Author Topic: Angelske številke - III. del  (Read 100988 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Re: Angelske številke - III. del
« Reply #180 on: January 23, 2009, 12:46:31 PM »
ko igram igrco, ful krat dosežem 1024 točk...

kako pa vidiš to številko?
kot 10+24, 102+4...?

Offline metulj

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #181 on: January 23, 2009, 03:53:07 PM »
ko igram igrco, ful krat dosežem 1024 točk...

kako pa vidiš to številko?
kot 10+24, 102+4...?
jaz ob tej številki pomilislim vedno na 2 na deseto potenco...torej na 2 in 10  ???

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #182 on: January 23, 2009, 04:12:04 PM »
Metulj, če pogledamo skozi angelsko numerologijo, ti želijo skozi ta števila sporočiti, da fokusiraj svoje misli v pozitivno smer, skrbi dvome pa predaj. Z = ti Stvarnik sporoča, da te ljubi, 2 te opominja, da zaupaj saj imaš s 4 angelsko družbo ob sebi. Predvsem pa zaupaj svojemu glaseku v trebuhu- intuiciji.  ;) :-*
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline metulj

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #183 on: January 23, 2009, 05:25:50 PM »
Hvala neely18
Moram rečt, da sem pregledovala poste pod temo angeli - kdo je kdo in mi je ful zanimivo..uporabno. in bom kar začela tud sama več z angeli delat :)

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #184 on: January 23, 2009, 05:29:58 PM »
Hvala neely18
Moram rečt, da sem pregledovala poste pod temo angeli - kdo je kdo in mi je ful zanimivo..uporabno. in bom kar začela tud sama več z angeli delat :)

Lepo to. Ti le zaupaj  in je ok. Angelčki pa ne komplicirajo. Če se v kakšnem trenutku ne spomniš imena, je tudi prav če jih samo pokličeš za namen. Ti se le zahvali in to je to.  ;)
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline bilka

• Mojster
« Reply #185 on: January 24, 2009, 09:28:23 AM »
Eto, sem tudi jaz začela malo prakticirat z angeli. Sem priužgala svečko zvečer in malo pomeditirala, zaprosila angelčke za pomoč... ampak valda, pozabla sem se zahvalit. sem se kasneje, ko sem sde spomnila. ampak taki smo pač ljudje - v večini znamo samo prosit, nikoli pa se ne znamo zahvalit :(((
se bom trudila, da bom večkrat rekla hvala.

so se mi pa zdaj spet začele pogosteje pojavljat številke 19, 9, 4 (včeraj sem dobla sms s številke 1919, pogledala na uro ob 19..04, naslednjič pa ob 19.41, rojena sem 19.4, zdaj je ura 9.19, prejšnjič, ko sem pogledala pa je bila 9.04. pa saj ne vem no :)))

sem malo pogledala v tej temi, kaj bi te številke bile - očitno mam angele ob sebi in mi govorijo, da naj jih kar večkrat zaprosim za pomoč. 9 pravi, naj se začnem ukvarjat s svojim žćivljenjskih poslanstvom. ne forumu MyChi pa sem vidla, da 19 pomeni, da naj ostanem fokusirana na svoje poslanstvo...
ampak kaj, ko ne vem, kaj je moje poslanstvo...

in zdaj me obremenjuje tolko stvari, da kar ne morem se ne obremenjevat z njimi. mogoče pa mi sporočajo, da sem na pravi poti, da prav delam ampak da naj samo zaupam in bom potrpežljiva...

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #186 on: January 24, 2009, 10:37:47 AM »
ampak kaj, ko ne vem, kaj je moje poslanstvo...

in zdaj me obremenjuje tolko stvari, da kar ne morem se ne obremenjevat z njimi. mogoče pa mi sporočajo, da sem na pravi poti, da prav delam ampak da naj samo zaupam in bom potrpežljiva...

Pravzaprav na podzavestnem nivoju zelo dobro veš, kaj je tvoje življenjsko poslanstvo, le da te ego in tvoj zavestni um malo bremzata. Številke in drugi znaki ti zagotovo sporočajo, da si na pravi poti, ti se le prepusti in svoje skrbi predaj angelom, da ti bodo lahko pomagali. Drugače pa celoten pomen številke 19 pomeni: Bodi osredotočena na to, da pomagaš sebi in drugim živeti bolj zdravo in umirjeno življenje. Ostani pozitivna in optimistična glede svojega božanskega življenjskega poslanstva.

Na hitro sem ti naredila še en vpogled z angelskimi kartami glede tvojega življenjskega poslanstva. Najprej moraš iz svojega življenja odstraniti vse stare energije, da bi naredila prostor novim, drugačnim. Odpovej se stvarem, ki ti ne služijo več, se zamisli, kateri ljudje, prijatelji, dogodki te omejujejo in se od njih poslovi. Angeli ti sporočajo, da te v tem obdobju sprememb ščitijo pred vsemi negativnostmi in skrbijo zate, si pa sedaj ti na potezi, da se spomniš, kdo v resnici si in obudiš vse svoje starodavno znanje in ga začneš deliti z drugimi.

ang: Goga
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline bilka

• Mojster
« Reply #187 on: January 24, 2009, 11:04:34 AM »
Goga HVALA!!!
Saj v zadenjm času opažam pri sebi, da spet potajam tista prava jaz, bolj podobna taki, kot se bila, ko sem bila otrok. In tudi sama sem ugotovila, da za te spremembe potrebujem dosti energije in moram zaradi določene ljudi črtat iz življenja. posebno take, ki mi pobirajo mojo energijo. zdaj se že en mesec obremenjujem s tem, kako naj eno osebo črtam - ker mam občutek, da me potrebuje, istočasno pa vem, da mi pobira tisto energijo, ki jo potrebujem za svoj osebni razvoj.
svorezen meč. ampak če hočem delovat dobro, moram bit najprej sama stabilna, ne?   :-\

težke odločitve. ampak z zaupanujem in pomočjo angelčkov bo šlo :)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #188 on: January 24, 2009, 11:24:21 AM »
Prereži eterične vezi s to osebo in odnos se bo postavil na popolnoma drugačne temelje.

Goga
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #189 on: January 24, 2009, 08:48:08 PM »
Prosim za malo podrobnejšo razlago števila 8. Gre tu le za materialno obilje ali kakršnokoli? Npr. tudi obilje na čustvem, kariernem ...  področju?
9ZK 656

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #190 on: January 24, 2009, 11:41:28 PM »
8 je običajno opisana kot, da ti prihaja naproti finančno, materialno obilje.  ;)

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #191 on: January 24, 2009, 11:48:35 PM »
Prosim za malo podrobnejšo razlago števila 8. Gre tu le za materialno obilje ali kakršnokoli? Npr. tudi obilje na čustvem, kariernem ...  področju?

Meni je zelo simpatična razlaga 8 v neki prastari knjižici, predvsem zato, ker se mi je v praksi že večkrat potrdila da drži, gre pa nekako takole:

faza v tvojem življenju se končuje, skozi videnje 8 dobivaš znak, ki te opozarja, ti daje možnost da se opravičiš, poštimaš stvari za seboj, za nazaj.

To lahko pomeni, da zaključuješ čustveno fazo, fazo v karieri, partnerskem odnosu.

V smislu obilja pa pomeni, da je neka faza dozorela in da ne čakaj, temveč začni uživati to obilje (finančno, čustveno...), uživaj v sadovih svojega dela.

Upam da ti pomaga dalje.
Lepo bodi  :-*

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #192 on: January 25, 2009, 03:51:17 AM »
Hvala obema za razlago. Sem se kar našla.  ang:
9ZK 656

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #193 on: January 26, 2009, 04:31:06 PM »
Total time logged in: 49 days, 9 hours and 9
Bo ok? Meni se zdi, da bo  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #194 on: January 26, 2009, 04:38:28 PM »
Total time logged in: 49 days, 9 hours and 9
Bo ok? Meni se zdi, da bo  ;D

bo, bo
ti pa s temle prišepetavajo, da zaključi kar imaš v teku, si postavi prioritete, tako da če kaj ni bistvenega lahko kar trajno recikliraš  :o
si izberi kar te res veseli in veselo na delo, kot to ti znaš, pomagati drugim s svojimi mnogoterimi talenti
samo max uživaj  :-*