Author Topic: Konjunkcija Plutona in Saturna na 22 stopinji Kozoroga  (Read 24339 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cvetka

• Sp.simbol
Re: Konjunkcija Plutona in Saturna na 22 stopinji Kozoroga
« Reply #15 on: October 22, 2019, 07:49:25 PM »
No, da ne bomo pozabili na to konjunkcijo, pa prosim malo "čivknite" v tej temi v začetku januarja  :Pž

Kot sem že večkrat povedala, sem v "astru" samo oddaljena opazovalka, pojma nimam. Pogledala sem samo, da imam Saturna v Vodnarju v 2. hiši in Plutona v Devici, v 9. hiši. Kaj lahko pričakujem?

Cvetka, zanjimivo, ko praviš, da je bila takšna postavitev konec leta 1982. Zame je bilo to leto, ko sem končala srednjo šolo. Neznansko in globoko razočarana sem bila, saj nisem dobila štipendije, niti podpore staršev, pa nisem mogla (upala?) it študirat. Pod mus sem morala tudi v službo, s srednješolsko izobrazbo, ki me še blizu ni veselila, ker sem računala, da bom itak s študijem spremenila usmeritev... lalalala.... ::) :P

Rena, bom dala komentar le na tvojo prvo konjunkcijo. Se je odvijala prav s kvadratom na tvoje natalno Sonce, ki je v 1 hiši, in kvadrat pomeni težave. Pluton vlada tvoji 11 hiši, ki najbolj na splošno pomeni prijatelje in sodelovanje v skupinah; ampak ena izmed alinej pri tej hiši so pa tudi upanje, želje, načrti. Se zdi, da je ta kvadrat onemogočil tvoje načrte. Tako to zadevo vidim jaz. Bodi dobro  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #16 on: October 23, 2019, 11:30:04 AM »
No, da ne bomo pozabili na to konjunkcijo, pa prosim malo "čivknite" v tej temi v začetku januarja  :Pž

Kot sem že večkrat povedala, sem v "astru" samo oddaljena opazovalka, pojma nimam. Pogledala sem samo, da imam Saturna v Vodnarju v 2. hiši in Plutona v Devici, v 9. hiši. Kaj lahko pričakujem?

Cvetka, zanjimivo, ko praviš, da je bila takšna postavitev konec leta 1982. Zame je bilo to leto, ko sem končala srednjo šolo. Neznansko in globoko razočarana sem bila, saj nisem dobila štipendije, niti podpore staršev, pa nisem mogla (upala?) it študirat. Pod mus sem morala tudi v službo, s srednješolsko izobrazbo, ki me še blizu ni veselila, ker sem računala, da bom itak s študijem spremenila usmeritev... lalalala.... ::) :P

Rena, bom dala komentar le na tvojo prvo konjunkcijo. Se je odvijala prav s kvadratom na tvoje natalno Sonce, ki je v 1 hiši, in kvadrat pomeni težave. Pluton vlada tvoji 11 hiši, ki najbolj na splošno pomeni prijatelje in sodelovanje v skupinah; ampak ena izmed alinej pri tej hiši so pa tudi upanje, želje, načrti. Se zdi, da je ta kvadrat onemogočil tvoje načrte. Tako to zadevo vidim jaz. Bodi dobro  :-*

Najlepša hvala za odgovor  :-*. Ne kapiram pa, zakaj praviš, da Pluton vlada moji 11. hiši? Če ga imam v 9. hiši... Ah ja, malo po malo bom že kaj skapirala.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #17 on: October 23, 2019, 12:04:02 PM »
rena ker je škorpijon na vrhu 11 hiše, zato vlada 11 hiši.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #18 on: October 23, 2019, 01:57:26 PM »
rena ker je škorpijon na vrhu 11 hiše, zato vlada 11 hiši.

Ahaaaaaaaaaaa. Thanks  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #19 on: November 27, 2019, 07:51:00 AM »
A tale konjunktivitis že kaj deluje? Se že čuti?

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #20 on: November 27, 2019, 10:12:14 AM »
A tale konjunktivitis že kaj deluje? Se že čuti?

Absolutno že deluje, čeprav bo eksaktna konjunkcija sredi januarja 2020. (12.1.2020)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #21 on: November 27, 2019, 10:18:35 AM »
Pri tej konjunkciji gre za rušenje starih vzorcev, vse kar ne služi več namenu, razvoju, bo moralo umreti oz se preobraziti v novo obliko.
Torej tam kjer imamo to konjunkcijo v natani karti, bomo morali nekaj preobraziti, če ne bomo sami, nam bo to naredilo življenje.
Zelo močno delovanje za vse, ki imate kakšen osebni planet na 22 stopinji kardnalnih znamenj (oven, rak, tehtnica, kozorog)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #22 on: November 27, 2019, 10:30:14 AM »
O, ja, jaz ga že presneto čutim. In res je čas, da se kaj prelomnega zgodi, ker me sicer Saturn zadrži in se bojim narediti karkoli odločnega.  ;)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #23 on: November 27, 2019, 10:42:04 AM »
O, ja, jaz ga že presneto čutim. In res je čas, da se kaj prelomnega zgodi, ker me sicer Saturn zadrži in se bojim narediti karkoli odločnega.  ;)
U, Vesta, tebi bosta pa obdelovala tvojo venero :o

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #24 on: November 27, 2019, 10:44:38 AM »
Meni pa luno, jo imam na 23 stopinji tehtnice....

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #25 on: November 27, 2019, 10:50:54 AM »

No, pa vseeno upam, da mi bosta poleg čustvene napetosti v odnosih podarila tudi moč, da drugo leto diplomiram. Sicer faksu "adijo" ne bom rekla še kar nekaj časa, je pa le prva stopnica.

Luna ... kaj pričakuješ?

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #26 on: November 27, 2019, 11:13:14 AM »

No, pa vseeno upam, da mi bosta poleg čustvene napetosti v odnosih podarila tudi moč, da drugo leto diplomiram. Sicer faksu "adijo" ne bom rekla še kar nekaj časa, je pa le prva stopnica.

Luna ... kaj pričakuješ?

Veš, da ne maram preveč v prihodnost razmišljati kaj naj bi bilo....
Se nekako želim prepuščati življenju in ga sprejemati z vsemi izkušnjami, ki mi jih postavlja na pot...
Sicer pa se je pred kratkim poslovila moja 16 letna kužika, za mene je bilo to zelooo boleče spoznanje, da je sedaj ni več...vem, da sem preko te bolečine predelovala še svoje zgodnje otroštvo...
Čakam še rojstvo dveh vnučk, tako bom babicam kar trem puncam...to čutim kot zelo močno energijo, res tisto pravo žensko moč....
Če bomo uspeli sprejeti vse te preobrazbe, ki nam jih ta tranzit prinese, bomo seveda pridobili tudi notranjo moč.
Moja prijateljici, ki ima prav tako luno v tehtnici, na 22 stopinji, je včeraj umrla mama....To je sigurno močna preobrazba za to mojo prijateljico...
A vem, da ji je oz ji še bo prinesla obilo notranje moči.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #27 on: November 27, 2019, 11:19:25 AM »
Moji hčerki bosta oponirala Venero (orbis par minut) in Merkurja (orbis 2st), relacija 2. - 8. hiša.
V bistvu si ne znam razlagat.  ::)

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #28 on: November 27, 2019, 11:32:30 AM »
Pika, bo investirala v svoj talent in sposobnost (2. hiša je tudi talent, tam ima Plutona in Luno) in se učila, da se ji bo v prihodnosti obrestovalo in bo bolj pripravljena. Tudi intenziven psihološki razvoj, odraščanje ...

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #29 on: November 27, 2019, 12:10:36 PM »
Komaj čakam, da usekata ta dva strica ...
9ZK 656