Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing

Projekt - manifestacija

<< < (49/66) > >>

Gaia:

--- Quote from: Tea on December 18, 2008, 05:38:53 AM ---Jutri popoldan sva sicer povabljena na rojstnodnevno zabavo, ampak tudi pri nas je Ljubota ponoči treslo, tako da ne bo odveč, če poprosim tudi zanj enega skupinca za zdravljenje. Vzela pa si bova toliko časa, da opravimo zdravljenje.

--- End quote ---

Tea, mislim, da je mišljeno danes popoldan, kajne Regina. Zanimivo tole z virusi. Virusi so povezani s prepričanji glede lastne vrednosti in samozavesti. Človek dobi virusno obolenje, kadar ni sam zadovoljen s sabo na kateremkoli področju svojega življenja.

Jaz se vam pridružim pri zdravljenju, ker so tudi moji prijatelji danes zboleli za virusi  :o in ne bomo delali tisto, kar smo nameravali.

Pa dejmo mal še vreme zmanifestirat. Pri nas lije kot iz škafa.

Goga

Regina:
Ja, mišljeno je bilo za danes popoldan. Predlagam 18. uro in že v naprej  hvala vsem, ki boste imeli možnost biti zraven. ang:

Ja Iza, tudi jaz mislim, da se tega virusa ne bo kar tako znebil, da bi bila težava še večja, pa je tudi veliko na tem, kar pravi Goga. Takega deloholika, ki si ne zna vzet časa zase, skoraj ne najdeš. Zdaj ko je v glavnem direndaj v službi mimo in bi se lahko malo sprostil, pa ga je sesulo.  :'(
Kaj čem, tudi on se uči.  ;)

Nena:
Po mojih opažanjih zbolevajo ravno v tem času za raznimi "virusi" predvsem ljudje, ki si ne znajo vzeti časa zase in za počitek. Sploh v teh hudo natempiranih časih je zelo priporočljivo poslušati svoje telo in dušo, ter ju sem in tja pocrklajti s počitkom , nežnostjo in prijaznostjo do sebe.

Še dobro,. da imamo theta...vsekakor se vam pridružim ob 18h. Najbolje, da ena pobere imena vseh zdravljenja potrebnih in naredi za vse, ostali pa samo pošiljamo brezpogojno ljubezen. Je le fajn malo organizacije, da ni potem vse zbrkano. In ko bomo že vsi tam, lahko zmanifestiramo še sonček in suho vreme...lahko tudi sneg, v mejah noramle seveda, da ga nau slučajno zapadel potem 2 m, ker tolk ga pa ne potrebujemo( da bo Božič lep bel), samo, da je sonček in suho. Po želji.....  ;)

Regina:
Za zdravje očitno ne bo problem, za vreme je pa že vprašanje. Vsak bi imel svojega in drugačnega, ampak probat ni greh  ;D

Torej bom kar jaz začela z imenom, na koncu, tako kot jih boste pač dodajali, pa jih bom spravila na skupen seznam.

Andrej
Ljubo

Tea:
ok torej sva midva ob 18 zraven

Ljubo je sicer že dober ...... ampak ne škodi nič, če je na seznamu, da bo bolj držalo.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version