Kot ste nekateri poučeni so konec preteklege in v začetku tega meseca, v islandskem parlamentu sprejeli državno poroštvo za vse Icesave račune v Britaniji in na Nizozemskem.
Naj napišem zaporedje.
Celo poletje so se dogajali manjši protesti a se je čutilo nelagodje državljanov, saj Icesave ni problem države in s tem državljanov, temveč privatnih bank, ki so podobne finančne akrobacije tudi izvajale.
27.8. je v islandski parlament prišel generalni sekretar NATO, Rasmusen. Uradna objava. Islandija je zelo pomemben člen v tej severno atlantski zvezi.
28.8. Islandski parlament je sprejel državno garancijo.
1. september. Potrdil ga je tudi predsednik države Olafur Ragnar Grimsson.
Od 28.8. dalje, torej dnevom po obisku Rasmunsena iz NATO so Islandci kot bi bili vsi po vrsti hipnotizirani. Videti je enako kot da se nebi zgodilo nič, vse naj bi teklo v najlepšem redu, informacije tečejo v prazno ali tudi v drugo smer.
Naneslo je, da sem o tem precej premišljeval in glede na vse o čemer razmišljam, berem, govorim, mi ni bilo težko zaključiti kaj se dogaja. Preprosto so nad Islandijo spustili frekvence HAARP, ki omogočajo ljudi narediti popolnoma mirne. Gre za neke vrste mind control, torej masovno umirjanje ljudi. To tačas občutim deloma tudi sam, vendar imam okoli mene več vrst zaščit zato sem se posvetoval še z nekaterimi drugimi, ki moje domneve potrjujejo.
To vse torej pomeni, da bomo sčasoma manipulirani. Na ta način bomo sovražili črnce in arabce, torej muslimane in s tem nam lahko zanetijo novo versko vojno.
Andres