Ne paše semle, bom prestavila, če je problem.
Imam tranzit vozla na Luni. Je to lahko povezano z dogajanjem okoli moje stare mame, ki je mamina mama?
Stara mama je v odhajanju, če se po čudežu stanje ne izboljša. Stara je 96 let.
Kam pa bi uvrstila svojo mamo v 4 ali 10 hišo?
Po pravici povedano, pojma nimam.
Mislila sem na Luno kot mamo.
Drugače pa bi celo lahko rekla, da sta oba starša pri meni v obeh hišah.
Pa če začnem razčlenjevat...
4. hiša v strelcu. Mama AC strelec.
10. hiša v dvojčku. Oče dvojček.
Po drugi strani pa...
Neptun v 4., otroštvo prežeto z umetnostjo, oče umetnik. Je pa 4. v strelcu, kar je tudi lahko univerzitetni učitelj.
Saturn na MC, oče univerzitetni profesor z javnimi priznanji.
10. hiša v dvojčku. Mama izjemno zgovorna, govori 24 ur na dan, zgodovinarka (Saturn?). Hja, mama tudi profesorica, na gimnaziji.
Oba sta bila veliko doma, z bratom sva imela gnezdo v pravem pomenu besede. Mama je bila doma do mojega 4. leta, prej me ni želela dati v vrtec. Brat je mlajši, tako da sva šla potem skupaj.
Skratka, pojma nimam, kam bi koga uvrstila.
Če je mama v 4. hiši, potem je stara mama v 7. Imam jo na sumu, da bi lahko bila riba v ascendentu, vendar žal ne vem ure rojstva. Sicer je pa škorpijonka.
Torej je stari ata (pokojni) 1. hiša, bil je pa devica.
Če je mama 10. hiša, potem je stara mama 1. hiša. Bila je izjemno delavna in ni je bilo stvari, ki se je ne bi bila sposobna naučiti, mentalne kapacitete izjemne.
Potem je stari ata 7. hiša. Znal je odbluziti in ga je stara mama od šanka izvlekla nazaj domov. Govoril ni skoraj nikoli, je pa po 15 ur na dan ali več bral.
Torej, kar se tiče hiš, bi bilo vse sorte možno.