Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Pika on August 13, 2020, 08:43:24 PMA lahko še jaz dodlne? Všeč izraz. Spominja na češpljeve knedlje po receptu prekmurskih dondol.Prosila bi za eno popotnico za naslednji teden oz. 8 dni od sobote.Hvala že vnaprej! Luna v škorpijonu v tretji hiši. Predvsem bi rekla, da popazi na komunikacijo in morebitno manipulacijo čustveno. Ker Luna so čustva, v povezavi s 3. hišo bi rekla, da bo prisotno veliko komunikacije, hkrati pa škorpijon nakazuje (poskus) manipulacije.
A lahko še jaz dodlne? Všeč izraz. Spominja na češpljeve knedlje po receptu prekmurskih dondol.Prosila bi za eno popotnico za naslednji teden oz. 8 dni od sobote.Hvala že vnaprej!
Saša, samo še nekaj, prosim. A je ta ne, čist ne, v smislu, da me življenje odpelje v čist kontra smer, ali je ta ne sam segment v tej zgodbi in torej bo, samo ne točno tako, kot sem si zamislila?
Draga Saša,a se lahko prištulim še za podvprašanje in prosim za dodomet, dodogled in dodopis, kako lahko prispevam k čim boljšemu rezultatu?Hvala ti že vnaprej, v zahvalo ti pripenjam enega dodota.
Saša, bi še jaz en vpogled v dodeke Kaj lahko pričakujem od sredinega sestanka, kakšen bo izzid?
Quote from: sanjalka on August 14, 2020, 04:15:19 PMSaša, bi še jaz en vpogled v dodeke Kaj lahko pričakujem od sredinega sestanka, kakšen bo izzid?Sestanek bo uspešen, vendar pa izid morda ne bo ravno tak, kot ga ti pričakuješ. Vsekakor pa boš zadovoljna, če te to zanima. Pusti se presenetiti.
Quote from: Pika on August 14, 2020, 01:19:03 PMDraga Saša,a se lahko prištulim še za podvprašanje in prosim za dodomet, dodogled in dodopis, kako lahko prispevam k čim boljšemu rezultatu?Hvala ti že vnaprej, v zahvalo ti pripenjam enega dodota. Z vztrajnostjo in skromnostjo. Ne se izpostavljat preveč, pa boš odlično izpeljala.