Lep pozdravcek vsem!
Ze par dni zbiram pogum, da se vam tudi osebno predstavim. Se nikoli se nisem pridruzila nobenemu forumu, vasa stran pa me je tako fascinirala in mi obenem povzrocila "metuljcke" v trebuscku, da sem zacutila, da bi se vam zelo rada pridruzila.

Sem 30 letna mamica triletnemu sincku in zena svojemu dragemu, ki ju neizmerno ljubim. Druzina mi pomeni veliko, zato si za ljubezen, pogovor in razumevanje vzamem/vzamemo veliko casa.
Ze od nekdaj me zanima vse kar je skrito, neraziskano in tisto, kar me navdaja s toplino in sreco. Zato sem se lansko leto po koncanem studiju odlocila, da se koncno posvetim necemu, kar si zelim ze zelo dolgo casa; poiskati notranji mir, prisluhniti sebi, poiskati pravo sebe in deliti to z ostalimi. Koncno sem se odlocila za ucenje astrologije, ki me je popolnoma prevzela. Zacutila sem mir, veselje in zeljo po novem raziskovanju sebe, druzine in neposredne okolice. Poleg tega sem spoznala, da bi lahko svoj studij (arhitekturo) povezala z astrologijo in s tem ustvarjala bolj primerno in človeku "na kožo" pisano okolje.
Zelo rada bi se pridruzila vasim "debatam" in bila del njih. Ceprav je moje znanje astrologije se bolj na zacetku, pa je zelja po novih odkritjih in povezovanjih zelo velika. Upam, da mi boste dali to priloznost.

Želim vam en lep soncen dan in se enkrat pohvale za tako zanimivo in zelo poucno stran!
Petra