Author Topic: Skupinsko zdravljenje  (Read 101516 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Skupinsko zdravljenje
« Reply #150 on: July 28, 2009, 04:34:27 PM »
Imamo več denarnic na seznamu kot pacientov. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #151 on: July 28, 2009, 06:05:58 PM »
Se lahko še jaz dodam na seznam? Ne z denarnico ... Rabim samo malo pospeška na poti ...
9ZK 656

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #152 on: July 28, 2009, 06:50:21 PM »
Tudi jaz bi dodala še denarnico. Mi je ušla iz posta!  ;)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #153 on: July 28, 2009, 07:06:47 PM »
Imamo več denarnic na seznamu kot pacientov. :)

Andres

Ja včasih je potrebno poslati brezpogojno ljubezen tudi svojim denarnicam, da lažje sprejemajo denar. ;)
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #154 on: July 28, 2009, 07:07:54 PM »
Updejtan seznam:

Mark
Nensi
Andres (in njegova denarnica)
Mihael
Karen
Azrina denarnica
Teina denarnica
Nena in njena denarnica
Mačica in njena denarnica
Tia
Anina denarnica
Tajina denarnica
Ženska

:-* Gaja
www.theta.si
DZK 519

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #155 on: July 28, 2009, 08:23:44 PM »
Očitno je bil dan pravšnji saj brez zadržkov oziroma kakšnih posebnih opravil sem bil lahko poleg. Torej hvala za dano zdravje vsem, ki so to želeli, ter seveda hvala za polnenje denarnice, za katero se bo še izkazalo za koliko in kdaj se bo le ta napolnila.  Konkreton v sredo je leto na katerega sem se pred nekaj meseci prijavil, tako da postal sem miljonar. :)

Za razliko od zadnjič sem videl bolj od blizu samo tri dve pa sta bili bolj v ozadju, morebiti pa je bil še en moški, česar ne morem za sigurno trditi.  Ena, ima velike kolobarje na joških, tista ta blond je bolj suha in sramežljiva, potem pa je bila še ena, sicer napravljena v rjavo, ali z rjavimi lasmi, za katero ne dam ravno roke v ogenj da je na frišno noseča.   Ta ista si je nekaj tudi gleženj poškodovala ali levo nogo.  Po pravici povedano, tista z velikimi kolobarji je še najbolj odprtega tipa, čeravno sramežljiva veliko v sebi skriva, da o tej potencialno noseči niti ne govorim. :D :D :D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #156 on: July 28, 2009, 08:42:11 PM »
Očitno je bil dan pravšnji saj brez zadržkov oziroma kakšnih posebnih opravil sem bil lahko poleg. Torej hvala za dano zdravje vsem, ki so to želeli, ter seveda hvala za polnenje denarnice, za katero se bo še izkazalo za koliko in kdaj se bo le ta napolnila.  Konkreton v sredo je leto na katerega sem se pred nekaj meseci prijavil, tako da postal sem miljonar. :)

Za razliko od zadnjič sem videl bolj od blizu samo tri dve pa sta bili bolj v ozadju, morebiti pa je bil še en moški, česar ne morem za sigurno trditi.  Ena, ima velike kolobarje na joških, tista ta blond je bolj suha in sramežljiva, potem pa je bila še ena, sicer napravljena v rjavo, ali z rjavimi lasmi, za katero ne dam ravno roke v ogenj da je na frišno noseča.   Ta ista si je nekaj tudi gleženj poškodovala ali levo nogo.  Po pravici povedano, tista z velikimi kolobarji je še najbolj odprtega tipa, čeravno sramežljiva veliko v sebi skriva, da o tej potencialno noseči niti ne govorim. :D :D :D

Andres

Nisem nobena zgoraj opisana, smejala sem se pa tako... Andres, hvala ti!

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #157 on: July 28, 2009, 08:42:48 PM »

Andres

Andres, tega pa ne razumem najbolje.  ??? Kje in koga si to videl? Imaginacija? I kolobarji pomeni kaj  ;D
Lp
 ang:
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #158 on: July 28, 2009, 08:46:36 PM »
Azra.  Hja, to se pač vidi. Še če gre katera na frišno na WC se vidi preteklo dejanje. Kolobarji so rjavi "fleki" pod bradavicami na joškah. :)

Mačica. Potem si bila tista ta odmaknjena. Škoda.  Itak priporočilo.   Pojdi nesti v smetnjak smeti. Čaka te spročilo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #159 on: July 28, 2009, 08:53:38 PM »
Azra.  Hja, to se pač vidi. Še če gre katera na frišno na WC se vidi preteklo dejanje. Kolobarji so rjavi "fleki" pod bradavicami na joškah. :)

Mačica. Potem si bila tista ta odmaknjena. Škoda.  Itak priporočilo.   Pojdi nesti v smetnjak smeti. Čaka te spročilo.

Andres

Se eno pitanjce  :D kako dobiti rjave kolobarje pod joski? Ljubezenski ugriz maybe?  ;D
No, jaz nisem nobena od tvojih kandidatk.  ;D
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #160 on: July 28, 2009, 08:54:50 PM »
p.s.:
Hvala za zdravljenje denarnice! Saj ni potrebno, da doteka, le da obstane, to kar je noter. No, ce kaj prileti se tudi ne bi branila.  ::)
 :-*

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #161 on: July 28, 2009, 09:01:18 PM »
Tako sem se smejala, da sem se pozabila zahvalit za zdravljenje. ::)  :-* Torej, hvala Gaja. :-*

In hvala za sporočilo, ki si ga imel zame, Andres.  :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #162 on: July 28, 2009, 09:21:19 PM »
Hvala za energije Gaja v mojem in Markovem imenu.
Andres ostani v cvetju  :D

Offline 4na

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #163 on: July 28, 2009, 09:31:26 PM »
Hvala za lepo izkušnjo Gaja. bilo je zelo lepo :), sedaj pa mi kot nore trzajo mišice...hm...le kaj to pomeni :D

lepe sanje vsem

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #164 on: July 28, 2009, 09:43:54 PM »
Tole danes je bilo zanimivo, sploh glede denarnic. Ene se niso želele napolnit, si predstavljate :o V glavnem, nekaj sporočil mi je ostalo v glavi. Nensi, Markova bolezen je v hipu izskočila ven, kot da je odslužila svoje. Pri tebi so se pokazali temnejši deli na koncih pljuč in nekaj v zvezi z grlom. Andres, tvoj sin ima direktno povezavo z nadangelom Mihaelom, Karen pa se že ali se naj povezuje z Jezusom, ker obstaja tudi tu neka posebna povezava. Mačica, tvoji denarnici sem morala nalagat občutke, da je ostala polna. Ali imaš morda neke težave s hrbtom? Nena, tvoja denarnica se je napolnila z različnimi valutami. Drugače so preostale denarnice napolnjene in ostajajo polne. Ženska, ali odhajaš na pot ??? sem imela tak občutek.

Andres, se ne najdem v opisu nobene od zgoraj naštetih, razen če sem na frišno noseča.  ;) Bi bila lahko poškodba levega zapestja namesto gležnja? No, zdaj sem se spomnila, da sem vas vse popedenala, na svoje zapestje pa sem čisto pozabila. Očitno je kovačeva kobila še zmeraj bosa. (Ja vem, da je to prepričanje ;)) Glavno, da sem pothetkala svojo denarnico, roki imam dve, he, he.

Hvala vsem za podporo, bili smo na jasi v gozdu, okoli tabornega ognja.

:-* Gaja
www.theta.si
DZK 519