Pa mi je uspelo pogledati za vse vas

Maja…tebe vidim, kot da neveš kako naprej glede vprašanja ki si ga zastavila.
Prav neko utesnjeno se počutiš. Iščeš načine kako naprej, nenazadnje tudi upaš na pomoč…
Zanesi se nase, na svoje občutke in ne na druge. Le tako lahko pričakuješ pozitiven razplet.
Upaj si.
Jane…Tvoj odgovor je pozitiven, čeprav ti mogoče potem sam rezultat ne prinese tolk veselja in dobre volje, kot predvidevaš….Vidim te precej zamišljeno, čeprav je v tebi sedaj »oring zagon«
Missy…odgovor na tvoje vprašanje je pozitivno, kar PA ti na koncu prinese notranjo »stisko«. Tudi tebe namreč vidim, da po doseženem ne vidiš več izhoda naprej….kot da se znajdeš v slepi ulici…za končen razplet je še prehitro karkoli sklepati…verjamem pa da ti uspe.
Pika…ti maš pa glede vprašanja ki si ga zastavila precej slabo mnenje, oz. nekako ne verjmeš vanj, da se lahko pozitivno reši…ampak se bo. Vso srečo!
Lumpi…Zamišljena Lumpi…Odgovor na tvoje zasanjano vprašanje je v zraku. Za enkrat te vidim samo sanjati, razmišljati….spet o preteklosti na katero te veže neka slaba izkušnja….in spet sanjanje o prihodnosti, kakršne si želiš…vse lepo Lumpi. Poskrbi in naredi kak korak k svojim sanjam…ne samo čakat. Pa srečno.
Cvetka…se pa odloča…odloča o neki zadevi v kateri si čustveno precej vpletena, ane Cvetka?
Nejasnosti v zadevi…vstrajati ali ne….in jaz rečem, da vstrajaj. Mogoče še vsega ne vidiš, neveš, mogoče je preveč čustveno, občutek, da je nasprotnik močnejši…ampak vstrajaj…vse bo dobro. Mogoče ne takoj, ampak bo…
Sanjalka…tvoje vprašanje…hmmmm…žalostna si, zamišljena zaradi tega…in s teškim srcem ti moram napisati, da ne vidim pozitivnega razpleta….Objem Sanjalka.
Saša…Odgovor na tvoje vprašanje je še tudi precej nejasen in poln »borb«
Zadeva o kateri sprašuješ te dela precej jezno, živčno (če se lahko tako izrazim) …vidim te kar napadalno, heheheeee….in jezikavo…ampak kak bo dejanski razplet ti pa ne morem povedat še…
Rekla ti bom, da vstrajaj pri svojih načelih.
Rena…Rena…Renčica. Odgovor zate je bolj kot ne pozitiven. Mi je zanimiv filing ki sem ga dobila ob tvojem vprašanju. Okrog tebe vidim ljudi…dobim občutek da nečemu nasprotuješ, samo zato, ker se bojiš neznanega….
Vse bo dobro Rena….
Andres…Tvoj odgovor je pozitiven, čeprav se ti mogoče zdi malce negotovo in čeprav se ti poraja nešteto dvomov in nenazadnje tudi strahov, je odgovor pozitiven…premagaš nasprotno stran, kakroli že je.