O, ja, jaz ga že presneto čutim. In res je čas, da se kaj prelomnega zgodi, ker me sicer Saturn zadrži in se bojim narediti karkoli odločnega. 
U, Vesta, tebi bosta pa obdelovala tvojo venero 
No, pa vseeno upam, da mi bosta poleg čustvene napetosti v odnosih podarila tudi moč, da drugo leto diplomiram. Sicer faksu "adijo" ne bom rekla še kar nekaj časa, je pa le prva stopnica.
Luna ... kaj pričakuješ?
Veš, da ne maram preveč v prihodnost razmišljati kaj naj bi bilo....
Se nekako želim prepuščati življenju in ga sprejemati z vsemi izkušnjami, ki mi jih postavlja na pot...
Sicer pa se je pred kratkim poslovila moja 16 letna kužika, za mene je bilo to zelooo boleče spoznanje, da je sedaj ni več...vem, da sem preko te bolečine predelovala še svoje zgodnje otroštvo...
Čakam še rojstvo dveh vnučk, tako bom babicam kar trem puncam...to čutim kot zelo močno energijo, res tisto pravo žensko moč....
Če bomo uspeli sprejeti vse te preobrazbe, ki nam jih ta tranzit prinese, bomo seveda pridobili tudi notranjo moč.
Moja prijateljici, ki ima prav tako luno v tehtnici, na 22 stopinji, je včeraj umrla mama....To je sigurno močna preobrazba za to mojo prijateljico...
A vem, da ji je oz ji še bo prinesla obilo notranje moči.