Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Manja on July 27, 2020, 11:56:06 PMDraga Saša, bi lahko prosim pogledala, kako kaže glede službe? Poslala prijavo na razpis, pa me zanima, kaj lahko pričakujem. Hvala. 🌞Uran v strelcu v 12. hiši. Običajno mi pri kombinaciji Urana in 12. hiše pade na pamet, da bo nekaj se "naredilo", prišlo do nekega "preseka", v smislu, da se zadeva ne bo zrealizirala. Ker je to v strelcu, bi celo rekla, da bo vmes posegel nekdo drug. Kot da je morda razpis že nekaj domenjen ali pa da se na koncu iz tega razpisa sploh ne bo izcimilo nič. Tako nekako. Mi je žal, da sporočam slabe novice, vseeno pa vedno upam, da se motim.
Draga Saša, bi lahko prosim pogledala, kako kaže glede službe? Poslala prijavo na razpis, pa me zanima, kaj lahko pričakujem. Hvala. 🌞
Zdele sem tko out, da bom to kr jutri vrgla obema.Dodlne oz. dodeke, hehehe
A lahko zame ene dodlne? Se kaj plete?
A lahko še jaz dodlne? Všeč izraz. Spominja na češpljeve knedlje po receptu prekmurskih dondol.Prosila bi za eno popotnico za naslednji teden oz. 8 dni od sobote.Hvala že vnaprej!
Saša, še lahko prosim meni eno ja ali ne? Imam vprašanje v mislih. V smislu, če se bo to zgodilo.. Hvala. 🤗
Sej veš...kaj me zanima....a bo vse kul al ne.....boma shendlala?