Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
PLANETARNI VPLIVI V LETU 2009 /mrki, retrogradnosti, prehodi v nova znamenja/
Mojzes:
Gledam,gledam, pa gledam, iz organizirane preventive Retro Merkurja za drugo leto 2009,
torej: leto 2009
11.01. - 31.01.2009
07.05. - 30.05.2009
07.09. - 28.09.2009
26.12. - 14.01.2010 ( tle ze vidim,da prazniki ne bojo v prelepem zvenu aktivni..)
http://www.khaldea.com/kldaephem/2000/jan2009gmt.shtml
http://www.astro.com/swisseph/ae/2000/ae_2009.pdf
taja6:
oooo Mojzes hvala ti za tele efemeride, srce si :-*
mavrica:
O tele efermide so prav lepo pregledne, ko so retro gibanja v rdečem prikazana,,,samo merkur bo še nejmanjši problem. Vidim da je še nekaj retro planetkov v naslednjem letu ??? pestro bo ;)
Lunca:
Hojla, Mojzez mi je poslala tole po mailu in Tea prosim, če objasniš, letos je po moje marsovo leto, tukaj pa je nekako navedeno, da marsovo leto prehaja v leto sonca. Mislim, da je tu neka pomota??
Horoskop za 2009. godinu
Posted: 31 Dec 2008 03:20 AM CST
Nemili događaji koji su Hrvatsku potresli ove jeseni, uzrokovali su promjene u Vladi, potakli na interventne mjere, mobilizaciju antikorupcijskih snaga i preustroj policije, samo su jasan podsjetnik da se još uvijek nalazimo u godini Marsa. Ovakav nesmiljeni Marsov teror potrajat će do proljeća 2009. kada će "upravljačku palicu" preuzeti Sunce.
Ipak, s Marsom ne smijemo povezivati samo nasilje, krvoproliće, likvidacije i kriminal jer osim svoje tamne strane ovaj žestoki planet glavni je pokretač sportskih nadmetanja i simbol svih oblika fizičke aktivnosti. Pod njegovom vladavinom grade se i otvorene su sportske dvorane diljem zemlje, a naši su sportaši osvojili olimpijska odličja i srušili europske i svjetske rekorde.
Na globalnom planu astrološka vladavina Sunca, koja će započeti 21. ožujka 2009., donijet će snažne i istaknute ljude kojima se vjeruje ali i daje previše ovlasti. Zloporaba moći bit će i dalje prisutna, pa je pojava i jačanje diktatora i više nego izvjesna. Prosvjedi mlađe populacije neće se smanjiti, taj se trend može samo povećati, a oslonac na modernu tehnologiju tek će pokazati svoj puni potencijal. Ipak, od proljeća nadalje može se očekivati ublažavanje recesije i obuzdavanje svjetske ekonomske krize.
Na osobnom planu naredne će godine, zbog Jupitera u Vodenjaku, najbolje proći zračni - Vodenjaci, Vage i Blizanci, te vatreni Ovan, Lav i Strijelac. Mrzovoljan Saturn napustit će znak Djevice krajem listopada, pa će se Djevicama stabilizirati zdravlje a Ribama odnosi s partnerom. Blizanci će se konačno preseliti, a Strijelci mogu očekivati poboljšanje na poslu.
klarus:
zanimivo bo tudi naslednje silestrovo, ko bo lunin mrk :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version