Jah od kje tako ime, ne vem točno, pač tisti trenutek, ko sem se prijavljal mi je prišel na um ta izraz. No, največja sranja sveta si navadno skuham kar sam, lahko bi se reklo, da imam mojstrski izpit iz povzročanja težav hahah. Ampak..., vsaka stvar je dobra za nekaj, no morda jaz ta izrek uporabljam le za tolažbo, no meni definitvno pomaga in to je važno....
Ta forum je res potrebno poživiti, če se nič ne dogaja....se potem še bolj nič ne dogaja....
in tako do bridkega konca...., ker pa vidim nek potenical...se bom vsekakor potrudil. Imam občutek, da se tod zbirajo dobri ljudje, ki verjamejo tudi v tisto kar ni vidno v fizični podobi, v tisto kar ne občutimo kot mraz, toploto, svetlobo..., ker mi je to blizu, me zanima, ker verjamem...., skeptikom vedno rečem, poglej tovariš, morda vidiš radijske valove, televizijske..., signal za GSM itd..? ja ne, jih morda občutiš kot kak dražljaj iz okolja? Torej ne obstajajo ne? Ja seveda so, samo pravo tehniko sprejema je potrebno uporabiti in takrat dobijo ti nevidni dejavniki okrog nas, obliko ki omogoča pretvorbo nevidnega v vidno....