Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing

Projekt - manifestacija

<< < (48/66) > >>

Regina:
Moj dragi je včeraj zbolel. Seveda sem ga takoj vzela v roke ;), med theto pa sem dobila  sporočilo, da ima grdi bronhitis, ki se lahko razvije v pljučnico, če ga ne bo odležal. Vsaj enkrat me je poslušal, ostal doma in šel k zdravniku, ta pa je mojo "diagnozo" potrdil. ::)
Drage thetke, da ne nakladam - tokrat vas jaz prosim za eno skupinsko manifestacijo.  ang:
Bi šlo jutri popoldan? 

Mimogrede še eno vprašanje za vse tiste, ki imate že več izkušenj.
Med theto sem opazila, da je posebej izstopala njegova grlena čakra. Čisto podivjala je, zelo hitro se je vrtela, modra barva pa je bila precej raztrgana. Kolikor vem, peta čakra ni odgovorna za delovanje pljuč, ampak je to šesta. OK, zdi se mi logično, ker je imel pred nekaj meseci dolgotrajno vnetje dlesni, ampak če je zdaj dobil bronhitis, bi pričakovala, da bom videla kakšne motnje tudi na šesti, ta pa je dobesedno izginila. Kaj mislite,  bi lahko bila tako počasna, da je niti videla ne bi?

Tea:
Jutri popoldan sva sicer povabljena na rojstnodnevno zabavo, ampak tudi pri nas je Ljubota ponoči treslo, tako da ne bo odveč, če poprosim tudi zanj enega skupinca za zdravljenje. Vzela pa si bova toliko časa, da opravimo zdravljenje.

Regina:
A tako, tudi Ljubota grize? Potem bomo pa še njega pocrkljali.  ;D

Nena:
Vi samo povejte uro in evo mene poleg :) :-*

Iza:
Regina, kar se tiče grlene, mislim, da ima prste vmes virus, ki razsaja naokrog.
Mene se je lotil pred 14imi dnevi. Navkljub Theti, Radioniki, Homopatiji in koloidnemu srebru nisem ozdravela v trentuku - začelo pa se je ravno na grlu in tudi drugi poročajo tako. Sicer nisem obležala, sem bila pa dva dni malo bolj čudna. Meni se je v preteklosti viroza vedno razvila v pljučnico, tokrat se je končalo le z rahlim izkašljevanjem.
Govorila pa sem z ljudmi, ki jih tale viroza polaga v posteljo - pravijo, da se še nikdar v življenju niso tako slabo počutili, kot ravno tokrat.
To so samo informacije s terena  ;D
Tudi jaz sem za eno seanso, a bolj pozno popoldan.
Sporočite termin  ;)

Lep dan!

Iza

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version