pozdravljeni!
zasledila sem, da je nenapisano pravilo foruma, da se vsak nov član, ki bi žele biti del vaše skupnosti predtavi

video filma nimam, bom pa nekaj napsiala
stara sem 32 let, mamica samohranilka še ne dveletne punčke, ki je lansko leto zbolela za rakom na dojki. k vam sem se zatekla po naključju, ko sem brskala za osnovami reikija, katerega tečaj za 1. stopnjo opravljam čez dva dni... izjemno ste me pritegnili, saj sem sploh prvič v življenju slišala za theta healing. sedaj že dva dni pregledujem vaš forum, srkam informacije, berem, se učim in dosti presmejem. zelo prijazno me je sprejela tudi Gaia. Andres me je hotel zbrisat zaradi nicka

hehe, tole moje ime me spremlja že od srednje šole, je spomin na pesem maturantskega izleta, številke pa so datum mojega rojstva. sem pozitivna, optimistična, vedra oseba, ki se v življenju veliko razdaja za druge, hkrat pa pozabljam nase.. na poti k ozdravitvi sem ugotovila, da ne morem pomagat drugim v nedogled, dokler se ne naučim pomagat najprej sebi, saj tudi mene spremljajo negativni vzorci preteklosti in veliko jih je, preveč, veze so pustile precej posledic, moji živci potrebujejo umiritev, da bom lahko boljša oseba in boljša mamica, prijateljica, hči, partnerka... od tod tudi moja bolezen. stres me je pripeljal predaleč. tako me je pot po naključju vodila k osebi, ki me bo iniciirala v reiki, in h ge. Gaji, h kateri bom gotovo odšla na seminar theta healinga.
upam, da me boste sprejeli medse in upam, da bom tudi jaz kaj doprinesla k vaši skupnosti!
pa lep pozdrav!
Aisha