Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
PLANETARNI VPLIVI V LETU 2009 /mrki, retrogradnosti, prehodi v nova znamenja/
cvetka:
--- Quote from: Andres on December 26, 2009, 10:12:05 PM ---Tačas imamo R Merkur in R Mars. Ne vem sicer kako vi, toda sam opažam kar vse noro.
Bila je tisti požig hlač Nigerijca v Delta ameriškem letalu in spet je to označeno kot terorizem. Istočasno je zasilno pristalo na Islandijo letalo Lufthanse, za katero so rekli, da je podtaknjena bomba v njem. Nič ni bilo res. Upirajo se v Teheranu, enako kot pred šestimi meseci, če se dobro spomnim.
Žal je točno danes umrl moj stric, ki ga je kar hitro odneslo za rakom.
Andres
--- End quote ---
moje sožalje, Andres, stric je pač eden od najbližjih, ang:
Andres:
Hvala Cvetka. Stric je bil zelo dobra oseba, vendar glede na starost je prišel tudi njegov čas.
Naj še napišem drugo, kar ni v kontekstu z mojim pokojnim stricem, da se že za ta teden, bržkone zadnji dan v letošnjem letu tu pripravlja bolj resna demonstracija. Ker sem obveščen tudi drugače, oziroma sem bil ravno na sestanku, bodo bržone uporabljeni tudi zažigalni predmeti. Torej bo gorelo in pokalo. R Mars in R Merkur kažeta bržkone na tisto kar bi se moralo zgoditi že preteklo zimo, ali kar lani oktobra.
Andres
Tea:
Predvsem to kaže tudi na Mrk, ki bo v znamenju Raka točno na silvestrovo
Andres:
Še to povrhu Tea? In tačas, oziroma danes sem dobil obvestilo, da je let moje mame na Islandijo odpovedan. Tako je nastala cela zmeda, ki sem jo tudi uspešno rešil.
Andres
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version