakšno konkretno ugotovitev.
9ZK 656