Author Topic: Skupinsko zdravljenje  (Read 101593 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Skupinsko zdravljenje
« Reply #300 on: August 04, 2009, 10:31:16 PM »

Stop. Trafika ne velja več. To je bilo zadnjič. Zdaj velja nekaj drugega. Sem ravno domov prišel, direkt v portirnico in ko pridem malo k sebi napišem dodatna navodila.

Andres

Do trafike res nisem več šla in kot vidim je bilo ok tako.
Čakam nadaljna navodila :) :D :-*

Bom dal nadaljna navodila. Dobiš ob prvi priliki, čeravno priznam, da sem pol le teh napisal že sinoči, potem pa nisem mogel dokončati.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #301 on: August 04, 2009, 10:33:26 PM »
Hvala Nena!  :-*
Smem biti še malo sitna ... Lahko še moj levi gleženj? Med vikendom sem si zvila gleženj, ga poskušala pozdravit s kisovim obkladkim, a sem ugotovila, da sem alergična na kis.  :-\ Please, please. Hvala vnaprej.

A nismo eno s poškodovanim levim gležnjom obravnavali že zadnjič?  Kot pomnim je bila to tista noseča.  Ali pa sem pomešal kaj. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #302 on: August 04, 2009, 10:43:31 PM »
Hvala Nena!  :-*
Smem biti še malo sitna ... Lahko še moj levi gleženj? Med vikendom sem si zvila gleženj, ga poskušala pozdravit s kisovim obkladkim, a sem ugotovila, da sem alergična na kis.  :-\ Please, please. Hvala vnaprej.

A nismo eno s poškodovanim levim gležnjom obravnavali že zadnjič?  Kot pomnim je bila to tista noseča.  Ali pa sem pomešal kaj. :)

Andres

mislim, da je bila noseča tista, ki je bila oblečena v rjavo  ;)

hvala vsem  za zdravljenje  :-*
« Last Edit: August 05, 2009, 09:35:49 AM by taja6 »

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #303 on: August 04, 2009, 11:02:55 PM »
Res je tako. Tisto zraven je pa gleženj bolel. Tudi ta je bila oblećena v rjavo. Torej sem si slabo zaporedje zapomnil.
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #304 on: August 05, 2009, 06:55:54 AM »
Hvala Nena

Imela sem še stranko, tako da nisem mogla biti zraven. Upam, da še ponovimo.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #305 on: August 05, 2009, 07:21:18 AM »
jaz sem sinkota dajala spat, sem se spomnila, ampak nisem bila 100 % zraven. A to pomeni da bo denarnica samo 50% nafilana  ;D  ;D sej tudi to je bolje kot prazna  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #306 on: August 05, 2009, 08:52:52 AM »
Prosim, prosim :) :-*

Včeraj nisem ponavljala vaje, ker sem imela obiske. Očitno vsi, ki tokrat niste bili zraven, imate denarnice veselo polne ;) ang:

Bomo pa lahko ob priliki ponovili. Glede na včerajšnja videnja, glasba denarnicam zelo paše, da se malo pozabavjo in razmigajo ;) :) Da si dajo duška....

Drugače pa je šlo precej lepo vse skupaj. Malce se je samo zapletalo pri Jane, Ireni, Skorpijonki, Ljubotu in Mačici. Tukaj so lastniki, ki bi rabili malo glasbe in sprostitve....gre za zapravljanje po nepotrebnem,.... za miselnost, da je denar nepotreben,... težko sprejeti ga...in šment celo nekdo ga prav ne mara. Zdaj pa kjer se kdo najde... ;) :P
Ampak denarnice so vseeno imele svoj žur in se niso dale kaj dosti motit :P...samo toliko v razmislek, če ravno ne ostanjeo polne pri vseh... 8)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Princes

• Mojster
« Reply #307 on: August 05, 2009, 09:09:14 AM »
Nena, kaj se je dogajalo pa z mojo denarnico?
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #308 on: August 05, 2009, 09:12:30 AM »
Tvoja denarnica, Princes, je veselo sprejemala obilje, ki ji pripada :)...tok "sprejeti-dati" je lepo stekel.. :) :-*
So bili pa evrčki...kake tuje valute ni bilo videt :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #309 on: August 05, 2009, 09:13:27 AM »
Prosim, prosim :) :-*

Včeraj nisem ponavljala vaje, ker sem imela obiske. Očitno vsi, ki tokrat niste bili zraven, imate denarnice veselo polne ;) ang:

Bomo pa lahko ob priliki ponovili. Glede na včerajšnja videnja, glasba denarnicam zelo paše, da se malo pozabavjo in razmigajo ;) :) Da si dajo duška....

Drugače pa je šlo precej lepo vse skupaj. Malce se je samo zapletalo pri Jane, Ireni, Skorpijonki, Ljubotu in Mačici. Tukaj so lastniki, ki bi rabili malo glasbe in sprostitve....gre za zapravljanje po nepotrebnem,.... za miselnost, da je denar nepotreben,... težko sprejeti ga...in šment celo nekdo ga prav ne mara. Zdaj pa kjer se kdo najde... ;) :P
Ampak denarnice so vseeno imele svoj žur in se niso dale kaj dosti motit :P...samo toliko v razmislek, če ravno ne ostanjeo polne pri vseh... 8)

Ah, kje pa ... nimamo še čisto polnih, se pa seveda polnijo  ;D

Si želim, da bi ponovili  :D

A lahko zvem še za mojo, Nena
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #310 on: August 05, 2009, 09:14:52 AM »
Sem mislila na tiste, Tea, ki niso bili na seznamu ;) :-*

Seveda, pa bomo to še ponovili, v to ne dvomim :D ang:
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Princes

• Mojster
« Reply #311 on: August 05, 2009, 09:22:47 AM »
Tvoja denarnica, Princes, je veselo sprejemala obilje, ki ji pripada :)...tok "sprejeti-dati" je lepo stekel.. :) :-*
So bili pa evrčki...kake tuje valute ni bilo videt :)

Nena, hvala :-*.  Moram pa priznati, da je bilo občutenje včeraj med manifestacijo energijsko drugačno  kot pri ostalih zdravljenjih. Energije so bile izdatnejše, intenzivnejše, skratka zelo, zelo močne.
Zanimiv se mi je zdel prizorček, ko smo en za drugim jemali svežnje denarja iz kupa striktno zloženih bankovcev, kot ga je videti v bančnem trezorju. Za vse je bilo dovolj in še več. :)

In še ena zanimivost. Pri zdravljenjih se vidi ponavadi koliko ljudi sedi v krogu. Včeraj sem videla samo en velik krog in iz njegove notranjosti se je dvigala močna svetloba, ki se je izmenično tudi vračala v ta krog. Iz tega sem sklepala, da v manifestaciji ni bilo sodelujočih.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #312 on: August 05, 2009, 09:25:52 AM »

In še ena zanimivost. Pri zdravljenjih se vidi ponavadi koliko ljudi sedi v krogu. Včeraj sem videla samo en velik krog in iz njegove notranjosti se je dvigala močna svetloba, ki se je izmenično tudi vračala v ta krog. Iz tega sem sklepala, da v manifestaciji ni bilo sodelujočih.

Kolikor sem jaz videla,sva bili tokrat res samo midve. Pa to nima veze...luštno je bilo pa vseeno, kajne??! :D ;D
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Princes

• Mojster
« Reply #313 on: August 05, 2009, 09:32:19 AM »
Ja, bilo je lepo :) :). Ampak zanimivo bi bilo, ko bi nas sodelovalo več. Mislim, da bi bilo "ogromno energije" in pomoč manifestaciji. Samo razmišljam in sklepam 8).

DZK 151

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #314 on: August 05, 2009, 09:33:16 AM »
O,groza.....a tudi to si videla?
 :o
Ne, jaz sem po moje preveč varčna. Ma,kakšno zapravljanje po nepotrebnem. Včasih sem sama na sebe jezna, kaj se cenkam za 10 centov.

Ob sedmih sva dobile obiske iz Beograda. Jao,jao. Potem veste,kako sem bila prisotna,ne? :-\